כבר הרבה זמן שאני סובל מתקיעות מרגיזות בתוכנה המצויינת הזאת בגלל האינטרנט העלוב של אורנג'.
הצעתי להם במייל (שרשמתי תוך כדי טיול עם הכלב ) להוסיף אופציית BUFFER לתוכנה. וראו זה פלא, הבוקר יצא עדכון שמאפשר לקבוע זמנים (5-30 שניות) של BUFFER.
בקיצור..מקצועניים אמיתיים, אין מה להגיד!
מעולה!! ננסה. תוכנה מדהימה, אני כבר מזמן כמעט ולא שומע בכלל רדיו FM.
אגב, אני די משוכנע שהבעייה היא לא ברשת האינטרנט של אורנג' (או סלקום במקרה שלי) אלא בעיות קליטה.
אצלי בנסיעה לעבודה והביתה הקטיעות קורות תמיד בנקודות גאוגרפיות קבועות. למשל - ליד מחלף מסובים וליד מחלף שפירים, ובעיקר בבוקר.
בשעות הערב המוקדמות הקליטה דווקא טובה יותר בד"כ.
תגידו, אם כבר מדברים על האפליקציה הזו, קורה כם שאתם שומעים תחנה מסויימת כמה דקות, ופתאום הוא מפסיק לנגן וכותב the station is unavailable?
לאחרונה זה קורה לי הרבה עם כל תחנה
קורה לי כשאני בבית או בעבודה, מחובר לWIFI
האפליקציה לא מנסה להתחבר בעצמה שוב, ואפילו אם אני יוצא מהתחנה וחוזר, היא עדיין לא עובדת, אני מפעיל תחנה אחרת לקצת זמן, ואז אולי אני יכול לחזור לתחנה הראשונה...
Nissim כתב:לאורנג' יש רשת דאטה עלובה ביותר.
יש תחנות מומלצות?
...
אני בסלקום בחבילה ללא הגבלה עם רוחב הפס המירבי ואני יכול להגיד את אותו המשפט בדיוק ..
יש לי תחושה שלא יהיה לך קשה למצוא לקוח פלאפון שישמח להגיד את אותו הדבר ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
לפלאפון יש רשת דאטה מעולה ורציפה. כל מנויי פלאפון ששאלתי אותם והם משתמשים ב-TuneIn Radio עם מכשיר שיש לו את התדרים הנכונים (HSPA 850/2100) לא חווים ניתוקים, למעט במקומות ממש נידחים.
באורנג' וסלקום המצב על הפנים, והם ממש לא בקטע של להשקיע או לתחזק את הרשת, כי כנראה זה לא מביא להם עוד רווחים.
אני משתמש מדי פעם ב-TuneIn דרך אורנג' ולא נתקל ביותר מדי בעיות, אבל אני לא הרבה טעם להשתמש בה כש-We7 נותן לי מוזיקה רציפה בלי פרסומות ובלי ברבורים. האיכות של הסאונד מקבילה לרדיו FM עם קליטה מאוד טובה, בלי נפילות קליטה ובלי רעשי רקע.
boren כתב:אני משתמש מדי פעם ב-TuneIn דרך אורנג' ולא נתקל ביותר מדי בעיות, אבל אני לא הרבה טעם להשתמש בה כש-We7 נותן לי מוזיקה רציפה בלי פרסומות ובלי ברבורים. האיכות של הסאונד מקבילה לרדיו FM עם קליטה מאוד טובה, בלי נפילות קליטה ובלי רעשי רקע.
...
בקיצור, עדיין לא עובד טוב. אורנג' פשוט גרועים.
We7 נחמד, עובד לי רק עם WIFI, מה הרעיון?