Kenwood KA-8100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חתיכת מגבר מעולה
קבל:
TURNOVER - מאפשר לך לקבוע את התדר המרכזי שעליו ישפיעו בקרות הבס / טרבל, כלומר השפעה יותר עמוקה או פחות עמוקה (במצב התחתון זה יותר עמוק). יש לו גם מצב OFF שמבטל לחלוטין את בקרות הטונים.
GAIN - ככל הזכור לי נועד בעיקר להגברה נוספת הנדרשת עבור ראשי פטיפון מסוג MC (שמים אותו במצב העליון). באופו רגיל, או לראשי MM הוא אמור להיות באמצע. לא כ"כ ברור למה המצב התחתון, כנראה שזה להפחתת ווליום עם ראשי MM שמוציאים OUTPUT חזק מאד.
LOUDNESS - מאפשר לך לשחק עם 6 רמות שונות של LOUDNESS, 3 אפשרויות ב-2 תדרים כך שאתה יכול "לתפור" את הסאונד לפי העדפתך (וגם בהתאם להקלטה למשל). שחק עם זה ותראה. בגדול LOUDNESS משפר את האיזון הטונלי בין הצלילים ברמות ווליום נמוכות. במצב 50 הוא ייתן יותר בסים, במצב 100 פחות אבל עדיין יוסיף משהו.
FILTER - יש לך 3 פילטרים:
SUBSONIC - מיועד להאזנה לפטיפון בלבד, ותפקידו להוריד את רעש המנוע שהיה חזק יותר בפטיפונים ישנים מאד. לא תמיד שומעים את השפעתו ולרוב הוא זניח לגמרי אם אתה מאזין לפטיפון מודרני ותקין (ומודרני זה החל משנות ה-70...)
LOW - מפחית את תדירויות הבס, למשל למקרה של הקלטה עתירת בסים מעבר למה שאתה רוצה.
HIGH - כנ"ל, מפחית את הטרבל. בסה"כ השפעתם של שני הפילטרים האחרונים דומה להשפעת בקרות הטונים.
TURNOVER - מאפשר לך לקבוע את התדר המרכזי שעליו ישפיעו בקרות הבס / טרבל, כלומר השפעה יותר עמוקה או פחות עמוקה (במצב התחתון זה יותר עמוק). יש לו גם מצב OFF שמבטל לחלוטין את בקרות הטונים.
GAIN - ככל הזכור לי נועד בעיקר להגברה נוספת הנדרשת עבור ראשי פטיפון מסוג MC (שמים אותו במצב העליון). באופו רגיל, או לראשי MM הוא אמור להיות באמצע. לא כ"כ ברור למה המצב התחתון, כנראה שזה להפחתת ווליום עם ראשי MM שמוציאים OUTPUT חזק מאד.
LOUDNESS - מאפשר לך לשחק עם 6 רמות שונות של LOUDNESS, 3 אפשרויות ב-2 תדרים כך שאתה יכול "לתפור" את הסאונד לפי העדפתך (וגם בהתאם להקלטה למשל). שחק עם זה ותראה. בגדול LOUDNESS משפר את האיזון הטונלי בין הצלילים ברמות ווליום נמוכות. במצב 50 הוא ייתן יותר בסים, במצב 100 פחות אבל עדיין יוסיף משהו.
FILTER - יש לך 3 פילטרים:
SUBSONIC - מיועד להאזנה לפטיפון בלבד, ותפקידו להוריד את רעש המנוע שהיה חזק יותר בפטיפונים ישנים מאד. לא תמיד שומעים את השפעתו ולרוב הוא זניח לגמרי אם אתה מאזין לפטיפון מודרני ותקין (ומודרני זה החל משנות ה-70...)
LOW - מפחית את תדירויות הבס, למשל למקרה של הקלטה עתירת בסים מעבר למה שאתה רוצה.
HIGH - כנ"ל, מפחית את הטרבל. בסה"כ השפעתם של שני הפילטרים האחרונים דומה להשפעת בקרות הטונים.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אלו הן פשוט דרגות שונות של "עוצמת" הלאודנס שאתה יכול לבחור.ואגב,אם המגבר הזה הוא שלך,אז תתחדש ותהנה,זה
אחד מהקנוודים המעולים,רק ה-9100 הוא מעליו..
אחד מהקנוודים המעולים,רק ה-9100 הוא מעליו..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ה-8300 שייך לסידרה מוקדמת יותר מסידרת ה-X100.ההבדלים בין ה-8100 ל-9100 הם בעיקר בהספק ובתצורת ההגברה הסופית-ב-8100 יש טרנזיסטורים סופיים רגילים וב-9100 יש שני "בלוקים"-יחידות דרלינגטון.(נדירות וקשות מאוד
להשגה!) בשני המגברים יש שנאים כפולים.ב-9100 יש קבלים ראשיים גדולים "וחזקים" יותר,וגם השנאים עצמם גדולים יותר,וכמובן,יש POWER METERS יפים.
את קדם המגבר אתה מחבר לכניסות ה-POWER IN.
להשגה!) בשני המגברים יש שנאים כפולים.ב-9100 יש קבלים ראשיים גדולים "וחזקים" יותר,וגם השנאים עצמם גדולים יותר,וכמובן,יש POWER METERS יפים.
Vintage audio is a way of life
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Turnover משמעו התדר המרכזי שבו יפעלו בקרות הטונים, כלומר התדר שבו השפעתם תהיה החזקה ביותר ומעליו ומתחתיו ההשפעה תלך ותקטן. ואגב, ה-3 וה-6 זה kHz, לא Hz. למשל: אם תוסיף טרבל ותשים את ה-turnover של הטרבל על 6kHz, תרגיש שהתדרים היותר גבוהים מודגשים ואם תשים אותו על 3kHz תרגיש הדגשה בתדרים נמוכים יותר (אבל עדיין גבוהים, כי זה טרבל כמובן). כנ"ל לגבי הבס - ב-150Hz תהיה הדגשה (או הנחתה, תלוי לאן סובבת את כפתור הבס) של תדרים נמוכים יותר, וב-400Hz יודגשו או יונחתו תדרים גבוהים יותר אבל עדיין נמוכים (בס, זוכר?). כך זה עובד.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
לא יבוטלו
אם אתה מחבר לאינטגרייטד הזה מגבר כוח אז האופציות לא יבוטלו
אתה הופך אותו לקדם מגבר
האופציה היחידה שאולי תתבטל זו השליטה על מס' הרמקולים )A+B( כי סביר להניח שהרמקולים יהיו מחוברים למגבר כוח
מגבר ממש נחמד תשמור עליו
אתה הופך אותו לקדם מגבר
האופציה היחידה שאולי תתבטל זו השליטה על מס' הרמקולים )A+B( כי סביר להניח שהרמקולים יהיו מחוברים למגבר כוח
מגבר ממש נחמד תשמור עליו
Re: לא יבוטלו
לא אני חושב לחבר אותו בתור פאוור!omri617 כתב:אם אתה מחבר לאינטגרייטד הזה מגבר כוח אז האופציות לא יבוטלו
אתה הופך אותו לקדם מגבר
מגבר ממש נחמד תשמור עליו...
יש לו אפשרות כזאת.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים