LCD 40-42 עד 20K
דעתי:il62 כתב:אם אתה סגור על LCD הייתי ממליץ שתבדוק את הנבחרת הבאה
סמסונג 40''
סוני בראביה
פיליפס אבל יקרה מידי
טושיבה...
samsung - אפשרית, bravia עדיפה מעט לדעתי בגלל עודף יציאות scart.
פיליפס - אין יציאת tdmi בגדם הנוכחי של ה 40" - 42PF7420 - חיסרון עצום.
טושיבה - דגמי ה 56 איכזבו אותי באופן אישי, לדגמי ה 66
אין יציאות scrat.
כל ההמלצות שניתנו לך מראות שאין יותר מידי אופציות וגם אם תבחר באחד מהמסכים ישאר לך די הרבה עודף.
חשוב לדעת מה התכנים בהם אתה צופה ויחסם באחוזים כי יתכן ו LCD לא מתאים לך למרות בעיית האור ( שאפשר להתגבר עליה בקלות יחסית ) שיכולה להיות דיי זניחה לעומת האכזבה מצפייה בשידורי טלוויזיה.
חשוב לדעת מה התכנים בהם אתה צופה ויחסם באחוזים כי יתכן ו LCD לא מתאים לך למרות בעיית האור ( שאפשר להתגבר עליה בקלות יחסית ) שיכולה להיות דיי זניחה לעומת האכזבה מצפייה בשידורי טלוויזיה.
אני לא מבין למה הברוויה עדיפה על הסמסונג, זאת למרות שמדובר בטלויזיה עם פאנל סמסונג מדגם 51B שהינו מיושן יותר, למסך יש גם תאורה אחורית פאסיבית וקונטרסט נמוך בהרבה מהסמסונג עם הקונטרסט האקטיבי.
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הייתי מעדיף לשלם עוד 500 שקל על הטרנסקודר.
ואגב, לאחר בדיקה שביצעתי בשתי חנויות כבר, שימוש ב S-VIDEO נותן תוצאות טובות יותר מאשר ההמרה ל RGB. כנראה שמדובר באיזו בעיה מצד הממיר של YES 3100, אבל צריך לבדוק זאת יותר לעומק. ב YES MAX ראו מצוין ואפילו טוב יותר ב RGB. מוזר...
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני הייתי מעדיף לשלם עוד 500 שקל על הטרנסקודר.
ואגב, לאחר בדיקה שביצעתי בשתי חנויות כבר, שימוש ב S-VIDEO נותן תוצאות טובות יותר מאשר ההמרה ל RGB. כנראה שמדובר באיזו בעיה מצד הממיר של YES 3100, אבל צריך לבדוק זאת יותר לעומק. ב YES MAX ראו מצוין ואפילו טוב יותר ב RGB. מוזר...