התחדשתי, רגע לא פשוט סידרתי, הצליל משודרג
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
העסק החל להראות כחנות ולא כסלון, הרמקולים בגובה 0 שום דבר לא נשמע או נראה טוב.
ניצלתי את הזמן שדלקת הריאות תרמה לי והחלטתי לסדר את המערכת מחדש:
סילקתי את הרסיבר הישן (מערכת ב')
הפרוג'קט עף לחמותי.
החלטתי לעלות את הרמקולים לגובה שאוכל לשמוע משהו (ולא מוסתרים כמקודם). כמובן שבינם למזנון שמתי בלוטק
התוצאה לא איכזבה- הצליל נשמע פשוט טוב יותר, מפורט ופתוח. הרגשתי שקניתי רכיב חדש.
זהו כל פעם שדחף הקנייה יגיע אני אנסה לסדר משהו
יש לי כרגע רכיבים למערכת ב'- גם זה יגיע
ניצלתי את הזמן שדלקת הריאות תרמה לי והחלטתי לסדר את המערכת מחדש:
סילקתי את הרסיבר הישן (מערכת ב')
הפרוג'קט עף לחמותי.
החלטתי לעלות את הרמקולים לגובה שאוכל לשמוע משהו (ולא מוסתרים כמקודם). כמובן שבינם למזנון שמתי בלוטק
התוצאה לא איכזבה- הצליל נשמע פשוט טוב יותר, מפורט ופתוח. הרגשתי שקניתי רכיב חדש.
זהו כל פעם שדחף הקנייה יגיע אני אנסה לסדר משהו
יש לי כרגע רכיבים למערכת ב'- גם זה יגיע
נערך לאחרונה על ידי Obi-Wan ב 06/01/2012 13:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
בואנה - איזה פטיפון מ ה מ ם !!!!

7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
ניראה טוב !! 
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

בין הנגן והפטיפון יש חלוקה בעיקר לסוג המוסיקה שאני שומע,
בנגן אני שומע כל מה שאני לא מסוגל להשיג בוויניל, לדוגמא מוסיקה יהודית עכשווית.
בפטיפון אני שומע מגוון מאוד מגוון של שנות 60 עד ימינו אלה (כולל קולד פליי, לינקין, קלפטון, וטרויס... ) קצת קלאסי, דרום אמריקה. קלאסי דרום אמריקאי (כן יש גם כזה...)
ותקליטים של ישראלים קרנפים (גבעטרון, דודאים, ....
עוד תמונות...
בנגן אני שומע כל מה שאני לא מסוגל להשיג בוויניל, לדוגמא מוסיקה יהודית עכשווית.
בפטיפון אני שומע מגוון מאוד מגוון של שנות 60 עד ימינו אלה (כולל קולד פליי, לינקין, קלפטון, וטרויס... ) קצת קלאסי, דרום אמריקה. קלאסי דרום אמריקאי (כן יש גם כזה...)
ותקליטים של ישראלים קרנפים (גבעטרון, דודאים, ....
עוד תמונות...
נערך לאחרונה על ידי Obi-Wan ב 06/01/2012 13:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי אובי וואן,,,,
יופי של מערכת! נראה לי שיש סינרגיה מעולה בין הרכיבים.
אכן הסידור יפה לעין ואסטטי, אך אני אישית לא הייתי ממקם את הפטיפון (המעולה) על אותו המשטח עליו יושבים הרמקולים.
הויברציות מהרמקול (מהתיבה והדרייברים) יעברו בקלות רבה לזרוע ולראש ומחט וישפיעו לרעה על הצליל. הבלו -טאק אינו מספיק לבודד את הקמקולים מהמזנון.
אני במקומך הייתי מוריד את הרמקולים לסטנדים יעודיים.
אחלה יום.
אכן הסידור יפה לעין ואסטטי, אך אני אישית לא הייתי ממקם את הפטיפון (המעולה) על אותו המשטח עליו יושבים הרמקולים.
הויברציות מהרמקול (מהתיבה והדרייברים) יעברו בקלות רבה לזרוע ולראש ומחט וישפיעו לרעה על הצליל. הבלו -טאק אינו מספיק לבודד את הקמקולים מהמזנון.
אני במקומך הייתי מוריד את הרמקולים לסטנדים יעודיים.
אחלה יום.
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

גם אני חששתי שהרמקולים ישפיעו לרעה על הפטיפון, אבל בינתיים לדעתי ההשפעה אם קיימת היא רק חיובית. יש לי את הסטנדים המקוריים של הרמקול, אך בעית בטיחות מפני זאטוטות (יש לי כאלו 2 מתוקות ומחוברות לאודיו) שמונעת כרגע ממני את התענוג להשתמש בסטנדים.
עם כל המגבלות הקיימות זה כנראה הכי טוב שיש, וכרגע (בשלב התינוקי של החיים) זה כנראה מספיק
עם כל המגבלות הקיימות זה כנראה הכי טוב שיש, וכרגע (בשלב התינוקי של החיים) זה כנראה מספיק
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

