לאחרונה התקנתי מתאמים על רשת החשמל [של TPlink] לאחר שנשבר לי הבולבול מהדונגל האלחוטי של ה Xtreamer שפעל מתי שבא לו [לפעמים יכל להעביר אפילו 720P ולפעמים נתקע ב-SD].
גם אני חששתי שהמתאמים לא יעבדו וכי אני אתקל בבעיות ולכן שאלתי את החנויות אם אני נתקל בבעיות האם אני יכול להחזיר את המוצר ולקבל את כספי בחזרה?
להפתעתי היו לא מעט חנויות אשר התחייבו במקרה זה להחזיר לי את כספי בחזרה, מה שנתן לי את הבטחון לנסות [בכל זאת מדובר ב-170 ש"ח למתאמם בודד].
כעת, לאחר מספר חודשים, אנ י יכול להמליץ בפה מלא, אחלה של פתרון
כל כך פשוט להתקנה [לאחר שהסתבכתי עם השחלת כבלים], זול לביצוע [גם השחלת כבלים לא כל כך זול], ומספק פתרון מושלם ל-720P.
להפתעתי, לא הייתי צריך אפילו מתאם למחשב הנייד [אני מזרים ל-XT ממחשב נייד אשר מרוחק מהראוטר שנמצא בממ"ד], כלומר צוואר הבקבוק היה בדונגל המסריח של ה-XT ולא ביכולות הרשת האלחוטית [TPlink 1043].
כיום אני מזרים מהמחשב שמחובר אלחוטי במרחק 10 מטר מהראוטר שממוקם בממ"ד אל הסטרימר שנמצא בסלון ללא בעיות מיוחדות.
יש לציין כי מידי פעם, בסצנות מאוד עמוסות, הסרט יכול לקרטע לרגע אך זה דיי נדיר ובהחלט נסבר.
בכל מקרה אני מניח שהאשמה היא במחשב הנייד המזדקן והעמוס שלא עבר תחזוקה מימיו ובאופן החיבור שלו לרשת.
אני מניח שאם אני אחבר אותו במתאם גם כן, לא תהיה כל בעיה.
לגבי 1080P אין לי ניסיון ולא צורך.