[עזרה] מחפש מסך 46-47" להורים, 4-5K

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tik-tak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מחפש מסך ב4-5K, אולם התקציב גמיש, המטרה היא למצוא מסך משתלם במחיר כדי שיתן תוצאה לא רעה במינימום מחיר.

המסך ישמש את הורי בעיקר לצפייה בהוט, יש ממיר HD, אולם כידוע רוב התוכן הוא SD, מידי פעם אשמח להריץ עליה איזה סרט HD ואני מניח שמתישהו גם הוט יגיעו לזה (כמו שאני מכיר את הורי, הטלוויזיה תעמוד שנים רבות).
אולם! הסלון מואר, בשעות הצהוריים\ערב נכנסת שמש מכיוון המרפסת, ואיך שהבנתי זה פוסל את הפלאזמות (או שאני טועה?)

אחריות- מעדיפים להוסיף עוד 500 שקל\כמה שזה ולקבל 3 שנים רשמי, ננסה להתווכח ברשתות עם המחיר

שדרוגים של העשור האחרון- אין צורך בתלת מימד או דברים בסגנון.
מנגנון 100HZ- אם זה טוב למשהו (ראיתי שתופס בדגמים החדשים), ולא מעלה את המחיר בצורה דרסטית, למה לא.
אינטרנט\- כנ"ל, יכול להיות נוח לחבר את הטלוויזיה ישירות למחשב דרך הראוטר, אולם אם מוסיף בעלויות לא עקרוני, אם זה יקרה אז פעם ב..., ואז כבר אני אשתמש בפתרון אחר גם אם פחות אלגנטי.
טלוויזיה חכמה- מבין שזה הטרנד האחרון ולכן כנראה יקר, איזה סוג תכנים אפשר לצפות שם? אולם לפי התקציב והמצב לדעתי לא רלוונטי.
קריאת סרטים מכונן פלאש- אכן יהיה מבורך אם תתמוך בפורמטים הנפוצים, וגם בכתוביות (מה עם כתוביות ברוסית?), אם כן אז לא צריך WIRELESS וכד'.
LED ו2012, לא חייב טלוויזיות LED ודגם שהוא המילה האחרונה

הסתכלתי קצת בדגמים, והסתבכתי מהכמות
samsung UA46D5000- בגבול התקציב העליון, חדשה, נראת סביר
LG 47LD460 , בעיה עם כתוביות, אולם זולה, נראה שנותנת עבודה טובה
LG LK460\530- מחירים דומים, תובנות?
samsung la46d550- נראה שעושה את העבודה לא רע, יש את עיניין הפאנלים.

מקווה שלא חפרתי לכם יותר מידי והתייאשתם, אולם ניסיתי לפרט כמה שיותר

:mrgreen:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”