היתחדשתי ב פיליפס 7606 47
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
גם מתקן, אם לא שילמת לפני למה שתקבל...
ויש כאן מישהו שעונה בשם אלקטרה, אני בטוח שהוא יגיב, אבל תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.
כי נראה שסתם אתה רוצה לכתוב "קניתי בכיף" ולא יש לך בעיה.
ויש כאן מישהו שעונה בשם אלקטרה, אני בטוח שהוא יגיב, אבל תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.
כי נראה שסתם אתה רוצה לכתוב "קניתי בכיף" ולא יש לך בעיה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מענה להודעתך
שלום goni,
ברמת העיקרון, כל המסכים מכלל המותגים המיובאים לארץ ובכלל זה מסכי פילפס, אינם מגיעים עם מתקן להתקנה קירית, אלא עם מתקן להתקנה שולחנית בלבד.
לגבי הוראות ההפעלה - תוכל להוריד את הוראות ההפעלה עבור מסך פיליפס PFL7606 בקישור המצורף.
לגבי המשקפיים - המסך מסופק יחד עם שני זוגות משקפיים, הנמצאים בחריץ מיוחד באריזת הקלקר העוטפת את המסך.
בכל מקרה, אתה מוזמן לשלוח את פרטייך למייל: [email protected], כדי שנוכל ליצור איתך קשר ולעזור בנושא.
תודה,
חדוות
שירות אלקטרה
ברמת העיקרון, כל המסכים מכלל המותגים המיובאים לארץ ובכלל זה מסכי פילפס, אינם מגיעים עם מתקן להתקנה קירית, אלא עם מתקן להתקנה שולחנית בלבד.
לגבי הוראות ההפעלה - תוכל להוריד את הוראות ההפעלה עבור מסך פיליפס PFL7606 בקישור המצורף.
לגבי המשקפיים - המסך מסופק יחד עם שני זוגות משקפיים, הנמצאים בחריץ מיוחד באריזת הקלקר העוטפת את המסך.
בכל מקרה, אתה מוזמן לשלוח את פרטייך למייל: [email protected], כדי שנוכל ליצור איתך קשר ולעזור בנושא.
תודה,
חדוות
שירות אלקטרה
נערך לאחרונה על ידי שירות_אלקטרה ב 04/01/2012 17:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
אלקטרה חזרו אליי
והודיעו לי שאת המישקפיים אני צריך לדרוש מהחנות .באריזה היה רק זוג אחד והמוביל הביא אחד.
את המיתקן יביא המתקין עוד שבוע .וחוברת ותעודת אחריות הם שולחים לי בדואר .נחכה ונראה מה יהיה.
את המיתקן יביא המתקין עוד שבוע .וחוברת ותעודת אחריות הם שולחים לי בדואר .נחכה ונראה מה יהיה.