זה רק אני או שאין פה באמת בשורה מרשימה לשנת 2012 בעולם הסטרימרים?
בדרך כלל החברה הזו צועדת לפני כולם בפיתוח (בלי תמיכה אבל בכל הקשור להצהרות חומרה).
בתור לקוח של החברה הייתי מעדיף שהם יעצרו רגע, יטפלו במוצרים הקיימים למצב של מינימום באגים ורק אז יצאו עם מוצרים חדשים.
pixies כתב:אולי יהיה יותר ריאלי להגיד, שזוהי סדרת המוצרים לשנת 2013.
...
האמת - אתה נראה לי ממש צודק .
הם מדברים על גרסאות חדשות ל-PRODIGY שיצאו השנה - הם רק עכשיו הוציאו את הPRODIGY הראשון
אחרי שנה של הבטחות .
בקיצור אני לט בטוח שהם רציניים .
אני מחכה לפרודיג'י שלהם כבר כמה חודשים ואני שומע לא פעם שהם לא תומכים במוצרים שלהם - וזה דבר מאוד בסיסי.
קודם שהמוצר שלך יעבוד כמו שצריך - אחר כך תשדרג /תחליף אותו בדגם חדש יותר .
VirtualLevel כתב:רגע יש לי אקסטרימר פרו. אם הבנתי נכון גירסא חדשה לא תגיע???
הם הבטיחו כבר חצי שנה לגירסא חדשה. בזיון אם כך
...
מה כל כך מיוחד באקסטרימר פרו, שצריך לו גרסה חדשה?
למעט התמיכה, אם אני זוכר נכון, בשני דיסקים קשיחים בגודל רגיל, אין פה משהו מיוחד, והמוצרים החדשים שתומכים בדיסק בודד בגודל רגיל הם בהחלט תחליף ראוי.
1. אקסטרימר סיידווינדר ורשת אלחוטית -
באקסטרימר 1 היה צריך לקנות אנטנה אלחוטית USB.
באקסטרימר 2 היתה אנטנת wirelless n מובנית.
באקסטרימר 3 שוב אין אנטנה מובנית.
2. מעבד אקסטרימר סיידווינדר - קצת מוזר לי שהם שידרגו את המעבד מ1185 ל-1186 שהוא 750Mhz. האמת שלא קראתי תגובות של בעלי מכשיר כזה. אני רק מכיר את הדור הראשון שיש להורים שלי ונמצא בשימוש די נדיר.
האם אולי זה קשור לבעיות איטיות? או שזה באמת מתוך רצון לתת למשתמש אפשרות לניגון תלת מימד ו-HDMI1.4 .
3. אם היכולות של אקסטימר 3 ושל פרודיגי רגיל/סילבר/בלאק זהות (עזבו כרגע את הרשת האלחוטית המובנית) , למה שמישהו יקנה את הפרודיגי?
4. הנחתי שיהיה להם דונגל DVT. מסתבר שיש להם איזשהוא כרטיס DVT עם טיונר כפול. כנראה בגלל זה לא תהיה תמיכה בDVT באקסרימר 3.
5. הם כמעט מודים בפה מלא שFW 3 הוא כישלון. האם FW3.5 שיצא בפברואר (אם יצא) באמת יביא את התשובה? בייחוד שהוא גם אמור לתמוך בתכונות חדשות כמו צפיה בטלויזיה + הקלטה !
6. FW3.5 לא אמורה לצאת לבעלי סיידווינדר 2. אם היציבות של FW3 על המכשיר לא טובה, האם מישהו ימשיך להשקיע בהם ??
7. הם טוענים שבאפריל 2012 יצא FW4 שיכלול תכונות חדשות. אני לא רואה מצב שהם מוציאים FW3.5 שיכלול תכונות חדשות לחלוטין של טלויזיה + הקלטה + תמיכה באנדרואיד?? ובמקביל להוציא עוד FW4???
לא סביר!