סרטי MKV מקרטעים לי רק בהצגת כתוביות-מה עושים?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DoronB פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

זה המפרט שלי:
מעבד:Q6600 מרובע ליבה
כרטיס מסך:GTX 275
זיכרון: DDR3 1333 *6GB
כרטיס קול : XONAR DELUX
לוח אם:ASUS MAXIMUS EXTREME
מערכת הפעלה:WINDOWS 7 SP1
תוכנה:BS PLAYER
התקנתי את הקודקים של SHARK גם 32 וגם 64 לפי המדריך בלינקייה ,ניסיתי לראות פרק מטרה נובה באיכות HD ששוקל 2.7 GIGA הכול רץ חלק עד שמופיע כתוביות ואז זה קופץ כמעט בלי סוף - יש פיתרון?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

תוריד דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט/Windows).

תגדיר גם ב-Shark007 (פעמיים - 32+64) וגם ב-BSPlayer שאודיו יקודד ע"י FFDShow audio decoder ווידאו ע"י FFDShow DXVA video decoder.
אפשר גם לנסות FFDShow video decoder (ללא DXVA שזה פענוח חומרה ע"י כרטיס המסך), המעבד שלך מספיק חזק למטרה הזו.
כבה את הכתוביות של BSPlayer, והפעל במקום זה את הפילטר Subtitles ב-FFDShow video decoder (ו/או DXVA). את הפילטר יש להגדיר על פי ההמלצות בסעיף 5 של "המדריך לסדר התקנה מומלץ" בראש הפורום.

אם כל זה לא יילך, תעבוד במקום BSPlayer עם הנגן המצויין MPC HC, כאשר אתה מגדיר אותו לפי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

DoronB פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה על התגובה המהירה....הלכתי בסוף על הפיתרון הקל יותר (MPC) והכול עובד תקין ,כנראה שאני יצטרך לפרמט את המחשב ואז אני יגדיר הכול כמו שצריך

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”