עזרה בחיבור רסיבר למחשב, LCD, מקרן
שלום
מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים.
אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן.
(אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה)
לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה.
הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד:
א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ?
או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ?
ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה אפשרי בין התקנים השונים ?
תודה רבה.
מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים.
אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן.
(אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה)
לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה.
הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד:
א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ?
או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ?
ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה אפשרי בין התקנים השונים ?
תודה רבה.
א. תודה רבה, הבנתי ואני אקח את המלצתכם ואלך על בטוח בקניית רסיבר עם שתי יציאות.
ב. לא צריכה להיות בעיה בחיבור כבל בין יציאה של HDMI 1.4 מהרסיבר וכניסה של HDMI 1.3 למקרן , נכון ?
ג. רק לידע כללי, הרסיבר ישדר תמיד לשתי היציאות שלו או שישנו כפתור כמו בחירת OUTPUT ?
ב. לא צריכה להיות בעיה בחיבור כבל בין יציאה של HDMI 1.4 מהרסיבר וכניסה של HDMI 1.3 למקרן , נכון ?
ג. רק לידע כללי, הרסיבר ישדר תמיד לשתי היציאות שלו או שישנו כפתור כמו בחירת OUTPUT ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
פחות או יותר לכל הרסיברים מרמת מחיר מסויימת (משהו כמו 5,000 ש"ח) יש שתי יציאות HDMI.
יחד עם זאת, ברמת מחירים זו היציאות הללו יוציאו תמיד את אותו המקור. ZONE 2 VIDEO שמאפשר להוציא לכל יציאת HDMI מקור אחר קיים רק מדגמים יותר גבוהים של רסיברים.
באונקיו למשל, יש שתי יציאות HDMI כבר ב-709, אבל רק ב-3009 שנמצא 3 רמות מעליו יש אופציה ל-ZONE 2 VIDEO...
יחד עם זאת, ברמת מחירים זו היציאות הללו יוציאו תמיד את אותו המקור. ZONE 2 VIDEO שמאפשר להוציא לכל יציאת HDMI מקור אחר קיים רק מדגמים יותר גבוהים של רסיברים.
באונקיו למשל, יש שתי יציאות HDMI כבר ב-709, אבל רק ב-3009 שנמצא 3 רמות מעליו יש אופציה ל-ZONE 2 VIDEO...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ב. לא תהיה בעיה. זה תמיד יעבוד על הנמוך ביותרyuvalros כתב:א. תודה רבה, הבנתי ואני אקח את המלצתכם ואלך על בטוח בקניית רסיבר עם שתי יציאות.
ג. רק לידע כללי, הרסיבר ישדר תמיד לשתי היציאות שלו או שישנו כפתור כמו בחירת OUTPUT ?...
ג. יש בורר ברסיבר
תודה על התגובות.
מה הסיכוי למצוא רסיבר סביר בסביבות ה 2000 שח שיענה על הדרישה שלי ל 2 יציאות HDMI 1.4 ?
יש בכלל אופציה כזו וטעם שאני אפתח נושא חדש, או שבמחיר כזה, אין דברים כאלו ?
אפשר גם לרסיבר 5.1. על מנת להוזיל עלויות. (אני מסתדר גם עכשיו עם 5.1 בסדר גמור)
7.1 יכול להיות נחמד כאופציה עתידית אבל ייקח עוד זמן רב עד שזה יהיה סטנדרט בריפים של תכנים למחשב. שזה רב השימוש שלי. אני אחיה גם בלי זה.
מה הסיכוי למצוא רסיבר סביר בסביבות ה 2000 שח שיענה על הדרישה שלי ל 2 יציאות HDMI 1.4 ?
7.1 יכול להיות נחמד כאופציה עתידית אבל ייקח עוד זמן רב עד שזה יהיה סטנדרט בריפים של תכנים למחשב. שזה רב השימוש שלי. אני אחיה גם בלי זה.
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חושב שתוכל למצוא רסיבר שיענה על דרישותך רק ביד שנייה, רק תוודא כמובן שהוא 1.4.yuvalros כתב:תודה על התגובות.
7.1 יכול להיות נחמד כאופציה עתידית אבל ייקח עוד זמן רב עד שזה יהיה סטנדרט בריפים של תכנים למחשב. שזה רב השימוש שלי. אני אחיה גם בלי זה....
כמו שנאמר, רסיברים מרמות של 5000 ש"ח ומעלה בדרך כלל בעלי שתי יציאות HDMI אשר שתיהן משדרות את אותה התמונה (למרות שנדמה לי כי דגמים מאוד ספציפיים הם בעלי אפשרות לצפות בתמונה רק דרך אחת היציאות ולא דרך שתיהן במקביל ע"י בחירה).
נראה לי שמצאתי פתרון לבעיה שלי, "מפצל HDMI תומך 3D ופורמטי סאונד חדשים"
אני כנראה ייקנה רסיבר רק עם יציאת HDMI אחת. ואשתמש במפצל להעברה לטלביזיה ולמקרן.
http://www.monoprice.com/products/produ ... escription
אני לא סגור בדיוק מה ההבדל בין שניהם, כי לפי מה שקראתי שניהם תומכים ועושים את אותה הפעולה, אבל כשההפרש הוא רק 17$ ביניהם. אני כנראה ייקח את היקר. רק 40$.
יש הרבה אנשים שכתבו ביקורות על המוצר וכולם חיוביות.
אני רק צריך לבדוק מה הפרוצדורה של המשלוח, מקסימום ע"י MUSTOP.
אני כנראה ייקנה רסיבר רק עם יציאת HDMI אחת. ואשתמש במפצל להעברה לטלביזיה ולמקרן.
אני לא סגור בדיוק מה ההבדל בין שניהם, כי לפי מה שקראתי שניהם תומכים ועושים את אותה הפעולה, אבל כשההפרש הוא רק 17$ ביניהם. אני כנראה ייקח את היקר. רק 40$.
יש הרבה אנשים שכתבו ביקורות על המוצר וכולם חיוביות.
אני רק צריך לבדוק מה הפרוצדורה של המשלוח, מקסימום ע"י MUSTOP.