יצאתי מבולבל מהאזנה למגוון רמקולים
לאור ההחלטה שנפלה לשדרג את המערכת "הצולעת הקיימת"
החלטתי ללכת ולשמוע רמקולים חדשים לאחר שמיעה של מגוון גדול ממוניטור אודיו לקנטון למורדנט שורט ואפילו מוראל
שמעתי היום וורפידל 10.1 בתקציב נמוך הרבה מהמתוכנן הם נשמעו מדהים פשוט חיברו אותי למוזיקה ישבתי ונהנתי.
האם באמת הוורפידל מצויינים כמו שהם נשמעים (נשמעו יותר עגולים ונעימים ממוניטור אודיו RX1).
האם אני מפספס משהו?
או שאולי ללכת עם "הלב" או האוזן ולקחת רמקולים שהם הרבה מתחת לתקציב המתוכנן?
בקיצור מבולבל
החלטתי ללכת ולשמוע רמקולים חדשים לאחר שמיעה של מגוון גדול ממוניטור אודיו לקנטון למורדנט שורט ואפילו מוראל
שמעתי היום וורפידל 10.1 בתקציב נמוך הרבה מהמתוכנן הם נשמעו מדהים פשוט חיברו אותי למוזיקה ישבתי ונהנתי.
האם באמת הוורפידל מצויינים כמו שהם נשמעים (נשמעו יותר עגולים ונעימים ממוניטור אודיו RX1).
האם אני מפספס משהו?
בקיצור מבולבל
לך עם מה שנשמע לך טוב. ואם זה במחיר זול יחסית לשאר המתמודדים - מה טוב!yadler כתב:לאור ההחלטה שנפלה לשדרג את המערכת "הצולעת הקיימת"
האם אני מפספס משהו?
בקיצור מבולבל...
מה שחשוב הוא, לדעת אם איזו הגברה האזנת לרמקול.
יכול להיות שעם ההגברה שיש לך בבית - הרמקולים של וורפנדל ישמעו פחות טוב בהרבה
כך שחשוב לדעת איזו הגברה יש\תהיה לך - ולהאזין איתה לרמקולים המדוברים.
יותם.
בבית יש לי אונקיו 508 (בקרוב מגבר סטראו יעודי כלשהו) ובחנות האזנתי עם ימאהה
כמו כן יש לי בעיה עם טוויטרים חריפים זה "גומר לי את האוזניים" אני מחפש רמקולים שנשמעים עגולים ומאוזנים
כאלה שמחברים אותך למוזיקה ואפשר לשמוע אתם מבלי להתעייף
כמו כן יש לי בעיה עם טוויטרים חריפים זה "גומר לי את האוזניים" אני מחפש רמקולים שנשמעים עגולים ומאוזנים
כאלה שמחברים אותך למוזיקה ואפשר לשמוע אתם מבלי להתעייף
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממליץ לך בחום לשמוע עם ציוד קרוב ככל האפשר (אם לא זהה) למה שיש לך...
תלך על מה שנשמע לך הכי טוב, אם אהבתה את ה10.1 אז כנראה שהרמקול הזה בשבילך אבל לפני שאתה שולף את הארנק תשווה אותו קודם למוניטור אודיו BX2, הוא יותר זול הRX, הסאונד שלו יותר עגול בהשוואה אליו ולדעתי יש לו במה רחבה יותר מה10.1.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הצליל של היאמאה והאונקיו שונים מאוד.היאמאה בעיניי יותר מדוייק ונקי אבל האונקיו יותר חם וכיפי .
תבדוק את השילוב עם מגבר כמו שלך
תבדוק את השילוב עם מגבר כמו שלך
1. לטעמי המוניטור אודיו יישמעו לך טוב יותר עם האונקיו. אתה חייב לנסות שוב את הוורפידל עם אונקיו לפני רכישה.yadler כתב:בבית יש לי אונקיו 508 (בקרוב מגבר סטראו יעודי כלשהו) ובחנות האזנתי עם ימאהה
כאלה שמחברים אותך למוזיקה ואפשר לשמוע אתם מבלי להתעייף...
