המלצה לאוזניות around ear
שלום,
אני מחפש אוזניות קשת (around ear) שלא זקוקות להגברה חיצונית בתקציב של עד 300$.
ראיתי בינתיים כמה אופציות:
akg q701 שהביקורות עליהן חלוקות, חלק אומרות שחייבים מגבר חיצוני וחלק אומרות שלא
sennheiser HD598
skullcandy mix master, אוזניות סגורות שקיבלו ביקורות די טובות
sony mdr sa5000
אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אך גם מוסיקה ישראלית רגועה יותר, וחשוב לי שיהיה באס חזק אך לא משתלט וצלילים גבוהים לא צורמים.
איזה מהדגמים האילו הכי מתאים לדרישות שלי? יש אופציות יותר טובות?
אגב, המקור שמע הוא מחשב עם כרטיס קול נפרד של creative.
תודה, אור
אני מחפש אוזניות קשת (around ear) שלא זקוקות להגברה חיצונית בתקציב של עד 300$.
ראיתי בינתיים כמה אופציות:
akg q701 שהביקורות עליהן חלוקות, חלק אומרות שחייבים מגבר חיצוני וחלק אומרות שלא
sennheiser HD598
skullcandy mix master, אוזניות סגורות שקיבלו ביקורות די טובות
sony mdr sa5000
אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אך גם מוסיקה ישראלית רגועה יותר, וחשוב לי שיהיה באס חזק אך לא משתלט וצלילים גבוהים לא צורמים.
איזה מהדגמים האילו הכי מתאים לדרישות שלי? יש אופציות יותר טובות?
אגב, המקור שמע הוא מחשב עם כרטיס קול נפרד של creative.
תודה, אור
אנחנו פחות או יותר באותו מצב רק ההבדל שאני התחלתי עם תקציב כזה הורדתי אותו ומתלבט עם להחזיר אותו... הq701 היו הדברהראשון שקרץ לי לעין.. אבל הן מצריכות עוד ציוד... אמרו לי גראדו אבל הן און איר וזה נוראי מבחינתי,ה 598 לא מצאימות לרוק ומטאל, הסקאל קנדי זה סגנון הביטס דר דרה, אני עוקב עכשיו אחריי ath-M50
ושתי דגמים של akg k272 ו q701 ...כרגע הכייוון זה האידיו טכניקה עם מגבר של fiio
ושתי דגמים של akg k272 ו q701 ...כרגע הכייוון זה האידיו טכניקה עם מגבר של fiio
מבחינת הגברה לעוצמה מספקת כן, מבחינת איכות סאונד סיפור אחר. צריך בשבילן משהו יותר רציני, אולי Matrix M-stage צריך להיות בסדר איתן.
אם אתה מעדיף לא להתעסק עם הגברה אני יכול להמליץ בחום על האודיו טכניקה AD900, אוזניות מאוד נצילות עם סאונד יותר עשיר במיד מהAKG ומתאימות מצויין לרוק, אבל אל תצפה מהן להרעיד לך את הראש עם דאבל באס בומבסטי, זה לא הקטע שלהן. למרות שניתן לטפל בזה ע"י החלפת פדים.
אם אתה מעדיף לא להתעסק עם הגברה אני יכול להמליץ בחום על האודיו טכניקה AD900, אוזניות מאוד נצילות עם סאונד יותר עשיר במיד מהAKG ומתאימות מצויין לרוק, אבל אל תצפה מהן להרעיד לך את הראש עם דאבל באס בומבסטי, זה לא הקטע שלהן. למרות שניתן לטפל בזה ע"י החלפת פדים.