Mistral audio
מנסיון מרבית הרמקולים אינם מתקלקלים,אלא אם מתעללים בהםאוזו כתב:אני הולך להקשיב, סתם רציתי ככה רקע אם מישהו יודע...(-:
חוץ מזה יש דברים שאתה לא יודע על רמקול משמיעה ראשונית, שירות , איכות ושאר ירקות .....
ברוך איש נחמד ואני מאמין שהשרות שלו טוב.
היה בחור שהקשיב להם וכתב באתר שכן.
http://www.dtown.co.il/forum/24069-פצצת-vfm-מדהימה.html
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני ביקרתי את ברוך לפני מספר ימים ושמעתי את החברה,דגם sag 320 ודגם sag 350
מה אני אגיד לך מבחינת יופי הם מהרמקולים היפים שראיתי sag 350 פשוט רמקול מדהים ,מבחינת סאונד הוא טוב
אבל לא הכוס תה שלי,שווה לשמוע ברוך נראה בחור נחמד.
מה אני אגיד לך מבחינת יופי הם מהרמקולים היפים שראיתי sag 350 פשוט רמקול מדהים ,מבחינת סאונד הוא טוב
אבל לא הכוס תה שלי,שווה לשמוע ברוך נראה בחור נחמד.
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
רמקולים ממש יפים , העתקה בעיצוב כמו B&W .
אני אישית לא אוהב העתקות של חברות אחרות .
צריך לשמוע ולהתרשם .
אני אישית לא אוהב העתקות של חברות אחרות .
צריך לשמוע ולהתרשם .
האמת גם אני קצת סולד מהעתקות עיצוב( מעצב תעשייתי במקצועי...) אבל אני לא שופט אף אחד,
במיוחד שגולת הכותרת היא הסאונד ולא המראה... וגם הרמקול שאני מתעניין בו a-3 הוא בעיצוב אחר משל b&w.. (-:
אבל מה עם חברות כמו אושר די דומים לסונוס פאבר לא ?
בכל מקרה ברגע שאשמע אכתוב את רשמיי...
במיוחד שגולת הכותרת היא הסאונד ולא המראה... וגם הרמקול שאני מתעניין בו a-3 הוא בעיצוב אחר משל b&w.. (-:
בכל מקרה ברגע שאשמע אכתוב את רשמיי...
סונוס פבר בעבר היו רמקולים מעוליםאוזו כתב:האמת גם אני קצת סולד מהעתקות עיצוב( מעצב תעשייתי במקצועי...) אבל אני לא שופט אף אחד,
בכל מקרה ברגע שאשמע אכתוב את רשמיי......
כיצד נשמעים אלו שמיוצרים היום....אפשר להתווכח.
לגבי רמקולי אושר,צליל שונה בתכלית,מתאים לאוהבי הפנצ'יות
טוב בסוף לא שמעתי מיסטרל (לא הצלחתי לתפוס את הספק) אבל וזה אבל גדול....!
שמעתי את הלימה אקוסטיק xone אצל לוני ו...קניתי אותם!
רמקול מדהים פשוט מדהים, גבוהים מפורטים ואווריריים, מידריינג עשיר ונוכח, אבל הדבר שהכי אהבתי הוא הבס שלהם...
זה לא בס מרעיד קירות ובמוזיקה מסוימת יכול להישמע מעט רזה, אבל זה הבס הכי מדויק ״נכון״ ואמיתי ששמעתי מימי!!
רזולוציה מדהימה כלים כמו קונטרבס , גיטרה בס ופסנתר נשמעים מדהים!!!
הרמקול כולו מאוד מפורט אך עדין ללא שמץ בהירות!
הם קטנטנים ויפיפיים (פיאנו בלק) מ מ ש ק ט נ ט נ י ם!!!
אבל ממלאים אצלי חלל של 25 מ״ר בלי בעיה...
בקיצור פעם ראשונה שאני מתחיל לגעת בהיי אנד ומאוד אוהב, פשוט חשק לשבת ולהקשיב ללא הפסקה!
שמעתי גם פעם ראשונה הבדלים משמעותיים בין כבלים! (אני לא מאמין שאני אומר את זה ... ) ומגברים שמענו את הלימה טוקנה וו מגבר מדהים! יקר להחריד אבל מדהים... הצליל שלו מאוזן כמו פלס גרמני ויחד עם זאת מלא מפורט וחם... בקיצור מישהו מלווה לי 12-13k
שמעתי את הלימה אקוסטיק xone אצל לוני ו...קניתי אותם!
רמקול מדהים פשוט מדהים, גבוהים מפורטים ואווריריים, מידריינג עשיר ונוכח, אבל הדבר שהכי אהבתי הוא הבס שלהם...
זה לא בס מרעיד קירות ובמוזיקה מסוימת יכול להישמע מעט רזה, אבל זה הבס הכי מדויק ״נכון״ ואמיתי ששמעתי מימי!!
רזולוציה מדהימה כלים כמו קונטרבס , גיטרה בס ופסנתר נשמעים מדהים!!!
הרמקול כולו מאוד מפורט אך עדין ללא שמץ בהירות!
הם קטנטנים ויפיפיים (פיאנו בלק) מ מ ש ק ט נ ט נ י ם!!!
אבל ממלאים אצלי חלל של 25 מ״ר בלי בעיה...
בקיצור פעם ראשונה שאני מתחיל לגעת בהיי אנד ומאוד אוהב, פשוט חשק לשבת ולהקשיב ללא הפסקה!
שמעתי גם פעם ראשונה הבדלים משמעותיים בין כבלים! (אני לא מאמין שאני אומר את זה ... ) ומגברים שמענו את הלימה טוקנה וו מגבר מדהים! יקר להחריד אבל מדהים... הצליל שלו מאוזן כמו פלס גרמני ויחד עם זאת מלא מפורט וחם... בקיצור מישהו מלווה לי 12-13k
חס וחלילהאוזו כתב:תודה , לא כל כך הבנתי את עניין הקריצה...
אני מבין שאתה לא מת עליהם...(-:...
אני אוהב יותר את הדגמים הכבדים שלהם.
אבל הבחירה ראויה בהחלט
האמת שהטויטר שלהם זה מה שגנב את אוזניי בהתחלה , הוא טיפ טיפה לייד בק , אבל מפורט בצורה טובה מאוד
ומעודן (מודה שיש לי טראומה מרמקולים בהירים היו לי פעם focal ויכול להיות שזה השפיע על ההחלטה...)
ד"א שמענו גם את הneat momentum 4i עם טויטר של פוקל , נכון הוא יותר מפורט אבל נשמע יותר "סכיני" וחותך אוזניים...
מבטיח להעלות תמונות , הם ממש זוג תכשיטים בסלון... אבל לא לצחוק על המקור וההגברה שלי!
ומעודן (מודה שיש לי טראומה מרמקולים בהירים היו לי פעם focal ויכול להיות שזה השפיע על ההחלטה...)
ד"א שמענו גם את הneat momentum 4i עם טויטר של פוקל , נכון הוא יותר מפורט אבל נשמע יותר "סכיני" וחותך אוזניים...
מבטיח להעלות תמונות , הם ממש זוג תכשיטים בסלון... אבל לא לצחוק על המקור וההגברה שלי!