2. הכנסת למשוואה מגבר סטיראו. אולי עדיף לך להיסגר על זה קודם לפני רכישת רמקולים.
שמעתה אותם עם הגברה של אונקיו?yadler כתב:במגבר יירכש קצת יותר מאוחר עוד לא סגור על מה בדיוק (אשמח להמלצות)
שמעתי את המוניטור אודיו מסדרת הפתיחה ועד הRX והם נהדרים אך טיפה מציקים לי באוזן
הם מעיין רמקול בריטי ערס לעומת הוורפידל שהם הרבה יותר רכים ובריטיים....
אני חושב שאתה טועה כאן.yadler כתב:במגבר יירכש קצת יותר מאוחר עוד לא סגור על מה בדיוק (אשמח להמלצות)
שמעתי את המוניטור אודיו מסדרת הפתיחה ועד הRX והם נהדרים אך טיפה מציקים לי באוזן
הם מעיין רמקול בריטי ערס לעומת הוורפידל שהם הרבה יותר רכים ובריטיים....
מגבר סטיראו יהיה חשוב יותר להתאמה לרמקול מאשר רסיבר ק"ב. במוזיקה, איכות השידוך תהיה ברורה יותר.
ושוב, אתה חייב לבדוק את הרמקולים עם הגברה אחרת מאשר ימאהה. אונקיו הם שילוב נהדר עם מוניטור אודיו.
נ"ב
שלא ישתמע כאן שיש לי משהו נגד וורפידל, ההיפך הוא כנראה הנכון, אם כי אני חסיד של סדרה ישנה יותר שלהם (קריסטל 2).
את המוניטור שמעתי עם אונקיו, אך כאשר שמעתי אותם עם NAD או קיימבקיג' הם הפכו הרבה יותר נעימים ועגולים
מאשר עם האונקיו 509/609.
מפני שאני חסיד של סאונד רך וחם השילוב עם מגבר סטראו בריטי נראה לי יהיה טוב גם עם הוורפידל וגם עם המוניטור אודיו.
יש המלצה למגבר סטראו טוב (אך לא יקר מידי) בסביבות 2500 עד 3000 אפשר גם יד 2
מאשר עם האונקיו 509/609.
מפני שאני חסיד של סאונד רך וחם השילוב עם מגבר סטראו בריטי נראה לי יהיה טוב גם עם הוורפידל וגם עם המוניטור אודיו.
יש המלצה למגבר סטראו טוב (אך לא יקר מידי) בסביבות 2500 עד 3000 אפשר גם יד 2
אני נוטה להסכים עם זה.
אני לא זוכר בע"פ את הדגמים של nad, אבל מגבר כמו ה 356 הוא אופציה מצויינת.
אין לך גם מה להשוות מגבר סטיראו ייעודי לרסביר ק"ב בתקציב דומה ל 509/609. זה עולם אחר.
עוד שילוב ששווה לך לבדוק, זה מגברים של rotel. הם משתלבים נהדר, לטעמי, עם וורפידל.
כרגיל - אל תסמוך על המלצות שמבוססות על טעם של אחרים. על פניו נראה שלפחות את חלק משיעורי הבית עשית.
אני אשמח אם תעדכן מה לקחת בסוף.
אני לא זוכר בע"פ את הדגמים של nad, אבל מגבר כמו ה 356 הוא אופציה מצויינת.
אין לך גם מה להשוות מגבר סטיראו ייעודי לרסביר ק"ב בתקציב דומה ל 509/609. זה עולם אחר.
עוד שילוב ששווה לך לבדוק, זה מגברים של rotel. הם משתלבים נהדר, לטעמי, עם וורפידל.
כרגיל - אל תסמוך על המלצות שמבוססות על טעם של אחרים. על פניו נראה שלפחות את חלק משיעורי הבית עשית.
אני אשמח אם תעדכן מה לקחת בסוף.