שלום
אני מתלבט בין כמה דגמים של LED 55, ואני מחפש מקום טוב שאוכל לראות בו את המסכים, אני לא צריך שזה יהיה מקום זול כי אני ממש לא חייב לקנות את הדברים שם, אני רוצה שיהיה שם מבחר גדול, ושהנציגים במקום יבינו עניין ולא יתנו לי להתסכל על ערוץ 22 כמדד לאיכות ו\או שלא יהיה להם מושג וחצי במה שהם מוכרים. אזור המרכז לצורך העניין , בין נתניה לגדרה. תודה
היכן אתם ממליצים לראות טלויזיות פנים מול פנים?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך להכנס לחנות המתמחה "פיוצ'ר" בת"א . חנות מתמחה מקצועית ואיכותית הכוללת את מייטב המותגים .gspot-8 כתב:שלום
אני מתלבט בין כמה דגמים של LED 55, ואני מחפש מקום טוב שאוכל לראות בו את המסכים, אני לא צריך שזה יהיה מקום זול כי אני ממש לא חייב לקנות את הדברים שם, אני רוצה שיהיה שם מבחר גדול, ושהנציגים במקום יבינו עניין ולא יתנו לי להתסכל על ערוץ 22 כמדד לאיכות ו\או שלא יהיה להם מושג וחצי במה שהם מוכרים. אזור המרכז לצורך העניין , בין נתניה לגדרה. תודה...
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ארמגדון בר"ג, פיוצ'ר בת"א, סטריאו עייני ביבנה.... לא חסרות חנויות ידידי היקר.
כל אלו חנויות מתמחות. ממליץ בחום.
שירות חם ואמיתי, עזרה ישירה מול החנות בבעיות או סתם שאלות להעשרת הידע והכי חשוב מחיר ללא תחרות מול רשתות החשמל למינהם... [לדעתי.. וממה שאני נתקלתי..]
כל אלו חנויות מתמחות. ממליץ בחום.
שירות חם ואמיתי, עזרה ישירה מול החנות בבעיות או סתם שאלות להעשרת הידע והכי חשוב מחיר ללא תחרות מול רשתות החשמל למינהם... [לדעתי.. וממה שאני נתקלתי..]