אתמול שמעתי לראשונה הבדל בין מגבר סטריאו לק"ב...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

אתמול גררתי את עצמי לאחת החנויות כדי לעמוד על טיב איכות מגבר סטריאו ייעודי למגבר סראונד...
המגבר (לא אזכיר חברה) אנגלי הראשון ששמעתי במחיר 12000 שקל לא ממש עשה לי את זה. שמעתי הבדל בינו לבין מדבר סראונד פיוניר וההבדלים לדעתי היו לטובת הפיוניר...
אחר כל ביקשת לשמוע את אחיו הגדול (35 וואט לערוץ קלאס A) וכאן היו הבדלים של שמיים וארץ... וואו איזה סאונד מדהים. לראושנה שמעתי איך קול של זמרת צריך באמת להישמע. קול שאתה מרגיש עמוק בפנים. ללא ספק כך צריכה להישמע פחות או יותר...
בקיצור מחלת השדרגת התעוררה (שוב) אצלי, אני רוצה לשחזר את הסאונד הזה אצלי בחדר, ונראה לי שבקרוב אני אלך לשמוע מגבר שמאד מסקרן אותי של BMC חברה לא מוכרת אבל הביקורת היו ממש טובות בעיקר לאור הביקורת באחד האתרים שהשמיעה אלבומים שאני מכיר ואוהב...

בקיצור השיגעון שוב התעורר :-)

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

ברוך בואך לעולם ההוצאות.
עתה לאחר שחשת בהבדל,קשה מאוד לחזור לאחור.
אך התוצאה שווה (f)
בהצלחה (Y)
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

דבר דומה קרה לי עם רמקולים ...............מצד אחד טעות חמורה לשמוע משהו טוב יותר.......... אבל בשביל זה אנחנו קצת "שרוטים" ............ :lol:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

מצטער עבורך שהלכת לשמוע (W) , וחבל ששמעת הבדל (W) , בארנק שלך נפתחה עכשיו תיבת פנדורה שלעולם לא תוכל לסגור אותה שוב , ברוך הבא למועדון :lol:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

איזה רמקולים יש ברשותך?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #6 

אולי תנסה לשמוע שוב את פינק פלויד במגבר סטריאו :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #7 

sam22 כתב:אולי תנסה לשמוע שוב את פינק פלויד במגבר סטריאו :wink:
...
לייק

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

חחח ספר לי על התיבת פנדורה הזו... היא נפתחה ב 92 !!!
המערכת (ק"ב|) הראשונה שלי נקנתה בעקבות לייזר דיסק שקניתי ב-94 madonna the girlie show
העניין שזה הולך ונעשה יקר יותר ויותר.. אני הולך להוציא את ה 20-23K על מגבר בחודשים הקרובים

חחח לגבי הפינק פלויד זה לא יעזור. ההקלטות שלהם נשמעות גרוע גם בגרסת sacd
מעבר לכך גם באוזניות המדהימות שלי Shure Se535 הם נשמעים רע

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9 

עזוב , הידע המוסיקלי שלך כנראה בעייתי מאוד :lol: אני מציע שתדחה את ההשקעות הכבדות עד שתשנה את הטעם המוסיקלי שלך לבוגר יותר , אז ממילא תשנה את כול הסטאפ , אז למה לשלם פעמיים ? :lol:

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

truejoker כתב:עזוב , הידע המוסיקלי שלך כנראה בעייתי מאוד :lol: אני מציע שתדחה את ההשקעות הכבדות עד שתשנה את הטעם המוסיקלי שלך לבוגר יותר , אז ממילא תשנה את כול הסטאפ , אז למה לשלם פעמיים ? :lol:
...
הייתי אומר דווקא שבתור שלב ראשון תשנה את הגישה המתנשאת שלך. ואז נדבר על הטעם הבעייתי" שלי...
אמרתי את זה פעם אחת ואומר שוב. פינק פליויד בעיניי זה *** של מוסיקה ומעבר לזה (בין אם אתה אוהב את המוסיקה שלהם או לא) ההקלטות שלהם על הפנים ולא משנה איזו מערכת יש לך הם תמיד יישמעו ***

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #11 

" ההקלטות שלהם על הפנים ולא משנה איזו מערכת יש לך הם תמיד יישמעו *** "
8O

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #12 

"ההקלטות שלהם על הפנים ולא משנה איזו מערכת יש לך הם תמיד יישמעו *** "

אני בטוח שיש כאן טעות. נסה להחליף את הכבל.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

truejoker כתב:עזוב , הידע המוסיקלי שלך כנראה בעייתי מאוד :lol: אני מציע שתדחה את ההשקעות הכבדות עד שתשנה את הטעם המוסיקלי שלך לבוגר יותר , אז ממילא תשנה את כול הסטאפ , אז למה לשלם פעמיים ? :lol:
...
(Y) (Y)

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

חבל שיש כאלו שחושבים שלהקשיב למוסיקה במערכת איכותית מוגבל לסגנון מוסיקה כזה או אחר...
אדרבא אלבומים עתורי אפקטים לא פעם נשמעים לא פחות ממדהים... ולרוב אני מוצא דווקא אלבומים "נחשבים" מוקלטים באיכות בינונית ודי משעממת.
לא מבין מה יש באלבום הצד האפל של הירח(גרסת הסראונד) שהופך אותו למיוחד. אם אפקט בשקל וחצי של מסוקים וקופה נפתחת עושה את זה למישהוא אז שיבושם לו
במקרה של פינק פלויד כנראה מי שלא גדל בתקופה לא מתחבר... אין בהם שום דבר באמת מעניין ומיוחד..
הביטלס לעומת זאת להקה באמת מדהימה בעיניי שגם מי שמקשיב להם היום באמת יכול להנות מההרמוניה והמוסיקה המיוחדת שלהם וכמהם יש רבים אחרים
במקרה של פינק פלויד השירים שלהם לא קליטים ולא מצליחים לגעת בשום עצב אצלי ואני בטוח שמי שלא באמת גדל בתקופתם לא ממש יכול להתחבר אליהם כי הם לא מביאים שום בשורה איתם.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #15 

סלח לי, שטויות.
לא גדלתי על פינק פלויד, גיליתי אותם בגיל 30 :oops: וגילי 38......ממש רחוק מיציאת הדיסקים.
איכות DARK מצויינת מה שכן בקטעים העמוסים צריך מערכת ממש טובה כדי שלא יהיה קקפוניה. :P
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #16 

niko כתב:סלח לי, שטויות.
לא גדלתי על פינק פלויד, גיליתי אותם בגיל 30 :oops: וגילי 38......ממש רחוק מיציאת הדיסקים.
איכות DARK מצויינת מה שכן בקטעים העמוסים צריך מערכת ממש טובה כדי שלא יהיה קקפוניה. :P
...
כמי שכן גדל עליהם.............. יש להם אלבומים מצויינים ואלבומים גרועים לדעתי ובלי קשר לאיכות ההקלטה
למה תמיד חשובה לכם "רק" איכות ההקלטה ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”