הי קניתי היום קולה קפה גין
בקיצור באתי לאמיגו ראשון
בהתחלה הם התקשרו ליבואן ורצוי לשלוח אותו לבדיקה ביבנה לאחר ויכוח סוער הם שלחו מיבנה מישהו לא טכנאי
שניסה לבדוק חשמל ופיוז וכמעט חישמל את עצמו. בסופו של דבר לאחר ויכוח די רציני לקחתי חדש בצבע אדום.
ואני אפעיל אותו בקרוב. בכל אופן אם יש מישהו ש ויודע הפעלתי 100 גרם 16 דקות 250 , מעלות וכנראה יצא קלית יתר.
כמה האידאלי לקליה קהה, שאלה שניה , האם המכשיר סוגר את עצמו ומנתק את החשמל , כמו מכשיר
פןפקורן אם הוא מתחמם. עד להתקררותו.
לסיכום , כל הסיפור לא מוצא חן בעיני, כי חנות אחראית למוצר חדש 14 יום מינימום ללא קשר ליבואן
שניסה לבדוק חשמל ופיוז וכמעט חישמל את עצמו. בסופו של דבר לאחר ויכוח די רציני לקחתי חדש בצבע אדום.
ואני אפעיל אותו בקרוב. בכל אופן אם יש מישהו ש ויודע הפעלתי 100 גרם 16 דקות 250 , מעלות וכנראה יצא קלית יתר.
כמה האידאלי לקליה קהה, שאלה שניה , האם המכשיר סוגר את עצמו ומנתק את החשמל , כמו מכשיר
לסיכום , כל הסיפור לא מוצא חן בעיני, כי חנות אחראית למוצר חדש 14 יום מינימום ללא קשר ליבואן
יש בפורום מלא דיונים בנושא קליה בג'ין כדאי שתעשה חיפוש.
לא ידוע לי שהמכשיר מכבה את עצמו,אלה אם הוא סיים את תהליך הקליה,יכול להיות שמדובר בדגם משוכלל יותר?,לא נראה לי,כיוון שלא הגיוני שהמכשיר יכבה את עצמו באמצע קליה-כי אז הוא דופק אותה,חוץ מזה יש בקר טמפרטורה וכשהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא שומר עליה ולא מכבה את עצמו.
כדאי שתבדוק היטב.
בהצלחה.
לא ידוע לי שהמכשיר מכבה את עצמו,אלה אם הוא סיים את תהליך הקליה,יכול להיות שמדובר בדגם משוכלל יותר?,לא נראה לי,כיוון שלא הגיוני שהמכשיר יכבה את עצמו באמצע קליה-כי אז הוא דופק אותה,חוץ מזה יש בקר טמפרטורה וכשהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא שומר עליה ולא מכבה את עצמו.
כדאי שתבדוק היטב.
בהצלחה.
יש מכשירים שבנויים נגד התחממות יתר
אולי אם התרמוסטט למשל לא מכווון טוב נשרף נגד או משהו דומה לזה במכשיר , ואז רק טכנאי יכול לתקן,
מכשיר פופ קורן , אם הוא מתחמם יותר מדי הוא מתנתק לגמרי מרשת החשמל לזמן מה , בעיה שניה אם נניח המכשיק מושבת
לא ניתן להוציא את תוף הקליה , וזה לא בטיחותי , בכל אופן לפי מה שהבנתי מכשיר בצבע אדום הוא יותר חדש
מבחינת האספקה ולכן יש יותר סיכוי שקנית מכשיר שפחות זמן במחסן.
מכשיר פופ קורן , אם הוא מתחמם יותר מדי הוא מתנתק לגמרי מרשת החשמל לזמן מה , בעיה שניה אם נניח המכשיק מושבת
לא ניתן להוציא את תוף הקליה , וזה לא בטיחותי , בכל אופן לפי מה שהבנתי מכשיר בצבע אדום הוא יותר חדש
מבחינת האספקה ולכן יש יותר סיכוי שקנית מכשיר שפחות זמן במחסן.
