השידרוג הקטן שלי...
לאחר הפסקה די ארוכה של קניות, החלטתי שהגיע הזמן לשידרוג, החלטתי להתחיל מהקולנוע הביתי ובשלב מאוחר יותר להמשיך לדו ערוצי.
הדבר הראשון שרציתי לשפר זה את הפרוססינג, עד עכשיו שירת אותי נאמנה הפיוניר LX70 שהיה מצויין בפרוססינג אבל שאפתי ליותר, שמעתי דגמים שונים של רסיברים חדשים שלא חידשו לי דבר, עד שהתארחתי אצל יואב שיש ברשותו את ה INTEGRA DHC-80.2, אז הבנתי שזו התוצאה שאני רוצה וכדי להגיע לרמה הזו אין מנוס מלחלק את הרסיבר לפרוססור ופאוור.
מכיוון שרציתי להביא את אותה איכות של פרוססינג כמו של יואב אליי הביתה, החלטתי ללכת על אותו פרוססור.
שלב הבא, אני צריך הגברה טובה וחזקה, המגבר שנבחר (אני מניח שיוחלף מאוחר יותר) הוא פאוור של NAD דגם T973 שהוא פאוור מאוד חזק במשקל של 38 קילו עם הגברה של 7X140 וואטים אמיתיים, להבדיל מרסיברים עם נתונים דומים מגברים יעודיים הרבה יותר חזקים מרסיברים,לפאוור הזה 7 ערוצי מונו נפרדים ו THX ULTRA 2.
דבר נוסף שרציתי לשדרג זה את רמקולי הסראונד, יצא לי לשמוע מספר רמקולים בינהם קליפש ומוניטור אודיו, לבסוף בחרתי את הרמקולים של B&W דגם DS3, זהו רמקול בי פולארי אייכותי שנשמע פנטסטי.
דבר אחרון שנשאר זה הסאב JLaudio F113 שאמור להגיע לקראת סוף החודש ובכך להשלים לעט עתה את הסט.
תודות ליואב,בני ואיתי
הדבר הראשון שרציתי לשפר זה את הפרוססינג, עד עכשיו שירת אותי נאמנה הפיוניר LX70 שהיה מצויין בפרוססינג אבל שאפתי ליותר, שמעתי דגמים שונים של רסיברים חדשים שלא חידשו לי דבר, עד שהתארחתי אצל יואב שיש ברשותו את ה INTEGRA DHC-80.2, אז הבנתי שזו התוצאה שאני רוצה וכדי להגיע לרמה הזו אין מנוס מלחלק את הרסיבר לפרוססור ופאוור.
מכיוון שרציתי להביא את אותה איכות של פרוססינג כמו של יואב אליי הביתה, החלטתי ללכת על אותו פרוססור.
שלב הבא, אני צריך הגברה טובה וחזקה, המגבר שנבחר (אני מניח שיוחלף מאוחר יותר) הוא פאוור של NAD דגם T973 שהוא פאוור מאוד חזק במשקל של 38 קילו עם הגברה של 7X140 וואטים אמיתיים, להבדיל מרסיברים עם נתונים דומים מגברים יעודיים הרבה יותר חזקים מרסיברים,לפאוור הזה 7 ערוצי מונו נפרדים ו THX ULTRA 2.
דבר נוסף שרציתי לשדרג זה את רמקולי הסראונד, יצא לי לשמוע מספר רמקולים בינהם קליפש ומוניטור אודיו, לבסוף בחרתי את הרמקולים של B&W דגם DS3, זהו רמקול בי פולארי אייכותי שנשמע פנטסטי.
דבר אחרון שנשאר זה הסאב JLaudio F113 שאמור להגיע לקראת סוף החודש ובכך להשלים לעט עתה את הסט.
תודות ליואב,בני ואיתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה קובי שמחתי לעזור.
אומנם הציוד עדין לא חובר בשלמותו אבל מהכרותי את הפוטנציאל הטמון בו אני יותר מבטוח שאתה הולך להנות ובגדול.
אומנם הציוד עדין לא חובר בשלמותו אבל מהכרותי את הפוטנציאל הטמון בו אני יותר מבטוח שאתה הולך להנות ובגדול.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
קיקו, ממתי נהיית משווק מורשה של החריף של אמא שלי ?
קובי, נשמע סט-אפ מצויין, תתחדש ותהנה ממנו
קובי, נשמע סט-אפ מצויין, תתחדש ותהנה ממנו
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
מכיוון שאתה עסוק מאוד בלימודים אמא שלך ביקשה ממני לעזור לה בשיווק והפצה של החריףadirbooking כתב:קיקו, ממתי נהיית משווק מורשה של החריף של אמא שלי ?![]()
קובי, נשמע סט-אפ מצויין, תתחדש ותהנה ממנו...
יבוא פרללי
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני היבואן הבלעדי, לא עובד עם ספקים חיצונים. 
קובי,
רשמת שרצית להתקדם מהפרוססינג של הפיוניר
ותהיה בטוח שהשגת את המטרה
אתה לא מבין איזה פרוססינג יהיה לך מעכשיו, אין דברים כאלה
זו ליגה אחרת, הכל יתעופף לך בחדר, יריות יעופו לכיוונך וכאילו יחדרו את המצח
תהנה
אתה לא מבין איזה פרוססינג יהיה לך מעכשיו, אין דברים כאלה
זו ליגה אחרת, הכל יתעופף לך בחדר, יריות יעופו לכיוונך וכאילו יחדרו את המצח
תהנה
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
itay123 כתב:יופי של מערכת בנית לעצמך![]()
![]()
שמחתי לעזור...
...
קודם כל אני לא רוצה לחטוף ל yarino את השרשור ואני רוצה לאחל לו הרבה שעות של נחת והנאה מהמערכת החדשה שלו. עכשיו רק נותר לרכוש איזה זוג ווילסונים בשביל לקשט את הסלון... (פגשתי לא מזמן זוג יד שניה מטרייד שמחפשים בית חדש חם ואוהב
אבל איתי כפרה עליך זה קצת מתבקש... מה בישלת עכשיו???
בני אני זוכר שגם אצלך התלהבתי מאותו פרוססור, שכחתי לצייןBalance כתב:קובי,
אתה לא מבין איזה פרוססינג יהיה לך מעכשיו, אין דברים כאלה![]()
זו ליגה אחרת, הכל יתעופף לך בחדר, יריות יעופו לכיוונך וכאילו יחדרו את המצח![]()
תהנה...