קולנוע ביתי בשלבים
שלום לכולם
לאחר שעות של קריאה בפורום הבנתי שכרגע אין אין ביכולתי הכספית לרכוש מערכת קולנוע ביתית איכותית,
לכן חשבתי על פירוק של החבילה לחלקים/שלבים.
אז בשלב הראשון אני מעוניין ברסיבר ושני רמקולים קדמיים בטווח מחירים של 3-3.5 K .
אני אשמח לקבל המלצות
תודה
לאחר שעות של קריאה בפורום הבנתי שכרגע אין אין ביכולתי הכספית לרכוש מערכת קולנוע ביתית איכותית,
אני אשמח לקבל המלצות
תודה
אם השימוש העיקרי שלך הוא צפייה בסרטים הייתי שוקל לקנות רסיבר ומערכת סראונד קטנה ונחמדהorneeman כתב:שלום לכולם
אני אשמח לקבל המלצות
תודה...
שתוכל להנות מסראונד מלא.
ואם מבחינתך רכישה מחו"ל זו אפשרות אז יש חבילות ממש מגניבות כדוגמת:
האונקיו - HT-S7409 להלן קישור:
http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S7409-5- ... 219&sr=1-1
לייבא את המוצר הזה לארץ יעלה בין 4500 - 6000 ש"ח (שילוח ימי או אווירי) וכנראה צריך גם ממיר מתח לרסיבר שיעלה עוד 300 ש"ח לערך.
כך שב- 5000 ש"ח אתה מקבל מערכת 5.1 מלאה עם רסיבר מצויין עם כל הפיצ'רים החדשים
יש דגמים חלשים יותר שיעלו אפילו פחות ויהיו בדיוק בתקציב שלך אם אתה לא יכול למתוח אותו.
כך או כך, זו ההמלצה שלי.
כי אם אין לך כסף עכשיו לקנות רסיבר משובח ורמקולים משובחים לא שווה לך להתפשר, לקבל מוצר סוג ב' וגם לא להנות מסראונד מלא.
אז זו ההמלצה שלי, כמובן אם תרצה, אוכל לתת לך עוד דוגמאות ואפשרויות והסביר לך איך להזמין מוצרים אלו מחו"ל אם עדיין לא הזמנת.
אגב, אפשרות מצויינת נוספת היא פשוט לעשות סבב בחנויות המובחרות בארץ ולחפש מערכות כאלה שמשלבות סראונד מלא נורמלי עם רסיבר טוב - סוף שנה עכשיו יש מלא מבצעים ומכירות חיסול...בהחלט שווה בדיקה
אולי תמצא משהו ממש משתלם בארץ!
מקווה שעזרתי
יותם.
תנסה ללכת לחנויות ולראות רמקולים (גאמ"ו, וורפידל, טאנויי) ורסיברים (ימאהה או אונקיו) מתצוגה ותחזור לפה עם אופציות יותר ברורות כי קשה לדעת לפי האינטרנט מה תוכל להשיג עבור הכסף שלך פה בארץ. בחוץ לארץ אפשר להשיג דילים מעולים אבל קח בחשבון שצריך ספק כוח ואין לך אחריות.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ואני דווקא מחזק את המחשבה שלך על בנייה בחלקים. כך בניתי את המערכת שלי, והגעתי לאחרונה לרכישה של אונקיו 875 שכשרק התחלתי לבנות את המערכת, בתקציב שהיה בידי אז, בכלל עבדתי עם אונקיו 308. עכשיו יש לי מערכת שמקבילה לרמת מחיר של כ-50 אש"ח ביד ראשונה, לעומת סדר גודל של 18 אש"ח שאני השקעתי עליה ביד שני (אבל אני לא קנה מידה, מסתבר. השקעתי 18 אש"ח על מערכת ק"ב - ואני סטודנט
)
תודה לכולם על העזרה דבר ראשון...
שנית בגלל שאני יודע שהתקציב שלי כרגע הוא לא בשמיים בלשון המעטה,אני מעוניין לקנות קודם רסיבר ושני רמקולים קדמיים ,ובהמשך אחוריים סאב,וסנטר.
אני יודע שכרגע אני לא יקבל את חווית הקולנוע הביתי הטובה ביותר אבל אני לא לוקח זאת בחשבון.(בנוסף אני גם רוצה שהמערכת תתאים גם למוזיקה)
לכן אני מחפש כרגע המלצה לרסיבר + 2 קדמיים איכותיים בטווח מחירים של 3-3.5
שנית בגלל שאני יודע שהתקציב שלי כרגע הוא לא בשמיים בלשון המעטה,אני מעוניין לקנות קודם רסיבר ושני רמקולים קדמיים ,ובהמשך אחוריים סאב,וסנטר.
אני יודע שכרגע אני לא יקבל את חווית הקולנוע הביתי הטובה ביותר אבל אני לא לוקח זאת בחשבון.(בנוסף אני גם רוצה שהמערכת תתאים גם למוזיקה)
לכן אני מחפש כרגע המלצה לרסיבר + 2 קדמיים איכותיים בטווח מחירים של 3-3.5
אם כך המצב, הדבר הנכון ביותר בשבילך לעשותו הוא סבב האזנות בחנויות הקולנוע הביתי המובחרות ולמצוא מבצעים כאלו ואחרים בחנויות כדי שתוכל לרכוש לעצמך רסיבר + 2 רמקולים מכובדים במחיר טוב שגם האזנת להם ואהבת אותם.orneeman כתב:תודה לכולם על העזרה דבר ראשון...
לכן אני מחפש כרגע המלצה לרסיבר + 2 קדמיים איכותיים בטווח מחירים של 3-3.5...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
להערכתי הדבר היעיל ביותר (והזול ביותר) שיש לעשות, זה להיכנס לאתר יד2 או כל אתר יד 2 אחר ולקנות משם.
אתה יכול למצוא שם דברים במחירים מדהימים מאנשים שרוצים לשדרג מערכות ק"ב ומאוד חשוב להם פיטשרים חדשים לפעמים אפילו ע"ח הסאונד (במיוחד מגברים/רסיברים, רמקולים קידמיים אחוריים וסנטר).
זה בדיוק מה שאני עשיתי ובניתי לי לאט מערכת ברמה סבירה בהחלט !!!
לדוגמא:
מגבר חדש שעולה כיום -15K ב- 2K (אותו מגבר רק מדגמים ישנים)
כנ"ל לגבי רמקולים !!!
אל תתפשר על משהו חדש ופחות איכותי.
בהצלחה.
אתה יכול למצוא שם דברים במחירים מדהימים מאנשים שרוצים לשדרג מערכות ק"ב ומאוד חשוב להם פיטשרים חדשים לפעמים אפילו ע"ח הסאונד (במיוחד מגברים/רסיברים, רמקולים קידמיים אחוריים וסנטר).
זה בדיוק מה שאני עשיתי ובניתי לי לאט מערכת ברמה סבירה בהחלט !!!
לדוגמא:
מגבר חדש שעולה כיום -15K ב- 2K (אותו מגבר רק מדגמים ישנים)
כנ"ל לגבי רמקולים !!!
אל תתפשר על משהו חדש ופחות איכותי.
בהצלחה.