בבקשה עזרה - XBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Spidiman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני כבר כמעט כבר מתייאש מהתוכנה וזקוק לעזרתכם.

התחלתי לנסות אותה בימים האחרונים אחרי שכבר דיי נמאס לי מ boxee איתה השתמשתי בשנים האחרונות.
התוכנה נראית טוב, הרבה פי'צרים, אבל בלי שום מדריך מסודר לתפעול.

אז מה הבעיות?
1. במחשב יש לי מספר קטגוריות. הופעות, סרטים, תוכניות טלווזיה וכו'. הכל לפי תיקיה. אני מנסה שככה זה ייראה גם ב XBMC.
הצלחתי ליצור קטגוריות חדשות, אבל זה לא עובד, כל כך, איפה אני טועה? באיזו אפשרות צריך לבחור ואיך בידיוק?

2. הצלחתי ליצור ספרייה חדשה ל Movies. גם את הסרטים הצלחתי לסנכרן, אבל כדי לראות סרט אני צריך להיכנס לקטגוריה, לאחר מכן לסרט, ולאחר מכן ללחוץ על הקובץ (בתוך XBMC) איך אפשר לקצר את העניין?
ב BOXEE הייתי בוחר קטגוריה, בוחר סרט וזהו.

3. תחת קטגוריית VIDEOS הוא מראה לי את כל הקטגוריות - למה? אני רוצה שתיהיה שם קטגוריה אחת, שיסנכרן רק מתיקיה אחת במחשב ולא מכולם.

** עריכה - שכחתי לציין שמדובר בסקים Aeon
ברגיל כן הצלחתי לסדר בצורה טובה.

:@

אני אודה לעוזרים (Y)

DaNiStO
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

Spidiman כתב:אני כבר כמעט כבר מתייאש מהתוכנה וזקוק לעזרתכם.

התחלתי לנסות אותה בימים האחרונים אחרי שכבר דיי נמאס לי מ boxee איתה השתמשתי בשנים האחרונות.

אז מה הבעיות?
1. במחשב יש לי מספר קטגוריות. הופעות, סרטים, תוכניות טלווזיה וכו'. הכל לפי תיקיה. אני מנסה שככה זה ייראה גם ב XBMC.
הצלחתי ליצור קטגוריות חדשות, אבל זה לא עובד, כל כך, איפה אני טועה? באיזו אפשרות צריך לבחור ואיך בידיוק?

2. הצלחתי ליצור ספרייה חדשה ל Movies. גם את הסרטים הצלחתי לסנכרן, אבל כדי לראות סרט אני צריך להיכנס לקטגוריה, לאחר מכן לסרט, ולאחר מכן ללחוץ על הקובץ (בתוך XBMC) איך אפשר לקצר את העניין?

3. תחת קטגוריית VIDEOS הוא מראה לי את כל הקטגוריות - למה? אני רוצה שתיהיה שם קטגוריה אחת, שיסנכרן רק מתיקיה אחת במחשב ולא מכולם.

אני אודה לעוזרים (Y)
...
תנסה אולי פשוט את הסקין המתורגם הזה... AEON MQ3 - תכנס לפוסט הזה ותוריד אותו.

אולי זה יפתור לך את ה"בעיות" במכה אחת...

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #3 

כנס ל
System
Skin
Home Window Options
ותבטל את הסימון מ-HIDE MOVIES ו-HIDE TV SHOWS
קובי

Spidiman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

DaNiStO כתב:
Spidiman כתב:אני כבר כמעט כבר מתייאש מהתוכנה וזקוק לעזרתכם.

אז מה הבעיות?

אני אודה לעוזרים (Y)
...
תנסה אולי פשוט את הסקין המתורגם הזה... AEON MQ3 - תכנס לפוסט הזה ותוריד אותו.

אולי זה יפתור לך את ה"בעיות" במכה אחת...
...

האמת שראיתי אותו כאן באחד הפוסטים בפורום לפני כמה שעות טובות. הורדתי אותו, והוא באמת פתר לי את כל הבעיות...
הוא גם נראה מעולה, התפריטים מעולים והוא פשוט מעולה :D
יש כמה דברים עוד לסדר אבל את הרוב הסקין פתר. תודה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”