מישהוא יכול להסביר לי למה פינק פלויד נחשבת ללהקה איכותית?
קניתי את האלבומים המוצלחים שלהם גם ברסת SACD וגם רמאסטרד
אלוהים כמה שלא הקשבתי לצד האפל של הירח לא הצלחתי להבין מה מעניין בתקליט הזה ובלהקה הזו בכלל
אם נדבר על איכות ההקלטה - אז כל האלבומים שלהם כולל ה sacd נשמעים גרוע, אם נדבר על הצד המוסיקלי. הם להקה משעממת ביותר. לא הצלחתי להתחבר לשום דבר ואף שיר, ולדעתי לא רק שהן לא להקה טובה, היא להקה גרועה ומשעממת ביותר...
אלוהים כמה שלא הקשבתי לצד האפל של הירח לא הצלחתי להבין מה מעניין בתקליט הזה ובלהקה הזו בכלל
אם נדבר על איכות ההקלטה - אז כל האלבומים שלהם כולל ה sacd נשמעים גרוע, אם נדבר על הצד המוסיקלי. הם להקה משעממת ביותר. לא הצלחתי להתחבר לשום דבר ואף שיר, ולדעתי לא רק שהן לא להקה טובה, היא להקה גרועה ומשעממת ביותר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
אומנות כמו אומנות זה עניין של טעם וריח. אני לא אוהב את אום כולתום, אבל זה לא אומר כלום לגבי איכות השירה שלה.
הלהקה, בדומה לביטלס לפניה, הצליחה לייצר ז'אנר חדש ומתוחכם שבמידה מסוימת הוא הרף שבו כולם מתחרים כיום. הצלילים נשמעים לך באנלים אולי בגלל שפשוט שמעת כל כך הרבה העתקים שלהם בלהקות אחרות שאתה מתקשה לזהות את הגאונות של המקור... אותו דבר רלוונטי ללהקות אחרות וזמרים אחרים שייצרו ז'אנרים חדשים, כולל דיפ פרפל, לד זפלין, מייקל ג'קסון ועוד רבים וטובים.
הלהקה, בדומה לביטלס לפניה, הצליחה לייצר ז'אנר חדש ומתוחכם שבמידה מסוימת הוא הרף שבו כולם מתחרים כיום. הצלילים נשמעים לך באנלים אולי בגלל שפשוט שמעת כל כך הרבה העתקים שלהם בלהקות אחרות שאתה מתקשה לזהות את הגאונות של המקור... אותו דבר רלוונטי ללהקות אחרות וזמרים אחרים שייצרו ז'אנרים חדשים, כולל דיפ פרפל, לד זפלין, מייקל ג'קסון ועוד רבים וטובים.
אכן באמנות כמו באמנות אין חוקים. פשוט חרשתי על כמה אלבומים שלהם בתקווה שאיזה ניצוץ יתעורר. כלום, נאדה !!!
המוסיקה שלהם לא מצליחה לעורר בי כלום, שום רגש, שום עניין שום כלום.
ולדעתי (אני מניח שהרבה יחלקו עליי) הם אחת מהלהקות הכי משעממות בעולם, מידת ההצלחה שלהם חורגת המון מהאמנות שלהם. במילה אחת. משעממים רצח
המוסיקה שלהם לא מצליחה לעורר בי כלום, שום רגש, שום עניין שום כלום.
ולדעתי (אני מניח שהרבה יחלקו עליי) הם אחת מהלהקות הכי משעממות בעולם, מידת ההצלחה שלהם חורגת המון מהאמנות שלהם. במילה אחת. משעממים רצח
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסוגל להקשיב לפינק פלויד 24 שעות ועדיין להנות מהיצירה המופלאה שלהם. כמו שעפר כתב, אומנות זה עניין של טעם, אני לא מסוגל להקשיב לבריטני, גאגא ודומיהם ולא מבין איך אנשים קוראים לזה מוסיקה
גם אני לא סובל אותן... מי שלא מוצא עניין בפינק פלויד לא בהכרח אוהב פופ זול. אני אוהב ומעריך כל מיני סגנונות, וכשהמוסיקה טובה היא פשוט טובה. במקרה של פינק פלויד אין שם כלוםride כתב:אני מסוגל להקשיב לפינק פלויד 24 שעות ועדיין להנות מהיצירה המופלאה שלהם. כמו שעפר כתב, אומנות זה עניין של טעם, אני לא מסוגל להקשיב לבריטני, גאגא ודומיהם ולא מבין איך אנשים קוראים לזה מוסיקה...
