ייבוא מערכת קולנוע מארה״ב onkyo hts7409

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
or81322 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S7409-5- ... 05EP2HKW[u][/u]
שלום לכולם,
כבר כמה זמן שאני מתעניין ןמסתכל על מערכות קולנוע, לפעמים הסתכלתי על מערכות זולות בדיוטי פרי אך במהרה הבנתי שאין המלצות טובות עליהן.
מהסתכלות פה ושם נתפסתי על המערכת הנ"ל ולפתע ראיתי שמחירה באמזון ירד ל478$ מה שנראה מחיר ששווה ייבוא עבורו..
באופן כללי, הייתי רוצה מערכת לא הכי מתקדמת ולא הכי משוכללת, ואי לכך גם בתקציב לא גבוה במיוחד, ולכן הייתי מעוניין לשאול על הדרך הכי טובה לייבא את המערכת הזו לארץ וכמה בסופו של דבר יעלה כל הסיפור, ואם אפשר כמובן להוסיף פירוט ו/או קישורים לרכיבים נוספים שצריך לכלול ברכישה(כמובן שנאי מתאים, ואם צריך כבלים למיניהם...)
אני חובב מאוד טכנולוגיה, אך בתחום זה אני מבין קצת לכן אשמח לקבל עזרה מקיפה שתעזור לי לבצע את הכל בקלות.
תודה רבה לכל מי שיעזור.

נ.ב.
אם יש המלצות חמות למשהואחר בתקציב דומה, אשמח לשמוע על כך.

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

or81322 כתב:http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S7409-5- ... 05EP2HKW[u][/u]
שלום לכולם,
כבר כמה זמן שאני מתעניין ןמסתכל על מערכות קולנוע, לפעמים הסתכלתי על מערכות זולות בדיוטי פרי אך במהרה הבנתי שאין המלצות טובות עליהן.
מהסתכלות פה ושם נתפסתי על המערכת הנ"ל ולפתע ראיתי שמחירה באמזון ירד ל478$ מה שנראה מחיר ששווה ייבוא עבורו..
באופן כללי, הייתי רוצה מערכת לא הכי מתקדמת ולא הכי משוכללת, ואי לכך גם בתקציב לא גבוה במיוחד, ולכן הייתי מעוניין לשאול על הדרך הכי טובה לייבא את המערכת הזו לארץ וכמה בסופו של דבר יעלה כל הסיפור, ואם אפשר כמובן להוסיף פירוט ו/או קישורים לרכיבים נוספים שצריך לכלול ברכישה(כמובן שנאי מתאים, ואם צריך כבלים למיניהם...)
אני חובב מאוד טכנולוגיה, אך בתחום זה אני מבין קצת לכן אשמח לקבל עזרה מקיפה שתעזור לי לבצע את הכל בקלות.
תודה רבה לכל מי שיעזור.

נ.ב.
אם יש המלצות חמות למשהואחר בתקציב דומה, אשמח לשמוע על כך.
...
נתחיל בהמלצות החמות: ובכן, עולם הקולנוע הביתי יכול מאד לבלבל. יש ה-מ-ו-ן מוצרים וחברות וכל מוצר שונה מקודמו. לכן, הבחירה יכולה להיות מאד מבלבלת.
הדרך הטובה ביותר לבחור מערכת מתאימה היא פשוט להאזין למערכת.
יש הרבה מוצרים טובים כגון:
KEF KHT1505
Tannoy TFX
Tannoy HTS-101
Wharfedale DX-1HCP
Q Acoustics 2000
כל אלו מערכות מחברות מצויינות עם ביקורות מצויינות ששווה לבדוק אותן היכן שיש
החסרוןן הוא שבנוסף למערכות הללו אתה צריך גם רסיבר.
ופה מגיע היתרון של ה- 7409. שמדובר במערכת איכותית עומדת בתקן של THX עם 5.1 רמקולים ורסיבר שמכיל הרבה מהפיצ'רים הכי חדשים שיש.
יש עוד כמה מערכות שמכילות רסיר + רמקולים - גם הן שוות בדיקה אבל להן לא יצא לי להאזין בכלל.

תבדוק מה התקציב הסופי שלך. אם אתה יכול הרשות לעצמך את אחת מהמערכות שציינתי + רסיבר טוב
זכית. מדובר במערכות "מושלמות" לקולנוע הביתי שיעשו את העבודה.
במידה ולא. האונקיו מערכת מצויינת ביחס למחיר שלה.

ולהלן המספרים שמעננינים אותך.
אגב, את החישוב אני מבצע דרך מחשבון העלויות באתר Ushops שמבצעים ייבוא מארה"ב לארץ.
אני הזמנתי מהם עכשיו כמה חלקים לקולנוע הביתי שלי והם ממש נחמדים!

להביא את המערכת לארץ יעלה לך בסביבות 3500 ש"ח בשילוח ימי (עד 20 ימי עבודה)
ולהביא את המערכת לארץ דרך האוויר יעלה לך 4900 ש"ח בערך.
לגבי ממיר מתח - יש לך את האתר amperel.co.il
משם אני הזמנתי את הממיר מתח שלי. אתר נהדר עם שירות לקוחות פנטסטי. ברגע האחרון שיניתי את כתובת המשלוח, הם לא התלוננו הביאו את הממיר ועוד לא דרשו ממני כסף על משלוח.
וענו לי למייל כמה דקות אחרי ששלחתי אותו. ממש תענוג.
בכל מקרה, אני חושב שממיר ל- 750 וואט יספיק
http://www.amperel.co.il/products/76494
אבל הייתי מתייעץ פה עם עוד אנשים כדי להבטיח שאתה לא מעמיס על שום דבר.
מחירו אגב, הוא 443 ש"ח.
כך שכל העסק כדי להביא מערכת קולנוע ביתית של אונקיו אלייך לסלון הוא בין 4000-5350 ש"ח פחות או יותר.

מקווה שעזרתי,
יותם.

or81322 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה המהירה.
בקשר לתגובתך, הייתי מעדיף על ייבוא המערכת מארה"ב גם מכיוון שאין לי את הזמן כל כך ללכת לנסות לשמוע כמה רמקולים שונים ולאחר מכן גם לעמוד בפני בחירת רסיבר, וגם בגלל שהמחיר של הם כל כך אטרקטיבי (בערך 4000 שקל) ולכן הם מתאימים לי מאוד.
בקשר לשנאי, פה הייתי באמת מעוניין לקנות משהו רציני, שבראש שקט אני יודע שיעבוד ולא ישרוף לי את המערכת.
דבר שני, לא ענית בקשר לאביזרי עזר, אני יודע שבעיקר כבלים צריך, וגם אולי ארצה מעמד לקיר לאחוריים.(אני לא יודע אם זה מגיע עם המערכת או לא).
תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”