ראיתי מכונת הקצפה בדילים היומיים
חבר'ה שלא יובן חלילה שאני ממליץ על הדבר הזה, לא בדקתי אותו.
למעשה מקריאה של ביקורות בזאפ החוו"ד שלילית מאוד:
תכנון הנדסי לקויי של המוצר, מנוע המקציף נמצא במכסה ולא בגוף החימום כפי שמקובל במרבית המכשירים. הבעיה מתעוררת לאחר שטיפה של המוט המקציף, כאשר מניחים לייבוש המים או החלב זורמים על המוט וחודרים למנוע במכסה כיוון שהגומיה אינה אטומה למים נוצרת חלודה והמנוע נתפס. פניתי לחברה והצגתי בפניהם את התקלה וגם את העובדה שלא קיימת התייחסות ספציפית לאמור בהוראות האחזקה של המכשיר. לצערי גם שרות הלקוחות היה מאוד מאכזב ועכשיו אחרי פחות מחודש מהקניה אני שותה קפה ללא חלב מוקצף
-----------
אתחיל מהסוף ואומר שאני לא ממליץ לרכוש את המוצר הזה.
על פניו נראה כגימיק נחמד- גם מחמם את החלב וגם מקציף, אבל בפועל החלב גולש עוד בטרם הוא מגיע לטמפרטורה אידיאלית לחלב (המכשיר מפסיק לבד כשהטמפרטורה אידיאלית). אגב, החלב גולש גם כשאני ממלא עד לקו האמצעי.
כל זה ועדיין לא דיברתי על ניקוי המכשיר. רק כשאתם מנקים תזכרו שאסור להרטיב את המכשיר (?!) עכשיו לכו תנקו את שאריות החלב החם שדבק בחלק הפנימי של הקומקום עם מטלית לחה... בריאות לא תצא לכם מזה!
שורה תחתונה: אני ממש לא מרוצה ומרגיש כי יכלו להשקיע קצת יותר במוצר שמחירו דיי גבוה.
--------
מוצר חביב למי שאין מכונת קפה עם סטימר או מתעצל
השימוש פשוט, מוזגים חלב ממתינים 90 שניות ויש קצף.
הקצף יוצא סמיך מדי וממש סבוני שלא כמו במכונות מקצועיות.
הניקוי מסורבל מעט, אסור להרטיב את חלקי החימום בתחתית.
חביב אבל לא מהווה תחליף לסטימר.
למעשה מקריאה של ביקורות בזאפ החוו"ד שלילית מאוד:
תכנון הנדסי לקויי של המוצר, מנוע המקציף נמצא במכסה ולא בגוף החימום כפי שמקובל במרבית המכשירים. הבעיה מתעוררת לאחר שטיפה של המוט המקציף, כאשר מניחים לייבוש המים או החלב זורמים על המוט וחודרים למנוע במכסה כיוון שהגומיה אינה אטומה למים נוצרת חלודה והמנוע נתפס. פניתי לחברה והצגתי בפניהם את התקלה וגם את העובדה שלא קיימת התייחסות ספציפית לאמור בהוראות האחזקה של המכשיר. לצערי גם שרות הלקוחות היה מאוד מאכזב ועכשיו אחרי פחות מחודש מהקניה אני שותה קפה ללא חלב מוקצף
-----------
אתחיל מהסוף ואומר שאני לא ממליץ לרכוש את המוצר הזה.
על פניו נראה כגימיק נחמד- גם מחמם את החלב וגם מקציף, אבל בפועל החלב גולש עוד בטרם הוא מגיע לטמפרטורה אידיאלית לחלב (המכשיר מפסיק לבד כשהטמפרטורה אידיאלית). אגב, החלב גולש גם כשאני ממלא עד לקו האמצעי.
כל זה ועדיין לא דיברתי על ניקוי המכשיר. רק כשאתם מנקים תזכרו שאסור להרטיב את המכשיר (?!) עכשיו לכו תנקו את שאריות החלב החם שדבק בחלק הפנימי של הקומקום עם מטלית לחה... בריאות לא תצא לכם מזה!
שורה תחתונה: אני ממש לא מרוצה ומרגיש כי יכלו להשקיע קצת יותר במוצר שמחירו דיי גבוה.
--------
מוצר חביב למי שאין מכונת קפה עם סטימר או מתעצל
השימוש פשוט, מוזגים חלב ממתינים 90 שניות ויש קצף.
