צריבת לוגו על פלזמה
יש לי את המסך פלזמה D550
אחרי כול צפייה בערוץ מסויים ערוץ 2 ספורט סרטים וכ'ו נשאר לי הלוגו של הערוץ למעלה
יש לי את המסך יומיים ומהיום הראשון עשיתי הנעת פיקסלים אופקי 4 אנוכי 4 ,דקה אחת
יש למשהו עצות אי אפשר לראות טלויזיה ככה היה לי את הסמסונג דגם B ולא היה לי שום בעיה זאת
תודה מראש !
אחרי כול צפייה בערוץ מסויים ערוץ 2 ספורט סרטים וכ'ו נשאר לי הלוגו של הערוץ למעלה
יש למשהו עצות אי אפשר לראות טלויזיה ככה היה לי את הסמסונג דגם B ולא היה לי שום בעיה זאת
תודה מראש !
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ידוע שמסכי הפלזמה של סמסונג רגישים לצריבות וצבירות . מה שמומלץ הוא להנמיך את הקונטרסט . ואת התאורה האחורית של המסך בכדי למנוע צריבות מיותרות על המסך .elico1987 כתב:יש לי את המסך פלזמה D550
תודה מראש !...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
היה לי את זה ב C550 - זה משתפר עם הזמן. לא שיניתי שום הגדרות - רק שטיפה לבנה (בהתחלה כל יום - אח"כ רק לפי צורך)
אל דאגה...
אל דאגה...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שטיפה לבנה בסמסונג נקראת "גלילה" או scrolling
זה בתפריט של הגדרות תמונה
זה בתפריט של הגדרות תמונה
תודה רבה!!
החלטתי שנמאס לי לראות טלויזיה ולעביר כל כמה זמן ויש כאלה שהמליצו בכלל לכבות את המכשיר כל 20-30 דקות אני צופה 10 דקות והלוגו נדבק לי למסך,,אני יתחיל לצפות עם ZOOM ולהעיף את הלוגו מחוץ למסך למרות שאני יצטרך לשבת יותר רחוק בגלל הדמויות הגדולות
מומלץ לבעלי פלזמות במיוחד ב100 שעות הראשונות
החלטתי שנמאס לי לראות טלויזיה ולעביר כל כמה זמן ויש כאלה שהמליצו בכלל לכבות את המכשיר כל 20-30 דקות אני צופה 10 דקות והלוגו נדבק לי למסך,,אני יתחיל לצפות עם ZOOM ולהעיף את הלוגו מחוץ למסך למרות שאני יצטרך לשבת יותר רחוק בגלל הדמויות הגדולות
מומלץ לבעלי פלזמות במיוחד ב100 שעות הראשונות
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בולשיט אחד גדול.9000es כתב:ידוע שמסכי הפלזמה של סמסונג רגישים לצריבות וצבירות . מה שמומלץ הוא להנמיך את הקונטרסט . ואת התאורה האחורית של המסך בכדי למנוע צריבות מיותרות על המסך .elico1987 כתב:יש לי את המסך פלזמה D550
תודה מראש !......
יש לי את אותו מסך כמו שיש לבחור כ-4 חודשים ולא נתקלתי בצבירה/צריבה כלל.
דגם ה-C550 אכן רגיש הרבה יותר לצבירות [גילוי נאות, יש לי גם אותו..] ואי אפשר להשוות אותו לדגם החדש יותר D מכיוון שיש טכנולוגית הזזת פיקסלים חדשה שעובדת בצורה מצויינת.oris74 כתב:היה לי את זה ב C550 - זה משתפר עם הזמן. לא שיניתי שום הגדרות - רק שטיפה לבנה (בהתחלה כל יום - אח"כ רק לפי צורך)
אל דאגה......
elico1987 -
בחוברת ההוראות של המסך מצויין כי לא צריך להריץ את המסך ולא כלום, אני עשיתי זאת למרות ההצהרות שלהם ובכך המסך נמנע מצבירות למניהן..
קיבלתי את המסך והרצתי שטיפה לבנה של כ-12 שעות, הרצה של כ-100 שעות עם קונטרסט נמוך מ-50, שטיפה/גלילה לבנה אשר מובנת בהגדרות המסך כל 20 שעות בזמן ההרצה למשך כ-6-8 שעות [בד"כ כשהלכתי לישון בלילה וכשהתעוררתי בבוקר שלמחרת כיביתי..] ולאחר 100 שעות עוד שטיפה של כ-12 שעות.
