שאלה על philips 7606

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

1 איך התלת שלה בהשוואה לסמסונג D6000?
2 האם ניתן לנגן קבצי תלת מימד מהארד דיסק חיצוני כמו בסמסונג?.
3 בתכני HD איך היא בהשוואה לסמסונג?
יש כאן מישהו שיש לו את הפיליפס 7606 ומוכן לארח אותי לכוס קפה כדי שאוכל להתרשם מהמסך? העוגה עלי.
תודה.

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

יאללה כל המבסוטים מהמסך תנו פה יד לבחור....

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

טוב בתור בעליו המאושר של 7606 42" במשך שבוע ויום שלמים אנסה לענות לך על השאלות מה שכן את הסמסונגים ראיתי רק בתצוגות וגם לא מכויילות אז אני לא בדיוק יכול לעשות השוואה למרות שבהתחלה חשבתי לקנות דווקא את ה6400 וממה שקראתי פה בפורום על הפאנלים ועל זה שהתלת מימד האקטיבי של סדרה 6000 לא באמת אקטיבי והאמת שאני בעצמי החלטתי בסוף ללכת על פסיבי בלי קשר לאיכות האקטיבי בסמסונג.
אז לגביי השאלות:
1.בלי השוואה לסמסונג,פרקטית המשקפיים הרבה יותר נוחות מהאקטיביות ואין צורך בשטויות של טעינה,הקרנתי בה עד עכשיו קובץ אחד של סרט מצוייר בתלת מימד בפורמט HSBS של מלך האריות וקובץ אחד של שודדי הקרביים החדש שרשום שהוא SBS לא ידוע אם זה נכון כי הטלווזיה לא אמורה לנגן קבצים כאלה-רואים ממש טוב בתלת מימד אבל אתה לא מקבל באמת רושם של דברים שממש עפים לכיוונך כמו בIMAX אבל כן רואים את המימד השלישי ושהדברים יוצאים טיפה מהמסך או שהדברים נמצאים בעומק המסך,מה שכן אם זה מעניין אותך אני מחבר את הPS3 עם הNBA 2K12 שתומך בתלת מימד וזה חוויה מדהימה,למרות שאני מודה שצריך עוד להתרגל כי זה כן טיפה שורף עדיין בעיניים.
2.למרות שאומרים שה"סטרימר" הפנימי תומך בקריאת קבצי MKV בפועל הוא לא מנגן אותם ומאחר וסרטי תלת מימד מגיעים בפורמט הזה ובעצם רוב כמעט מוחלט של סרטי HD אי אפשר לנגן אותם מהארד דיסק,באופן מוזר יש לי סרטון אחד שהורדתי של משחק טניס פדרר-ג'וקובויץ שהיה MKV והוא כן שידר אותו כנראה שיש כמה פומרטים של MKV שאת חלקם מזהה וחלקם לא-אני קונה בוקסי כדי לפתור את הבעיה הזו.
3.אני משדר את קבצי הHD מהמחשב או דרך הרשת ורואים פשוט מצויין שוב לא יודע בהשוואה לסמסונג.
מחר מגיעים המתקינים להתקין לי אותה על הקיר עד עכשיו היא מונחת עם המעמד שמגיע על השידה,ואם מסתדר לך להגיע לאיזור הדרום אתה בהחלט מוזמן לבוא להתרשם.לגביי הסמסונג אני ממליץ לך להוריד כמה קבצים של סרטים להרד דיסק וללכת איתו לחנות ולבקש לראות איך זה נראה אני עשיתי את זה וזה עזר לי מאוד להחליט

eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

הבוקסי יפתור את הבעיה?
אני מתכוון שאם אחבר הארד דיסק חיצוני לבוקסי בusb ואני אנגן ממנו סרט תלת אני אראה תלת במסך בכל סוג של קובצ?

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני עוד לא בטוח שבוקסי תומך תלת מימד אני עדיין נהיגה לתשובה לגביי זה מהפורום סטרימרים. זה יפתור אבל את הבעיה של הקבצים הרגילים של mkv לסרטי hd

ארנבון
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

למה אתה לא משתמש בPS3 בתור סטרימר?הוא גם תומך ב3D

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

האמת שעוד לא בדקתי את זה החיבור usb מאפשר קריאת קבצים מhdd?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”