הקצף יוצא סמיך מדי וממש סבוני שלא כמו במכונות מקצועיות.
הניקוי מסורבל מעט, אסור להרטיב את חלקי החימום בתחתית.
חביב אבל לא מהווה תחליף לסטימר.
espressoclub one touch
היי מאור,
יש ברשותי מכשיר כזה בדיוק, בצבע לבן, מחודש אוגוסט (אני כבר כמעט ולא משתמש בו כי רכשתי לי סילביה שנותנת עבודה טובה).
אבל,
המכשיר עובד יופי, מחמם יופי, מקציף יופי, והחלב לא גולש אם ממלאים לפי ההנחיות.
חיממתי בו אפילו מים לתה כמה פעמים..
נכונה העובדה שקצת צריך להיזהר בשטיפה של המכונה, כי קיימים מגעים חשמלים גם בבסיס העגול וגם במכסה עצמו,
אבל סה"כ אם נזהרים, ודואגים לנקות את החלב זמן קצר יחסית לאחר השימוש, אין שום בעיה והכל עובד כשורה.
כמו שנאמר, הוא אכן לא תחליף למקציף, אבל תוסף נחמד לחובבי הקפה, או לאלה שהמקציף של המכונה שברשותם -לא נותן עבודה (או אפילו לכאלה שאין להם מכונת אספרסו).
אם תחפש קצת ברשת, תוכל למצוא מקציף של CAPRESSO אם אינני טועה, שקצת יותר נוח לפירוק , ניקוי ושטיפה (AMAZON,EBAY,etc ).
שיהיה המשך יום מלא קפאין !

יש ברשותי מכשיר כזה בדיוק, בצבע לבן, מחודש אוגוסט (אני כבר כמעט ולא משתמש בו כי רכשתי לי סילביה שנותנת עבודה טובה).
אבל,
המכשיר עובד יופי, מחמם יופי, מקציף יופי, והחלב לא גולש אם ממלאים לפי ההנחיות.
חיממתי בו אפילו מים לתה כמה פעמים..
נכונה העובדה שקצת צריך להיזהר בשטיפה של המכונה, כי קיימים מגעים חשמלים גם בבסיס העגול וגם במכסה עצמו,
אבל סה"כ אם נזהרים, ודואגים לנקות את החלב זמן קצר יחסית לאחר השימוש, אין שום בעיה והכל עובד כשורה.
כמו שנאמר, הוא אכן לא תחליף למקציף, אבל תוסף נחמד לחובבי הקפה, או לאלה שהמקציף של המכונה שברשותם -לא נותן עבודה (או אפילו לכאלה שאין להם מכונת אספרסו).
אם תחפש קצת ברשת, תוכל למצוא מקציף של CAPRESSO אם אינני טועה, שקצת יותר נוח לפירוק , ניקוי ושטיפה (AMAZON,EBAY,etc ).
שיהיה המשך יום מלא קפאין !
זה לא בדיוק שחיפשתי מקצחף עבורי.. האמת שהסילביה שלי מצאה את מקומה במשרדים החדשים של הסטודיו שלנו, ככה שאני מסודר.
רק חשבתי לשתף כי זה נראה מוצר מעניין
אגב, מעניין אם יש שוק למקציף חלב איכותי עם סטימר. שזה כל מה שהוא עושה.
רק חשבתי לשתף כי זה נראה מוצר מעניין
אגב, מעניין אם יש שוק למקציף חלב איכותי עם סטימר. שזה כל מה שהוא עושה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
גם האירוצי'נו של נספרסו הוא גם לא מציאה גדולה.
קנינו כזה למקום העבודה בעלות של 500 שקל, והנה 7 חודשים אחרי, יש חלב שרוף בתחתית שלא ניתן להוריד.
פניתי לחברה ואלה האשימו ישר מבלי לבדוק שלא תיחזקנו את המכשיר על פי ההוראות.
בקיצור, אכזבה.
קנינו כזה למקום העבודה בעלות של 500 שקל, והנה 7 חודשים אחרי, יש חלב שרוף בתחתית שלא ניתן להוריד.
פניתי לחברה ואלה האשימו ישר מבלי לבדוק שלא תיחזקנו את המכשיר על פי ההוראות.
בקיצור, אכזבה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם