חיבור DVI-VGA ועוד
-
thewhiteark
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום וברכה!
בגלל בעיה בכניסת ה- HDMI בטלוויזיה, אני המדיה סנטר מחובר דרך VGA. זה יותר טוב מכלום, אבל התמונה אינה על כל המסך ויש פסים שחורי בצד- מציק.
למחשב יש יציאת DVI, אבל לטלוויזיה יש רק HDMI ו- VGA (בנוסף לחיבורים האחרים). השאלה השלי: האם זה ייתן מסך מלא? או שבגלל שזאת כניסת VGA אני אוגבל לאיכות VGA? בנוסף אני מחפש מקום לקנות כבל DVI-To-VGA, או ממיר DVI נקבה-VGA זכר. חיפושי בנתיים העלה חרס.
ועוד דבר: אם אם חיבור 'בננות' רגיל? או חיבור 'בננות' רק עם 7 כניסות?
תודה!
בגלל בעיה בכניסת ה- HDMI בטלוויזיה, אני המדיה סנטר מחובר דרך VGA. זה יותר טוב מכלום, אבל התמונה אינה על כל המסך ויש פסים שחורי בצד- מציק.
למחשב יש יציאת DVI, אבל לטלוויזיה יש רק HDMI ו- VGA (בנוסף לחיבורים האחרים). השאלה השלי: האם זה ייתן מסך מלא? או שבגלל שזאת כניסת VGA אני אוגבל לאיכות VGA? בנוסף אני מחפש מקום לקנות כבל DVI-To-VGA, או ממיר DVI נקבה-VGA זכר. חיפושי בנתיים העלה חרס.
ועוד דבר: אם אם חיבור 'בננות' רגיל? או חיבור 'בננות' רק עם 7 כניסות?
תודה!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שלום,
אתה לא יכול לחבר חיבור דיגיטלי קרי (HDMI) ולחביר אנלוגי קרי ( VGA)
אני מבין שאתה לא יודע את זה, אבל אתה יכול לרכוש כבל dvi TO hdmi ונגמר הסיפור.
בנוסף אין הבדלי איכות בין HDMI לבין VGA אם יש לך פסים שחורים, יש לך בסך הכל בעיה של רזולוציה.
תהנה אין לך באמת בעיות.
אתה לא יכול לחבר חיבור דיגיטלי קרי (HDMI) ולחביר אנלוגי קרי ( VGA)
אני מבין שאתה לא יודע את זה, אבל אתה יכול לרכוש כבל dvi TO hdmi ונגמר הסיפור.
בנוסף אין הבדלי איכות בין HDMI לבין VGA אם יש לך פסים שחורים, יש לך בסך הכל בעיה של רזולוציה.
תהנה אין לך באמת בעיות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
thewhiteark
-
- חבר שרק התחיל

mp3lll
תודה לך על התשובה, אבל נראה שלא הבנת נכון את מה שרשמתי: אין לי שום כוונה להשתמש בכניסת הHDMI של הטלוויזיה כי היא לא עובדת. בנוסף, המחשב הוא מדיה סנטר, אז יש לזה משמעות רבה מבחינתי אם התמונה היא על כל הטלוויזיה או על חצי ממנה.
ועכשיו שאלה חדשה: למישהו יש ניסיון עם ממירים דיגיטלים של וידאו? יעני מוצר כזה:
http://exp.shopy.co.il/products/115167
תודה לך על התשובה, אבל נראה שלא הבנת נכון את מה שרשמתי: אין לי שום כוונה להשתמש בכניסת הHDMI של הטלוויזיה כי היא לא עובדת. בנוסף, המחשב הוא מדיה סנטר, אז יש לזה משמעות רבה מבחינתי אם התמונה היא על כל הטלוויזיה או על חצי ממנה.
ועכשיו שאלה חדשה: למישהו יש ניסיון עם ממירים דיגיטלים של וידאו? יעני מוצר כזה:
http://exp.shopy.co.il/products/115167
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אוקי, ברור שיש לזה חשיבות, אבל זה לא משנה את העבודה שאתה רואה חצי מסך ב VGA.
איזה כרטיס מסך מדובר?
חפש OverScen בכרטיס מסך בכדי לקבל מסך מלא.