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
א. מסכים איתך
חוץ ממספר יצירות שלהם לא מתחבר לסגנון
אבל כמו שנאמר באומנות כמו בסרטים ועוד זה טעם וריח
ב.למה קנית? חסר אתרים ברשת לשמיעת הדיסק לפני שרוכשים?
ממליץ על groovshark
חוץ ממספר יצירות שלהם לא מתחבר לסגנון
אבל כמו שנאמר באומנות כמו בסרטים ועוד זה טעם וריח
ב.למה קנית? חסר אתרים ברשת לשמיעת הדיסק לפני שרוכשים?
ממליץ על groovshark
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
+1ride כתב:אני מסוגל להקשיב לפינק פלויד 24 שעות ועדיין להנות מהיצירה המופלאה שלהם. כמו שעפר כתב, אומנות זה עניין של טעם, אני לא מסוגל להקשיב לבריטני, גאגא ודומיהם ולא מבין איך אנשים קוראים לזה מוסיקה...
יצירות מופת
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
+1
Dark side ו- wish שני האלבומים האהובים עלי ביותר, בכלל
Dark side ו- wish שני האלבומים האהובים עלי ביותר, בכלל
- tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מחזק את דברךride כתב:אני מסוגל להקשיב לפינק פלויד 24 שעות ועדיין להנות מהיצירה המופלאה שלהם. כמו שעפר כתב, אומנות זה עניין של טעם, אני לא מסוגל להקשיב לבריטני, גאגא ודומיהם ולא מבין איך אנשים קוראים לזה מוסיקה...
תומר TOMER
איזה פוסט מיותר...
אני מכיר הרבה להקות/זמרים/זמרות שאני לא אוהב.
מעולם לא עלה בדעתי לפתוח פוסט על מי שאינו מוצא חן בעיני. זה כל כך מיותר ולא נכון.
מר גולן,
להבא, לפני שאתה קונה, מה דעתך להאזין קצת ?.....
תלמד לסמוך על האוזניים שלך ועל טעמך האישי ולא על דעת מבקרים.
בהצלחה,
ארז
אני מכיר הרבה להקות/זמרים/זמרות שאני לא אוהב.
מעולם לא עלה בדעתי לפתוח פוסט על מי שאינו מוצא חן בעיני. זה כל כך מיותר ולא נכון.
מר גולן,
להבא, לפני שאתה קונה, מה דעתך להאזין קצת ?.....
תלמד לסמוך על האוזניים שלך ועל טעמך האישי ולא על דעת מבקרים.
בהצלחה,
ארז
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1
פינק פלויד בשעתו המציאו סוגים חדשים של מוסיקה.
פינק פלויד בשעתו המציאו סוגים חדשים של מוסיקה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חושב שאני כן מבין את סיבת פתיחת השירשור.פשוט מדברים עליהם כאחת הלהקות הגדולולת של הזמנים.
מכרו 100 מליון עותקים,שיאי צפיה וכו,אז האיש רצה לבדוק על מה המהומה והתאכזב קשות!
