פיקסלים שרופים?!
יש לי את אותה התופעה במסך סמסונג
שלום,
יש לי את התופעה במסך סמסונג רק שאצלי הפיקסלים צבועים בירוק.
לדברי השירות - המסך גמור ואולי הם יסכימו לקנות אותו עבור חלקי חילוף.
לא התעצלתי וחיפשתי את קוד הטכנאי של הטלויזיה, נכנסתי להגדרות המתקדמות והתחלתי לשנות את ההגדרות הקשורות לצבעים. התופעה עדיין קיימת, אבל לא רואים אותה יותר פרט אולי לשורות הטקסט כשאני פותח את תפריט המסך.
הכי חשוב, תמונות בסרטים רואים כרגיל.
שווה לנסות.
יש לי את התופעה במסך סמסונג רק שאצלי הפיקסלים צבועים בירוק.
לדברי השירות - המסך גמור ואולי הם יסכימו לקנות אותו עבור חלקי חילוף.
לא התעצלתי וחיפשתי את קוד הטכנאי של הטלויזיה, נכנסתי להגדרות המתקדמות והתחלתי לשנות את ההגדרות הקשורות לצבעים. התופעה עדיין קיימת, אבל לא רואים אותה יותר פרט אולי לשורות הטקסט כשאני פותח את תפריט המסך.
הכי חשוב, תמונות בסרטים רואים כרגיל.
שווה לנסות.
תגובות לתגובות
סם- אתה מתכוון לכבל שמתחבר למארז המחשב וה"ראש" שלו בצבע שחור, לא כחול? אם כן, זהו כבל לא זול ולפני שאני רוכשת אותו אני רוצה להיות בטוחה שזו אכן הבעיה. לדעתך יסכימו לבדוק את המסך בחנות רק לשם הבדיקה?
דניאל- אכן זהו מסך מחשב כפי שאתה רואה. כרטיס המסך כבן חודשיים, לכן הבעיה שהעלאת על פניו לא הגיונית. ומה זה ארטאפקטים?!
אלעד- הבעיה במסך לא בולטת בצפייה בסרטים\סדרות. למעשה, אינני יכולה לאפיין אותה ומה שמצולם זהו המצב הקיצוני ביותר שנתקלתי בו.
אשמח לעזרה נוספת
דניאל- אכן זהו מסך מחשב כפי שאתה רואה. כרטיס המסך כבן חודשיים, לכן הבעיה שהעלאת על פניו לא הגיונית. ומה זה ארטאפקטים?!
אלעד- הבעיה במסך לא בולטת בצפייה בסרטים\סדרות. למעשה, אינני יכולה לאפיין אותה ומה שמצולם זהו המצב הקיצוני ביותר שנתקלתי בו.
אשמח לעזרה נוספת