מה חשוב שיהיה ברסיבר?
שלום
אני מתכנן לקנות רסיבר + רמקולים לבית חדש (בתקציב של עד 10K, מניח שזה אומר רסיבר עד 3-4K), לקולנוע ביתי (לא הולך לשמוע הרבה מוזיקה בסטריאו), עד היום (לא לצחוק) הייתי שומע באוזניות ממש איכותיות של סנהייזר שעולות כאן בארץ 1500 שקל, פשוט כי הייתי מוצא את עצמי שומע יותר טוב ככה, כנראה בגלל שהרמקולים שהיו לי לא היו טובים, כך שאני ממש לא יודע מה לחפש ברסיבר.
לרסיבר אני מתכוון לחבר בוקסי, XBOX,ממיר יס HD. הטלויזיה שאליה אחבר את הרסיבר תהיה 3D. רמקולים כנראה 5.1.
מלבד האיכות של הסאונד שאותה אני צריך לשמוע וזה משהו סוביקטיבי, מה אני צריך לחפש מבחינה טכנית?
מספיק כניסות HDMI 1.4 זה אני יודע, מה עוד חשוב? רסיבר זה הרי משהו שכנראה יהיה איתי לא מעט זמן ואני לא רוצה להתקע עוד שנה שנתיים עם משהו שלא תומך בתקן שברור שהיה צריך.
אני מתכנן לקנות רסיבר + רמקולים לבית חדש (בתקציב של עד 10K, מניח שזה אומר רסיבר עד 3-4K), לקולנוע ביתי (לא הולך לשמוע הרבה מוזיקה בסטריאו), עד היום (לא לצחוק) הייתי שומע באוזניות ממש איכותיות של סנהייזר שעולות כאן בארץ 1500 שקל, פשוט כי הייתי מוצא את עצמי שומע יותר טוב ככה, כנראה בגלל שהרמקולים שהיו לי לא היו טובים, כך שאני ממש לא יודע מה לחפש ברסיבר.
לרסיבר אני מתכוון לחבר בוקסי, XBOX,ממיר יס HD. הטלויזיה שאליה אחבר את הרסיבר תהיה 3D. רמקולים כנראה 5.1.
מלבד האיכות של הסאונד שאותה אני צריך לשמוע וזה משהו סוביקטיבי, מה אני צריך לחפש מבחינה טכנית?
מספיק כניסות HDMI 1.4 זה אני יודע, מה עוד חשוב? רסיבר זה הרי משהו שכנראה יהיה איתי לא מעט זמן ואני לא רוצה להתקע עוד שנה שנתיים עם משהו שלא תומך בתקן שברור שהיה צריך.
אני מניח שהדבר החשוב ביותר במציאת רסיבר "נכון" הוא הסאונד.gspot-8 כתב:שלום
מספיק כניסות HDMI 1.4 זה אני יודע, מה עוד חשוב? רסיבר זה הרי משהו שכנראה יהיה איתי לא מעט זמן ואני לא רוצה להתקע עוד שנה שנתיים עם משהו שלא תומך בתקן שברור שהיה צריך....
אבל כדי שתדע שהסאונד שהרסיבר מפיק מתאים לך, עלייך להחליט אילו רמקולים אתה רוצה.
אני מציע שתצא לסבב האזנה ותבקש שעבור רמקולים שאתה אוהב יחברו לך רסיברים שונים.
מבחינת שאר הדברים (פיצ'רים וכדומה) בתקציב של 4K יש לך רסיברים מצויינים של ימאהה, אונקיו, פיוניר ועוד...
הצעה שלי,
קודם תחליט מבחינת תקציב אילו רמקולים אתה מעוניין לרכוש (לאחר מבחני האזנה) ואז תתאים להם את הרסיבר שגורם להם להישמע הכי טוב בעיניך.
יותם.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
רסיבר
גם אני מחפש רסיברבתקציב שרשמת (המחירים בארץ) 4K~
תראה יש לי פה אשכול עם מידע על הרסיברים ברמה הזו, אני אוסיף בערב עוד קצת דברים ממה שליקטתי, ד"א כל מה שרשום שם זה נתונים על הנייר והמלצות, לא שמעתי אף אחד מהם עדיין.
תראה יש לי פה אשכול עם מידע על הרסיברים ברמה הזו, אני אוסיף בערב עוד קצת דברים ממה שליקטתי, ד"א כל מה שרשום שם זה נתונים על הנייר והמלצות, לא שמעתי אף אחד מהם עדיין.
Re: רסיבר
כאמור, הכי חשוב זה להאזין לרסיבר עם הרמקולים המיועדים.Huvenster כתב:גם אני מחפש רסיברבתקציב שרשמת (המחירים בארץ) 4K~
תראה יש לי פה אשכול עם מידע על הרסיברים ברמה הזו, אני אוסיף בערב עוד קצת דברים ממה שליקטתי, ד"א כל מה שרשום שם זה נתונים על הנייר והמלצות, לא שמעתי אף אחד מהם עדיין....