לעושר דעתי מהות והוויתה של הלהקה מבוססת על גימיקים ואפקטים-ענין המסוק והאיש שרץ,המרד במימסד החינוכי
הבריטי-לעגו למלה אדיוקיישן וכו-אישית כשמקשיב לנגינה עצמה,אני לא מוצא שם כלום,לא מתופף,לא בסיסט,לא אקורדים,
הרוב ארבעה אקורדים,,לא שביעיות,לא מוגדלים,לא 4,שלא נדבר על 11-13 ודימינשט-אבל הכל מאד קליט ותפס מאד חבורות
של החברה המקובלים בליווית הרבה חשיש,-,נקלעתי עשרות פעמים לסיטואציה הזו המגוכחת לאמר-,או שהיה שם קט סטיבנס
או פינק פלויד-זה מאד שיפר את תדמית המעורבים כאנשים אינטליגנטיים ששומעים מוזיקה טובה יענו,,,אגב, הקטע של האדיוקיישן
דוקא היה הברקה מסוימת-כמעט כל להקה דאז ביצעה או ניסתה לבצע את הקטע-כולל להקת ברקת שלימים הפכה ללהקת בנזין
והקיאה מתוכה אחד שמו פוליקר-אני זוכר אותם מבצעים את הקטע בשיחזור כל כך מוצלח שאנשים חשבו שהם משמיעים את המקור
אפילו את ההליקופטר הם עשו מצויין,בעזרת אקו סרט וכמה אפקטים של הגיטרה,
מכרו 100 מליון עותקים,שיאי צפיה וכו,אז האיש רצה לבדוק על מה המהומה והתאכזב קשות!
לעושר דעתי מהות והוויתה של הלהקה מבוססת על גימיקים ואפקטים-ענין המסוק והאיש שרץ,המרד במימסד החינוכי
הבריטי-לעגו למלה אדיוקיישן וכו-אישית כשמקשיב לנגינה עצמה,אני לא מוצא שם כלום,לא מתופף,לא בסיסט,לא אקורדים,
הרוב ארבעה אקורדים,,לא שביעיות,לא מוגדלים,לא 4,שלא נדבר על 11-13 ודימינשט-אבל הכל מאד קליט ותפס מאד חבורות
של החברה המקובלים בליווית הרבה חשיש,-,נקלעתי עשרות פעמים לסיטואציה הזו המגוכחת לאמר-,או שהיה שם קט סטיבנס
או פינק פלויד-זה מאד שיפר את תדמית המעורבים כאנשים אינטליגנטיים ששומעים מוזיקה טובה יענו,,,אגב, הקטע של האדיוקיישן
דוקא היה הברקה מסוימת-כמעט כל להקה דאז ביצעה או ניסתה לבצע את הקטע-כולל להקת ברקת שלימים הפכה ללהקת בנזין
והקיאה מתוכה אחד שמו פוליקר-אני זוכר אותם מבצעים את הקטע בשיחזור כל כך מוצלח שאנשים חשבו שהם משמיעים את המקור
אפילו את ההליקופטר הם עשו מצויין,בעזרת אקו סרט וכמה אפקטים של הגיטרה,
אמן מייסר
מדהים איך טראש (במובן השלילי) לאחד הוא יצירת מופת לאחר...
בעיניי יצירת מופת אמיתית שיצאה בשנים האחרונות היא האלבום של צח דרורי: הנחל והסלע. זה אלבום שאתה מתענג עליו מוסיקלית וגם לירית.
מדד מכירות של אמן לא מצביע על כלום. זה שהם מכרו הרבה זה יפה מאד. גם ליידי גאגא מכרה הרבה...
אגב פינק פלויד- הרבה אנשים יצאו מאוכזבים מההופעה של רוג'ר ווטרס...
בעיניי יצירת מופת אמיתית שיצאה בשנים האחרונות היא האלבום של צח דרורי: הנחל והסלע. זה אלבום שאתה מתענג עליו מוסיקלית וגם לירית.
מדד מכירות של אמן לא מצביע על כלום. זה שהם מכרו הרבה זה יפה מאד. גם ליידי גאגא מכרה הרבה...
אגב פינק פלויד- הרבה אנשים יצאו מאוכזבים מההופעה של רוג'ר ווטרס...
The wallsam22 כתב:אגב,
מענין אותי
מה קנית בדיוק?
חוץ מדארק סייד, שאגב שבמאמרים על ניתוח מוזיקלי הושווה לא פעם לגדולות שביצירות הקלסיות.
מה עוד שמעת?...
שגם הוא אלבום משעמם חוץ משיר או 2. מעבר לזה אין שם כלום