המחסור בדיסקים קשיחים - עד מתי :@
התחזיות האופטימיות דיברו על הרבעון הראשון של 2012.
אבל הפסימיות דיברו גם על הרבעון הראשון של 2013.
מה שאומר שאיפה שהוא באמצע המצב יחזור לקדמותו ....
אבל הפסימיות דיברו גם על הרבעון הראשון של 2013.
מה שאומר שאיפה שהוא באמצע המצב יחזור לקדמותו ....
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הרגשה שלי ?kobid84 כתב:הרגשה שלי, רבעון שלישי 2012 אפילו לקראת סופו...
אין שום מחסור, הוא מדומה. פשוט תתאפקו ואל תקנו ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה תלוי מי , לסמסונג לדוג' אין מחסור ,הם הרי לא נפגעו מההצפות בטאילנד , לשאר החברות .. כנראה שיש ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אולי לסמסונג אין מחסור, אבל כמובן שמבחינת מחירים גם הם מושפעים מהמצב הכללי, והעלו את מחירי מוצריהם בהתאם...IamEzio כתב:זה תלוי מי , לסמסונג לדוג' אין מחסור ,הם הרי לא נפגעו מההצפות בטאילנד , לשאר החברות .. כנראה שיש .....
Nunatak
כתבת שיש ירידת מחירים קטנה, אני עדיין לא הבחנתי בכך, למרות שאני עוקב כל הזמן: השבוע בדקתי חשבונית של הדיסק הקשיח האחרון שרכשתי (ווסטרן, קוויאר גרין 2 טרה) לפני ה"משבר", והמחיר כיום לאותו מוצר בדיוק הוא פי 3!!!
צריך להיות מטורף לקנות במחירים האלו, והיות ואני לא, פשוט נאלצתי לצערי להקפיא את ההורדות "עד יעבור זעם".
מה שמדהים הוא, שחברות ומפעלים בסדרי גודל עולמיים שכאלה, עדיין לא חזרו לייצור והפצה תקינים, למרות שחלף כבר לא מעט זמן.
אם לסמסונג אין מחסור למה הכוננים שלה עם מחירים מופקעים.אני גם ככה לא קונה WD או סיגייט.זו סתם רישעות של החנויות שאין כרגע תחרות.
אם אני רוצה לקנות כרגע אני צריך לשלם מחיר של WD כי ככה השוק הולך.זה סתם גועלי.לי יש מערך רייד שבא לי להגדיל מבוסס סמסונג אז מה אני צריך לסבול בגלל WD??
אם אני רוצה לקנות כרגע אני צריך לשלם מחיר של WD כי ככה השוק הולך.זה סתם גועלי.לי יש מערך רייד שבא לי להגדיל מבוסס סמסונג אז מה אני צריך לסבול בגלל WD??
אם הייצור של סמסונג באמת לא נפגע, ובכל זאת הם העלו מחירים לאותה רמה של המתחרים שכן נפגעו, לדעתי זה צעד מטופש, מפני שרוב האנשים כיום מעדיפים להמנע בכלל מרכישת דיסקים קשיחים עקב המחירים המופרזים מאוד.Elad8 כתב:מה הקשר לרשעות? ככה העולם עובד....
אם לעומת זאת הם היו מעלים מחירים רק במעט, הרי שסמסונג היתה "כובשת" גם את פלחי השוק של הצרכנים שבימים רגילים מעדיפים דווקא מוצרים של חברות אחרות, אבל היו מוכנים לספוג עליית מחירים לא גדולה, ולרכוש מוצר של סמסונג.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
קצת הגזמתם...
סמסונג לא העלו מחירים כי התחשק להם לדפוק את הצרכן הישראלי הקטן, המחירים עלו כי הביקוש עלה והזמינות הכללית ירדה, מכאן שהביקוש לכונני סמסונג עלה ובדיוק כמו במכירה פומבית, כשכמה אנשים מעוניינים באותו פריט ההצעה הגבוהה ביותר היא הזוכה.
סמסונג מספיק נהנים כרגע מעליית המחירים ומהביקוש הגובר לדיסקים שלהם, לא כי כולם פתאום רוצים לקנות רק סמסונג (שאגב כבר נרכשה ע"י Seagate) אלא כי דיסקים של חברות אחרות כמעט ולא קיימים.
סמסונג לא העלו מחירים כי התחשק להם לדפוק את הצרכן הישראלי הקטן, המחירים עלו כי הביקוש עלה והזמינות הכללית ירדה, מכאן שהביקוש לכונני סמסונג עלה ובדיוק כמו במכירה פומבית, כשכמה אנשים מעוניינים באותו פריט ההצעה הגבוהה ביותר היא הזוכה.
סמסונג מספיק נהנים כרגע מעליית המחירים ומהביקוש הגובר לדיסקים שלהם, לא כי כולם פתאום רוצים לקנות רק סמסונג (שאגב כבר נרכשה ע"י Seagate) אלא כי דיסקים של חברות אחרות כמעט ולא קיימים.