זה נשמע מפרך, למה צריך לעשות את כל זה בשביל טלוויזיה ? יש אנשים שקונים, מפעילים.. והכל עובד בלי כיול אפילו עד היום..
וכל זאת בשביל למנוע מצבים כמו שאתה ציינת ! בגלל זה פתחת את השרשור הנ"ל..
עוד דבר שאני חייב לציין כי אמא שלי שתזכה לחיים ארוכים, שמה את המסך על ערוצי הרדיו [תמונה סטטית לחלוטין..] ומבשלת את מטעמי השבת לצלילי הרדיו מהמסך - כשעתיים - שלוש ואין צבירות ואין שום דבר.
שכל אחד יעשה את מה שהוא חושב ומה שנוח לו... המסך כיום על קונטרסט 90 עם כיול של ידידנו הטוב טלHD פירסם כאן, ועובד מצויין
בהצלחה!
חבל שאתה מחפש אילתורים מאולצים שפוגמים בחדוות הצפייה.elico1987 כתב:תודה רבה!!
מומלץ לבעלי פלזמות במיוחד ב100 שעות הראשונות...
צבירה/צריבת מסך פלזמה הייתה בעבר ותהייה בעתיד.
יש מסכים שנצרבים יותר ויש פחות.
אם אחרי כ 200 שעות לערך ובמידה והמסך שלך מגיב בצורה קיצונית לתופעה של צבירה-כנראה שיש איזושהי בעייה במנגנון המונע צריבה.
זה הנתון שאחרי כול צפייה בת 10 דקות ויותר נשאר הכתם של הלוגו,
תאמת שלא עשיתי שום הרצה למסך כי אמרו לי שלא צריך בגלל שזה דגם D החדש ואין בעיות צריבה /צבירה בלה בלה בלה
עובדה שיש לי ,יש לי גם את הדגם B450 הישן ולא עשיתי שום הרצות ושטיפות והמסך עובד על מצב דינמי מהיום הראשון.
השאלה אם יעזור שאני יתחיל להריץ שטיפות עכשיו ואם זה סוג של נזק בלתי הפיך
תאמת שלא עשיתי שום הרצה למסך כי אמרו לי שלא צריך בגלל שזה דגם D החדש ואין בעיות צריבה /צבירה בלה בלה בלה
עובדה שיש לי ,יש לי גם את הדגם B450 הישן ולא עשיתי שום הרצות ושטיפות והמסך עובד על מצב דינמי מהיום הראשון.
השאלה אם יעזור שאני יתחיל להריץ שטיפות עכשיו ואם זה סוג של נזק בלתי הפיך
- adirbooking
- חבר ותיק

נזק בלתי הפיך לא קרה כי מה שקרה לך זה לא צריבה, זה צבירה..
צריבה לא תרד לך לעולם - צבירה כן, לאחר הרצת מסכי שלג וגלילות למינהם.
אני גם קראתי שלא צריך הרצה וגם אמרו לי וגם שאלתי כאן.. כולם השיבו בשלילה ולמרות זאת בשביל השקט הנפשי שלי - עשיתי..
תן לזה צ'אנס, תעשה.. כמה כבר המסך עבד - הוא אצלך פחות משבוע, לא ?
יהיה בסדר ידידי
אני גם קראתי שלא צריך הרצה וגם אמרו לי וגם שאלתי כאן.. כולם השיבו בשלילה ולמרות זאת בשביל השקט הנפשי שלי - עשיתי..
יהיה בסדר ידידי
לא מזיק לעשות הרצהelico1987 כתב:זה הנתון שאחרי כול צפייה בת 10 דקות ויותר נשאר הכתם של הלוגו,
השאלה אם יעזור שאני יתחיל להריץ שטיפות עכשיו ואם זה סוג של נזק בלתי הפיך...
תבדוק את המצב אחרי 200 שעות
גם צריבות נעלמות במשך הזמן (יכול לקחת מספר חודשים)adirbooking כתב:נזק בלתי הפיך לא קרה כי מה שקרה לך זה לא צריבה, זה צבירה..