Re: בקיצור באתי לאמיגו ראשון
גד,gadlavy כתב:בהתחלה הם התקשרו ליבואן ורצוי לשלוח אותו לבדיקה ביבנה לאחר ויכוח סוער הם שלחו מיבנה מישהו לא טכנאי
לסיכום , כל הסיפור לא מוצא חן בעיני, כי חנות אחראית למוצר חדש 14 יום מינימום ללא קשר ליבואן...
לא מגיעה איזו חוברת הדרכה בסיסית עם הג'ין?
בטוח יש שם המלצות לקליה למתחילים.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
האדום בודאות זה ממלאי חדש ולטעמי גם מיוחד יותר הצבע הזה.
לגבי המכשיר כנראה שקיבלת מכשיר תקול כי אני יכול להעיד אחרי שנתיים של שימוש בשלי שמדובר במכשיר נהדר ומאוד אמין.
לפעמים כשאתה עוצר חירום (אני נוהג לקרר את הפולים בחוץ) התוף לפעמים לא נעצר בצורה נוחה ואז פשוט אפשר לכבות ולהדליק שוב והוא לבד מתאזן לנקודת האפס.
אל תקלה פחות מ 200 גרם כי המכשיר תוכנן לכמות של 250 שהיא הכי מומלצת ותקבל קליה אחידה.
כוון ל 235 או 240 מעלות למשך כל הקליה ותהיה ליד הקולה אחרי 12-13 דקות לעקוב אחרי התקדמות הקליה ולעצור ולהתחיל קירור.
המלצה שלי בהתחלה שב ליד הקולה במהלך כל הקליה ונסה ללמוד ולהבין כיצד הקליה מתפתחת וכיצד הפולים משנים את צבעם ובכל מקרה אל תקלה יותר מתחילת פיצוץ שני (בערך 15-16 דקות מתחילת הקליה ).
לגבי המכשיר כנראה שקיבלת מכשיר תקול כי אני יכול להעיד אחרי שנתיים של שימוש בשלי שמדובר במכשיר נהדר ומאוד אמין.
לפעמים כשאתה עוצר חירום (אני נוהג לקרר את הפולים בחוץ) התוף לפעמים לא נעצר בצורה נוחה ואז פשוט אפשר לכבות ולהדליק שוב והוא לבד מתאזן לנקודת האפס.
אל תקלה פחות מ 200 גרם כי המכשיר תוכנן לכמות של 250 שהיא הכי מומלצת ותקבל קליה אחידה.
כוון ל 235 או 240 מעלות למשך כל הקליה ותהיה ליד הקולה אחרי 12-13 דקות לעקוב אחרי התקדמות הקליה ולעצור ולהתחיל קירור.
המלצה שלי בהתחלה שב ליד הקולה במהלך כל הקליה ונסה ללמוד ולהבין כיצד הקליה מתפתחת וכיצד הפולים משנים את צבעם ובכל מקרה אל תקלה יותר מתחילת פיצוץ שני (בערך 15-16 דקות מתחילת הקליה ).
כפיר_ש כתב:האדום בודאות זה ממלאי חדש ולטעמי גם מיוחד יותר הצבע הזה.
המלצה שלי בהתחלה שב ליד הקולה במהלך כל הקליה ונסה ללמוד ולהבין כיצד הקליה מתפתחת וכיצד הפולים משנים את צבעם ובכל מקרה אל תקלה יותר מתחילת פיצוץ שני (בערך 15-16 דקות מתחילת הקליה )....
בכל אופן הקפה לעומת מכשיר פופקורן
היה פחות טעים ביום הראשון ויותר טעים ביום השני , אולי בגלל קליה יותר איטית , שאלה אחרת יש לי עכשיו
5 קילו קפה מכל מיני סוגים, מה השיטה הכי טובה לשמור אותו
5 קילו קפה מכל מיני סוגים, מה השיטה הכי טובה לשמור אותו