הבדל בין רסיבר סטריאו לק"ב - אבל בקצה התחתון

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
shtik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

ההבדל בין רסיבר סטריאו לק"ב באותה קטגוריית מחיר הוא ברור בהחלט.. השאלה היא אם ההבדל קיים גם בקצה התחתון (איזור ה 1000 ש"ח).

אני מחפש בשביל אמא שלי בתקציב מאוד מוגבל, והאפשרויות בתחום מגברי הסטריאו במחיר הזה הן מוגבלות עד לרמה של אפשרות אחת אלא אם כן מעלים את התקציב בעוד 500 ש"ח. אם אני אתחיל לקחת בחשבון גם רסיברים של ק"ב אז נפתחות עוד כמה אפשרויות.

המטרה היא שמיעת מוסיקה לניקיונות, רדיו בשישי בצהריים וחיבור קבוע של הממיר לצפייה בטלוויזיה. לא נחוץ שמע בסראונד. יש מה לקחת בחשבון רסיברים של ק"ב או שעדיף ללכת על האפשרות הבודדת בסטריאו או בכלל לספר לה שצריך להגדיל תקציב.. אמנם זו אמא שלי שלא מבינה כמוני ולא צריכה רמה כמו שלי יש בבית, אבל בכל זאת היא אוהבת להנות ממוסיקה וברור שאני לא אכניס לה הביתה קופסאות קרטון כמו PROSOUND או KODA רק כדי שיהיה הכי זול.

לא יודע אם רלוונטי לגבי התאמה לרמקולים אבל התכנון הוא לכיוון זוג של WHARFEDALE שיש כמה דגמים שלהם שנכנסים בתקציב.

אני מתכנן ללכת מחר לשמוע את האפשרויות ורציתי לצמצם את כאב הראש, אם אין טעם בכלל לבדוק רסיברים של ק"ב אני לא אשקיע בזה.

התקציב הוא איזור 2200 ש"ח (רסיבר+רמקולים כמובן...), אולי אני אצליח לשכנע אותה ל 2500 אם ממש יהיה שווה את זה. מחפשים חדש כי היא רוצה תשלומים.

מה אתם אומרים? יש משהו שאני מפספס בתקציב הזעום הזה?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4948
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

כן, אתה מפספס שבתקציב הזה אין כמעט מכשיר חדש באיכות סבירה.
לעומת זאת, ביד 2 אפשר למצוא משהו.

תשלומים?
קח מהבנק/חברת אשראי פריסה של תשלומים.
לא כדאי בגלל זה לשלם יותר עבור פחות....

ארז

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

בתקציב שלך האופציה הכי טובה היא ללכת על מערכות HIFI בסגנון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784821

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

אופציה נוספת..

שליחה #4 

מגבר T-AMP ורמקולים מדפיים..לי יש כזה 50 וואט וזה יוצא הרבה פחות מ2000 ש"ח...בהזמנה מחו"ל
אני קניתי את זה עם הרמקולים
מנסיון נשמע פגז

וביד שניה יש מציאות גם

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

Re: אופציה נוספת..

שליחה #5 

jukin כתב:מגבר T-AMP ורמקולים מדפיים..לי יש כזה 50 וואט וזה יוצא הרבה פחות מ2000 ש"ח...בהזמנה מחו"ל
אני קניתי את זה עם הרמקולים
מנסיון נשמע פגז

וביד שניה יש מציאות גם
...
(Y)

SamIAm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

הנה אופציה מיד 2: רמקולים- Polk Audio RTi A1- http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... fo=&Page=8

ויש הרבה מגברים בתקציב שנשאר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”