Nunatak כתב:קצת הגזמתם...
סמסונג מספיק נהנים כרגע מעליית המחירים ומהביקוש הגובר לדיסקים שלהם, לא כי כולם פתאום רוצים לקנות רק סמסונג (
שאגב כבר נרכשה ע"י Seagate) אלא כי דיסקים של חברות אחרות כמעט ולא קיימים....
ברור לחלוטין שכשההיצע קטן והביקוש גדול, המחיר עולה. אלו כללי היסוד של כל שוק צרכני-כלכלי.
מה שאני טוען, הוא שאם עליית המחירים של הדיסקים של סמסונג היתה פחות קיצונית, הם היו מוכרים הרבה יותר, בתקופה הזו, שאין להם ממש מתחרים...
אתה טועה.
אם המחירים של SM (סמסונג לצורך הקיצור ) היו נשארים כמו שהם סביב ה 240 - 300 שקל אני הייתי רוכש 4 כונני F3.כמוני עוד הרבה שקנו את ה F3 וראו
את איכותו ואמינותו.אבל כיום לקנות כונן 1 במחיר של 3 זה שערוריה.700 שקל עולה כונן יחיד.ועוד בחנות הכי זולה.
מפה SM סתם מפסידה לקוחות שנודדים למותגי משנה כמו טושיבה.אני לא אקנה טושיבה אבל אני בהחלט אמתין לירידת מחירים.
כמובן שעדיף לקנות את הכוננים לפני שסייגיט "תקלקל אותם" ואז כבר לא יהיה לך סמסונג "מקורי".
אבל אף אחד לא צפה את העליית מחירים הזו לפני חצי שנה.אם הייתי יודע הייתי מצטייד כבר באיזה 4.
זו דעתי לפחות.נקווה לראות את ה F6 האגדי עם 4 טרה..לקראת סוף השנה או שסייגיט תמחוק את המוצר הזה לגמרי.
אם המחירים של SM (סמסונג לצורך הקיצור ) היו נשארים כמו שהם סביב ה 240 - 300 שקל אני הייתי רוכש 4 כונני F3.כמוני עוד הרבה שקנו את ה F3 וראו
את איכותו ואמינותו.אבל כיום לקנות כונן 1 במחיר של 3 זה שערוריה.700 שקל עולה כונן יחיד.ועוד בחנות הכי זולה.
מפה SM סתם מפסידה לקוחות שנודדים למותגי משנה כמו טושיבה.אני לא אקנה טושיבה אבל אני בהחלט אמתין לירידת מחירים.
כמובן שעדיף לקנות את הכוננים לפני שסייגיט "תקלקל אותם" ואז כבר לא יהיה לך סמסונג "מקורי".
אבל אף אחד לא צפה את העליית מחירים הזו לפני חצי שנה.אם הייתי יודע הייתי מצטייד כבר באיזה 4.
זו דעתי לפחות.נקווה לראות את ה F6 האגדי עם 4 טרה..לקראת סוף השנה או שסייגיט תמחוק את המוצר הזה לגמרי.
יש שלוש אפשרויות :Lee כתב:אם הייצור של סמסונג באמת לא נפגע, ובכל זאת הם העלו מחירים לאותה רמה של המתחרים שכן נפגעו, לדעתי זה צעד מטופש, מפני שרוב האנשים כיום מעדיפים להמנע בכלל מרכישת דיסקים קשיחים עקב המחירים המופרזים מאוד.Elad8 כתב:מה הקשר לרשעות? ככה העולם עובד....
אם לעומת זאת הם היו מעלים מחירים רק במעט, הרי שסמסונג היתה "כובשת" גם את פלחי השוק של הצרכנים שבימים רגילים מעדיפים דווקא מוצרים של חברות אחרות, אבל היו מוכנים לספוג עליית מחירים לא גדולה, ולרכוש מוצר של סמסונג....
1 - סמסונג בדקה את עקומת הביקוש ומצאה שהיא יכולה להעלות את המחיר והיא תרוויח יותר , די קשה להאמין כי עקומת הביקוש לדיסקים אינה קשיחה לחלוטין
2 - לסמסונג לא היה כדאי , במיוחד עכשיו שהיא תחת הכנפיים של סיגייט , לנענע את הספינה על ידי תמחור אגרסיבי שיתן לה נתח שוק - לא מבין למה , כי זה לא הגיוני
3- יש קרטל סמוי בענף , וסאמסונג החליטה שלא כדאי לה להתעמת עם שאר הגורילות , שאחרי שיחלימו , ינסו להרוס אותה
אתה יכול לבחור מה מבין האפשרויות האלו נראית לך יותר הגיונית
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא זוכר כמה עלה לי הדיסק 2 טרה ירוק הזה לפני שנה:
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=16329
אבל בטח לא שליש מחיר כפי שצויין כאן.
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... s_id=16329
אבל בטח לא שליש מחיר כפי שצויין כאן.