בעיות עם ה GPS לאחרונה באייפון 4
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
היי,
אני משתמש ב WAZE ולאחרונה אחת לכמה נסיעות ה WAZE משתגע. כשאני פותח את GOOGLE MAPS אני שם לב שהנקודה נהפיכת לעיגול וחוזרת להיות נקודה וחוזר חלילה.
האם מישהו נתקל בבעיות כאלה לאחרונה או שה GPS במכשיר שלי התחיל להתחרפן?
אני משתמש ב WAZE ולאחרונה אחת לכמה נסיעות ה WAZE משתגע. כשאני פותח את GOOGLE MAPS אני שם לב שהנקודה נהפיכת לעיגול וחוזרת להיות נקודה וחוזר חלילה.
האם מישהו נתקל בבעיות כאלה לאחרונה או שה GPS במכשיר שלי התחיל להתחרפן?
אולי ה GTI מהיר מידי ל WAZE?kingikra כתב:היי,
האם מישהו נתקל בבעיות כאלה לאחרונה או שה GPS במכשיר שלי התחיל להתחרפן?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כדי לבדוק באמת עם זה המכשיר ,או סתם WAZE ... אגב הGPS ה4S אמור להיות טוב יותר מבחינת דיוק ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם IGO עובד בלי בעיות ,ורק WAZE משתגע ,אז הבעיה אצל WAZE בקושחה ,אולי היה עידכון גירסה מסויים שמאז זה התחיל ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
IGO PRIMO הגירסה הגדולה, חופר ברמות שקשה לי לתאר, כל שניה מרגיש צורך לדבר, הרבה פעמים השתגע והחליף סינכרון, באמצע הנסיעה עצרתי בצד והחלפתי לWAZE שבמפתיע לא היו איתו כלל בעיות.
האם יש המלצה לתוכנה כרגע שלא תעשה בעיות? לא משנה עלות.
האם יש המלצה לתוכנה כרגע שלא תעשה בעיות? לא משנה עלות.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
צילצלתי לתמיכה של אוראנג'. הם אמרו שלי לי שהם לא תומכים בי אם אני לא משתמש ב ORANGE GPS. התקנתי את התוכנה וגם בה לא הצלחתי לנווט כמו שצריך. צילצתי שוב לתמיכה וענה לי שם איזה מעבול שאמר שהאיכונים מגיעים לטלפון דרך ה 3G והוא לא יודע על איזה GPS יש במכשיר. דיברתי עם חברה שמבינים טוב בדברים האלה והם אמרו שבמכשיר יש צ'יפ של GPS שהווייז מאכן באמצעותו. בלי קשר, הנציג של אוראנג' ביקש ממני לכבות את המכשיר ע"י לחיצה על מקש הבית ומקש הסגירה\פתיחה עד שהמכשיר נסגר. הוא אמר שכשהטלפון יהיה כבוי הוא יעשה משהו ויחזור אלי אח"כ. אין לי מושג אם הוא עשה משהו או לא כי הוא לא חזר אלי. כמו כן חבר אמר לי לרסט את הגדרות המיקום. מאז שעשיתי את הפעולות הנ"ל, נסעתי 5 פעמים עם הווייז ובינתיים הכל עובד כמו שצריך.
אני מקווה שזה סידר את הבעיה.
אני מקווה שזה סידר את הבעיה.