אין דבר כזה סיגריות שיוצרות יותר רעלנים ואחרות שלא , כולן מורכבות מזפת , ומטבק . ושניהם מזיקים .lasik כתב:מכיוון שריאלית לא ניתן לחסל את ענף הסיגריות בישראל ולהוציא את המוצר מחוץ לחוק, לדעתי יש לתקוף את התופעה באופן שונה.
על משרד הבריאות לבדוק איזה סיגריות יוצרות הכי הרבה רעלנים בגוף האדם, ולהוציא אותם מחוץ לחוק, תוך דגש שזהו הרע במיעוטו.
כך יצומצם הנזק מהעישון.
כיום לדעתי לא קיים תקן ליצור סיגריות וכל חברה יוצרת מוצר שונה. יתכן מאד ששונה גם בתוצרי השאיפה שלו.
להבנתי, שיטת הסלאמי היא הדרך היחידה להתמודד עם הבעיה....
הבעיה עם עישון שהוא יוצר התמכרות פיסית שהיא כמעט כמו סמים (למרות שהתופעות לוואי "מוחבאות" יותר ), ולכן או שמקבלים טיפול נגד התופעות הפיסיות , וליווי להתמכרות הנפשית , או שזה מאוד קשה .
היות ולא ממש רואים בעישון דבר גרוע עד כדי כך שנתחיל תהליך מאוד קשה שבד"כ נגמר בכשלון, רוב האנשים לא מתחילים בכלל .
רוב אלו שהפסיקו לעשן , לא מסוגלים לעמוד ליד מי שמעשן , המון זמן אחרי ההפסקה , כי הגוף עדיין מכור , ועישון פסיבי מעורר את ההתמכרות מחדש . כנ"ל גם לחץ נפשי .
אז בני המזל שמוצאים הילר שמשחרר אותם לגמרי מהתמכרות הפיסית יש להם סיכוי יותר טוב להצליח , אלו שלא , צריכים לעבוד קשה



