שאלה לגבי רכישות מ- Amazon UK

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

מידי פעם יוצא לי לרכוש סרטי בלוריי ב- Amazon UK, ועד היום לא מצאתי דרך להוסיף מספר מעקב למשלוח סטנדרטי (כמו למשל בזמן רכישה ב- "דיל אקסטרים", שם יש אפשרות לצרף מספר מעקב בתוספת של כ-דולר...). מה שאומר שכל שכן למעשה יכול לקחת את הפתק מתיבת הדואר, ולהוציא את החבילה בסניף (לא דורשים בדואר ת.ז על חבילות ללא מס' מעקב...). מישהו מכיר אפשרות לעשות זאת?

כמו כן, חבילות (קטנות, כ- 2 סרטים בכל אחת), מגיעות אלי כשבועיים מיום השליחה ע"י אמזון UK. האם זה פרק זמן סביר? לא אמור להגיע מהר יותר?

תודה למשיבים.

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #2 

חברים, אף אחד כאן לא קונה ב-Amazom UK ויכול לעזור ??? :roll:

אדי44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

בחצי השנה האחרונה הזמנתי מהם לא מעט דיסקים במספר הזמנות.הכי מוקדם שהמשלוח הגיע לדואר זה שבוע וחצי , לא פחות.
ככל הידוע לי אין כל אפשרות לעקוב אחר המשלוח מרגע שהם מודיעים שהוא נשלח ועד להגעתו לדואר.בעיה !!!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

לא ידעתי שהם עושים משלוחים לארץ...
איך העלויות בהשוואה ל אי ביי ?

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

oris74 כתב:לא ידעתי שהם עושים משלוחים לארץ...
איך העלויות בהשוואה ל אי ביי ?
...
אמזון עושים משלוחים לארץ רק של מוזיקה, ספרים וסרטים. יצא לי לרכוש מספר בלוריי במחירים של 50 ש"ח ופחות (כולל עלות המשלוח), או למשל את מארז הסדרה "אחים לנשק" (6 דיסקים DVD במארז מתכת) שקניתי כמתנה, בעלות של 86 ש"ח כולל עלויות משלוח...

הבעיה היא שאני רוכש רק סרטים מתורגמים, וצריך לנבור לא מעט כדי למצוא מתורגמים טובים. אם אין צורך דווקא במתורגמים, אז המבחר של סרטי בלוריי הוא אין סופי, והמחירים של רובם נעים בסביבות ה- 40-60 ש"ח (כמובן שיש גם יקרים יותר...).
באיביי אני לא קונה, אז אין לי מדד להשוואה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”