יהיה בסדר ידידי...
כנ"ל-תוך כדי שימוש במה שציינת,אבל לאורך חודשים(מידי מספר ימים) ותוך כדי צפייה רגילה
נצ"לש - גם לי יש את ה-C550, אתה יכול להפנות אותי להגדרות הכיול של טלHD ?adirbooking כתב:בולשיט אחד גדול.9000es כתב:ידוע שמסכי הפלזמה של סמסונג רגישים לצריבות וצבירות . מה שמומלץ הוא להנמיך את הקונטרסט . ואת התאורה האחורית של המסך בכדי למנוע צריבות מיותרות על המסך .elico1987 כתב:יש לי את המסך פלזמה D550
תודה מראש !......
יש לי את אותו מסך כמו שיש לבחור כ-4 חודשים ולא נתקלתי בצבירה/צריבה כלל.
דגם ה-C550 אכן רגיש הרבה יותר לצבירות [גילוי נאות, יש לי גם אותו..] ואי אפשר להשוות אותו לדגם החדש יותר D מכיוון שיש טכנולוגית הזזת פיקסלים חדשה שעובדת בצורה מצויינת.oris74 כתב:היה לי את זה ב C550 - זה משתפר עם הזמן. לא שיניתי שום הגדרות - רק שטיפה לבנה (בהתחלה כל יום - אח"כ רק לפי צורך)
אל דאגה......
elico1987 -
בחוברת ההוראות של המסך מצויין כי לא צריך להריץ את המסך ולא כלום, אני עשיתי זאת למרות ההצהרות שלהם ובכך המסך נמנע מצבירות למניהן..
קיבלתי את המסך והרצתי שטיפה לבנה של כ-12 שעות, הרצה של כ-100 שעות עם קונטרסט נמוך מ-50, שטיפה/גלילה לבנה אשר מובנת בהגדרות המסך כל 20 שעות בזמן ההרצה למשך כ-6-8 שעות [בד"כ כשהלכתי לישון בלילה וכשהתעוררתי בבוקר שלמחרת כיביתי..] ולאחר 100 שעות עוד שטיפה של כ-12 שעות.
זה נשמע מפרך, למה צריך לעשות את כל זה בשביל טלוויזיה ? יש אנשים שקונים, מפעילים.. והכל עובד בלי כיול אפילו עד היום..
וכל זאת בשביל למנוע מצבים כמו שאתה ציינת ! בגלל זה פתחת את השרשור הנ"ל..
עוד דבר שאני חייב לציין כי אמא שלי שתזכה לחיים ארוכים, שמה את המסך על ערוצי הרדיו [תמונה סטטית לחלוטין..] ומבשלת את מטעמי השבת לצלילי הרדיו מהמסך - כשעתיים - שלוש ואין צבירות ואין שום דבר.
שכל אחד יעשה את מה שהוא חושב ומה שנוח לו... המסך כיום על קונטרסט 90 עם כיול של ידידנו הטוב טלHD פירסם כאן, ועובד מצויין![]()
בהצלחה!...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- adirbooking
- חבר ותיק

shayf -
הגדרות הכיול של טלHD מדברות על מסך ה-D550..
כיול של ה-C550 עשיתי דרך - http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... 0c550.html
כיול פגז לסרטים - המסך שלי מחובר רק לסטרימר.
המסך שלי ממוקם בחדר השינה ככה שזה מתאים כי הצפייה מתבצעת בלילה והמקום חשוך, oris76 שהמלצתי לו בדק את הכיול על המסך הממוקם בסלון ואמר שזה קצת כהה בשבילו.
תבדוק ותן רשמים
הגדרות הכיול של טלHD מדברות על מסך ה-D550..
כיול של ה-C550 עשיתי דרך - http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/ ... 0c550.html
כיול פגז לסרטים - המסך שלי מחובר רק לסטרימר.
המסך שלי ממוקם בחדר השינה ככה שזה מתאים כי הצפייה מתבצעת בלילה והמקום חשוך, oris76 שהמלצתי לו בדק את הכיול על המסך הממוקם בסלון ואמר שזה קצת כהה בשבילו.
תבדוק ותן רשמים