שאלה לגבי רכישות מ- Amazon UK
שלום לכולם.
מידי פעם יוצא לי לרכוש סרטי בלוריי ב- Amazon UK, ועד היום לא מצאתי דרך להוסיף מספר מעקב למשלוח סטנדרטי (כמו למשל בזמן רכישה ב- "דיל אקסטרים", שם יש אפשרות לצרף מספר מעקב בתוספת של כ-דולר...). מה שאומר שכל שכן למעשה יכול לקחת את הפתק מתיבת הדואר, ולהוציא את החבילה בסניף (לא דורשים בדואר ת.ז על חבילות ללא מס' מעקב...). מישהו מכיר אפשרות לעשות זאת?
כמו כן, חבילות (קטנות, כ- 2 סרטים בכל אחת), מגיעות אלי כשבועיים מיום השליחה ע"י אמזון UK. האם זה פרק זמן סביר? לא אמור להגיע מהר יותר?
תודה למשיבים.
מידי פעם יוצא לי לרכוש סרטי בלוריי ב- Amazon UK, ועד היום לא מצאתי דרך להוסיף מספר מעקב למשלוח סטנדרטי (כמו למשל בזמן רכישה ב- "דיל אקסטרים", שם יש אפשרות לצרף מספר מעקב בתוספת של כ-דולר...). מה שאומר שכל שכן למעשה יכול לקחת את הפתק מתיבת הדואר, ולהוציא את החבילה בסניף (לא דורשים בדואר ת.ז על חבילות ללא מס' מעקב...). מישהו מכיר אפשרות לעשות זאת?
כמו כן, חבילות (קטנות, כ- 2 סרטים בכל אחת), מגיעות אלי כשבועיים מיום השליחה ע"י אמזון UK. האם זה פרק זמן סביר? לא אמור להגיע מהר יותר?
תודה למשיבים.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בחצי השנה האחרונה הזמנתי מהם לא מעט דיסקים במספר הזמנות.הכי מוקדם שהמשלוח הגיע לדואר זה שבוע וחצי , לא פחות.
ככל הידוע לי אין כל אפשרות לעקוב אחר המשלוח מרגע שהם מודיעים שהוא נשלח ועד להגעתו לדואר.בעיה !!!
ככל הידוע לי אין כל אפשרות לעקוב אחר המשלוח מרגע שהם מודיעים שהוא נשלח ועד להגעתו לדואר.בעיה !!!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא ידעתי שהם עושים משלוחים לארץ...
איך העלויות בהשוואה ל אי ביי ?
איך העלויות בהשוואה ל אי ביי ?
אמזון עושים משלוחים לארץ רק של מוזיקה, ספרים וסרטים. יצא לי לרכוש מספר בלוריי במחירים של 50 ש"ח ופחות (כולל עלות המשלוח), או למשל את מארז הסדרה "אחים לנשק" (6 דיסקים DVD במארז מתכת) שקניתי כמתנה, בעלות של 86 ש"ח כולל עלויות משלוח...oris74 כתב:לא ידעתי שהם עושים משלוחים לארץ...
איך העלויות בהשוואה ל אי ביי ?...
הבעיה היא שאני רוכש רק סרטים מתורגמים, וצריך לנבור לא מעט כדי למצוא מתורגמים טובים. אם אין צורך דווקא במתורגמים, אז המבחר של סרטי בלוריי הוא אין סופי, והמחירים של רובם נעים בסביבות ה- 40-60 ש"ח (כמובן שיש גם יקרים יותר...).
באיביי אני לא קונה, אז אין לי מדד להשוואה.