או תשחק עם הרזולוציות בהתאם לרזולוציה של הטלזויה.
איזה כרטיס מסך מדובר?
חפש OverScen בכרטיס מסך בכדי לקבל מסך מלא.
או תשחק עם הרזולוציות בהתאם לרזולוציה של הטלזויה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
thewhiteark
-
- חבר שרק התחיל

כרטיס המסך הוא ATI Radeon HD 4200... זה onboard, כבר בלוחאם.
האמת שכבר חיפשתי אפשרות לover\underscan אבל אני חושב שזה מתאפשר רק בחיבור דיגיטלי, כי לא הייתה לי את האפשרות ב Catalyst (כן, הדרייברים מעודכנים!).
ועם הרזולוציות גם ניסיתי לשחק. שוב - התמונה מוצגת על חצי מהמסך בערך! באסה.
אני חשוב שההימור הכי טוב הוא על איזה ממיר דיגיטלי... לטלוויזיה יש כניסת Component, ולמחשב יציאות DVI ו HDMI.
האמת שכבר חיפשתי אפשרות לover\underscan אבל אני חושב שזה מתאפשר רק בחיבור דיגיטלי, כי לא הייתה לי את האפשרות ב Catalyst (כן, הדרייברים מעודכנים!).
ועם הרזולוציות גם ניסיתי לשחק. שוב - התמונה מוצגת על חצי מהמסך בערך! באסה.
אני חשוב שההימור הכי טוב הוא על איזה ממיר דיגיטלי... לטלוויזיה יש כניסת Component, ולמחשב יציאות DVI ו HDMI.
-
thewhiteark
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה למגיבים!
integral - זאת טלוויזיה 32" של טושיבה, דגם די בן כמה שנים... בוא נגיד שלא מצאתי אותו בדף הבית שלהם (ובכל זאת: 32WL66Es).
בכל מקרה מחשב המדיה רץ על openelec, מעין מערכת הפעלה מבוססת- XBMC אך קלילה וטובה יותר מ XBMC Live. כן, אפשר לערוך בה את הרזולוציה, אך זה לינוקס וקצת מסובך (לפחות בשבילי). ברפרוף על האפשרויות בשלט לא מצאתי דרך למתוח את התמונה...
MoMoris - בדיוק החכמתי קצת על הנושא בעצמי... למרות שבכמה אתרים קראתי שממודל מסויים ישן כל הכרטיסים של ATI מוציאים סיגנאל DVI גם אנאלוגי וגם דיגיטאלי, מהשוואה קצרה בויקיפדיה (לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך הספציפי הזה), יציאת ה DVI שלי היא איך לא, דיגיטלית בלבד
לפני כמה שעות הזמנתי מאיביי את הממיר הזה:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... OC:US:1123
אם הכל ילך כשורה, עוד 12-35 (או איזה מספר גבוה אחר שהוא פועל יוצא של משלוח בינלאומי חינמי) ימי עבודה אעדכן למען יראו וייראו
integral - זאת טלוויזיה 32" של טושיבה, דגם די בן כמה שנים... בוא נגיד שלא מצאתי אותו בדף הבית שלהם (ובכל זאת: 32WL66Es).
בכל מקרה מחשב המדיה רץ על openelec, מעין מערכת הפעלה מבוססת- XBMC אך קלילה וטובה יותר מ XBMC Live. כן, אפשר לערוך בה את הרזולוציה, אך זה לינוקס וקצת מסובך (לפחות בשבילי). ברפרוף על האפשרויות בשלט לא מצאתי דרך למתוח את התמונה...
MoMoris - בדיוק החכמתי קצת על הנושא בעצמי... למרות שבכמה אתרים קראתי שממודל מסויים ישן כל הכרטיסים של ATI מוציאים סיגנאל DVI גם אנאלוגי וגם דיגיטאלי, מהשוואה קצרה בויקיפדיה (לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך הספציפי הזה), יציאת ה DVI שלי היא איך לא, דיגיטלית בלבד
לפני כמה שעות הזמנתי מאיביי את הממיר הזה:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... OC:US:1123
אם הכל ילך כשורה, עוד 12-35 (או איזה מספר גבוה אחר שהוא פועל יוצא של משלוח בינלאומי חינמי) ימי עבודה אעדכן למען יראו וייראו