הורדות כושלות ב Astraweb
היי
לאחרונה (בשבועיים האחרונים) כל הורדה שאני מנסה לבצע דרך Astraweb מסתיימת במספר לא קטן של בלוקים חסרים.
גם התחלתי לקבל הודעות שגיאה: 502 maximum connections exceeded. זה קרה בערך באותו זמן.
בהתחלה חשבתי שזה משהו שהאנטי וירוס גורם אבל הסרתי את האנטי וירוס ועדיין אותו דבר.
הורדתי את מספר החיבורים ל Astraweb מ 20 ל 15 אז הודעות השגיאה לא מופיעות אבל קבצי ה rar יורדים לא באופן מלא, מה שיוצר חוסר לא קטן בבלוקים.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו?
מה זה יכול להיות?
לאחרונה (בשבועיים האחרונים) כל הורדה שאני מנסה לבצע דרך Astraweb מסתיימת במספר לא קטן של בלוקים חסרים.
גם התחלתי לקבל הודעות שגיאה: 502 maximum connections exceeded. זה קרה בערך באותו זמן.
בהתחלה חשבתי שזה משהו שהאנטי וירוס גורם אבל הסרתי את האנטי וירוס ועדיין אותו דבר.
הורדתי את מספר החיבורים ל Astraweb מ 20 ל 15 אז הודעות השגיאה לא מופיעות אבל קבצי ה rar יורדים לא באופן מלא, מה שיוצר חוסר לא קטן בבלוקים.
האם מישהו נתקל בבעיה הזו?
מה זה יכול להיות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לפני שאני עובר ספק הייתי רוצה לדעת אתם זה משהו שעוד אנשים שמנויים ב Astraweb חווים או רק אצלי זה קורה.shish כתב:אם אתה לא תחת התחייבות הייתי פשוט עובד ספק..חבל על הזמן שלך....
אם זה קורה אצלי אז לנסות למצוא את הסיבה לכך.
אולי הבעיה אצלי ולא משנה לאיזה שרת ניוז אני אעבור עדיין תהיה לי אותה בעיה.
מנסיוני, Astraweb התחילו לפשל בחודשים האחרונים... אני מנוי אצלם לפי מודל תשלום פר-נפח ואם נעשה שימוש ביותר מ 10 חיבורים (אע"פי שהמנוי מאפשר 50), תוך זמן מה מתחילות להתקבל הודעות שגיאה סטייל מה שפותח השרשור ציין. לעיתים גם נוצר מצב שכל אותם חיבורים מציגים את הודעת השגיאה, ההורדה נעצרת לחלוטין והפתרון היחיד הוא פשוט לסגור את הקליינט ולנסות מחדש לאחר מס' דקות.
יתרה מזאת, כבר מס' הורדות של תכנים "טריים" יחסית, עם ריטנשן של פחות מ 500 או 300 יום, פשוט לא יורדים בשלמותם. כשתסתיים לי המכסה הנוכחית, אנסה ספקית אחרת.
יתרה מזאת, כבר מס' הורדות של תכנים "טריים" יחסית, עם ריטנשן של פחות מ 500 או 300 יום, פשוט לא יורדים בשלמותם. כשתסתיים לי המכסה הנוכחית, אנסה ספקית אחרת.
איזה שרת יוזנט אחר ממומלץ?T3hTh1s כתב:מנסיוני, Astraweb התחילו לפשל בחודשים האחרונים... אני מנוי אצלם לפי מודל תשלום פר-נפח ואם נעשה שימוש ביותר מ 10 חיבורים (אע"פי שהמנוי מאפשר 50), תוך זמן מה מתחילות להתקבל הודעות שגיאה סטייל מה שפותח השרשור ציין. לעיתים גם נוצר מצב שכל אותם חיבורים מציגים את הודעת השגיאה, ההורדה נעצרת לחלוטין והפתרון היחיד הוא פשוט לסגור את הקליינט ולנסות מחדש לאחר מס' דקות.
יתרה מזאת, כבר מס' הורדות של תכנים "טריים" יחסית, עם ריטנשן של פחות מ 500 או 300 יום, פשוט לא יורדים בשלמותם. כשתסתיים לי המכסה הנוכחית, אנסה ספקית אחרת....
הנסיון הבא שלי יהיה ככל הנראה TheCubeNet. קצת חבל שאין להם תוכניות Prepaid, אבל אתן להם חודש נסיון ב Unlimited ואראה אם יש טעם להמשיך.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לי יש יוזר ב-Cube וגם שם יש בעיות... גם לי יצא להוריד בלוריי מלא 4 פעמים...T3hTh1s כתב:הנסיון הבא שלי יהיה ככל הנראה TheCubeNet. קצת חבל שאין להם תוכניות Prepaid, אבל אתן להם חודש נסיון ב Unlimited ואראה אם יש טעם להמשיך....
זה מבאס, אך אין ברירה. יש פשוט סרטים שלא מעלים את כל הקבצים כמו שצריך לאינדקס או שלא מעלים את קבצי התיקון כמו שצריך.
NZBMatrix / Newzbin אותו דבר..
מה שאין שם אני מוריד מטורנטים מה שאין בשניהם אני מחכה או מחש לינקים אם יש לי כוח..
או בסופו של יום שואל חברים אם יש להם ואיכשהו לוקח מהם.
אין כ"כ הרבה ברירות - זה גם לא נראה מושלם.
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
האמת זה קרה לי גם בזמן האחרון ודי הרבה פעמים.
חשבתי שזה בעיית העלאה, אבל אישית לא רואה כרגע סיבה לעבור ספק.
נכתוב להם ונשאל.
נכתוב להם ונשאל.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
זה קרה לך ב Astraweb?kuku1000 כתב:האמת זה קרה לי גם בזמן האחרון ודי הרבה פעמים.
נכתוב להם ונשאל....
התכתבתי איתם והם אמרו לי להחליף שרת מאירופאי לאמריקאי.
לא עזר.