הפטיפון נשמע טוב יותר, מפורט יותר לא יודע למה, אבל כנראה כי הוא נחשב לטוב יותר. כמובן לא בכל תקליט אלא בעיקר תקליטים חדשים של 200 או 180 גר' וגם זה קשור בתקליטzeev78 כתב:השאלה היא איזה הבדלים אתה שומע בסאונד בין הפטיפון לנגן?...
יש לי לפחות 10 תקליטים חדשים ששום דיסק לא ישמע יפה (מפורט, ברור, פתוח....) כמו שהם נשמעים.
בעדיפות תמיד אנטה לשמוע תקליט ולא דיסק
Obi-Wan כתב:הפטיפון נשמע טוב יותר, מפורט יותר לא יודע למה, אבל כנראה כי הוא נחשב לטוב יותר. כמובן לא בכל תקליט אלא בעיקר תקליטים חדשים של 200 או 180 גר' וגם זה קשור בתקליטzeev78 כתב:השאלה היא איזה הבדלים אתה שומע בסאונד בין הפטיפון לנגן?...
יש לי לפחות 10 תקליטים חדשים ששום דיסק לא ישמע יפה (מפורט, ברור, פתוח....) כמו שהם נשמעים.
בעדיפות תמיד אנטה לשמוע תקליט ולא דיסק...
הרבה זמן לא יצא לי לשמוע מוזיקה בפטיפון, לפי מה שאני זוכר מאוד נהניתי מהסאונד החם והפתוח ואני שוקל לבצע רכישה של פטיפון בעצמי באיזשהו שלב.
הסט אפ שלך נראה מאוד נקי בלי שטויות מסביב.
השאלה היחידה שנשאלת - אתה הנחת את כל המערכת על מזנון עץ - האם שמת משהו שיחצוץ בין הרכיבים לעץ ??
סתם לדוגמה - האם שמת איזה חוצץ בין הרמקולים למזנון העץ (זה יכול להשפיע על הצליל) ??
השאלה היחידה שנשאלת - אתה הנחת את כל המערכת על מזנון עץ - האם שמת משהו שיחצוץ בין הרכיבים לעץ ??
סתם לדוגמה - האם שמת איזה חוצץ בין הרמקולים למזנון העץ (זה יכול להשפיע על הצליל) ??
לבאלאנס..
הפטיפון הוא marantz tt-15 המיוצר ע"י חברת clearaudio הגרמנית.
זהו למעשה דגם ה-emotion המשודרג קלות לפי ההנחיות של מרנץ. פטיפון נהדר ומומלץ. הגיע למיטב זכרוני גם עם ראש בילד-אין בכלל לא רע של קליראודיו.
היה למכירה בזמנו בארץ (ניופאן?) במחיר די נוח. ראיתי אותו עכשו בזאפ בחנות "אטרקטיבי" ב-5,350 ש"ח (כולל הראש).
מחיר חו"ל כ-1,500 דולר. לא ראיתי אותו למכירה במקום אחר בארץ חוץ מאטרקטיבי.
זהו למעשה דגם ה-emotion המשודרג קלות לפי ההנחיות של מרנץ. פטיפון נהדר ומומלץ. הגיע למיטב זכרוני גם עם ראש בילד-אין בכלל לא רע של קליראודיו.
היה למכירה בזמנו בארץ (ניופאן?) במחיר די נוח. ראיתי אותו עכשו בזאפ בחנות "אטרקטיבי" ב-5,350 ש"ח (כולל הראש).
מחיר חו"ל כ-1,500 דולר. לא ראיתי אותו למכירה במקום אחר בארץ חוץ מאטרקטיבי.
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

אכן כך מדובר בTT15S מסדרת הרפרנס של מרנצ' יוצר ע"י קליראודיו לפי המודל של הצמפיון ולא הEMOTION (HIFI WORLD הפלטה היא 30 ולא 20 הרגליות הם המלצה של מרנצ' (עפ"י המלצה אישית של המתכנן הראשי) והראש הוא ראש EBONY של קליר שגם הוא ראש יקר יותר מזה שמגיע עם הEMOTION
הביאו לארץ 3 כאלה רק אחד הגיע לפיוז - משם אני קניתי ,
זה היה לפני ניופאן (לפני 4 שנים) כי אם זה היה תלוי בהם הוא היה עולה עשרייה לפחות.
פטיפון מדהים תמורה מעולה לכסף (ניתן לקניה מחו"ל כולל הכל בכ 1500 דולר)
http://www.musicdirect.com/p-7273-maran ... table.aspx
פטיפון שהוא התמורה הכי טובה לכסף במחירו
הביאו לארץ 3 כאלה רק אחד הגיע לפיוז - משם אני קניתי ,
זה היה לפני ניופאן (לפני 4 שנים) כי אם זה היה תלוי בהם הוא היה עולה עשרייה לפחות.
פטיפון מדהים תמורה מעולה לכסף (ניתן לקניה מחו"ל כולל הכל בכ 1500 דולר)
http://www.musicdirect.com/p-7273-maran ... table.aspx
פטיפון שהוא התמורה הכי טובה לכסף במחירו
נערך לאחרונה על ידי Obi-Wan ב 05/01/2012 0:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

Re: לבאלאנס..
הלוואי שהיה מגיע במחיר הזה לארץ אם כן פשוט לחטוף (התקשרתי פעם לחנות שפירסמה את זה ב5500 הם אמרו שזו טעות ואין דגם כזה, אם כן הייתי קונה עוד אחד)random1 כתב:. ראיתי אותו עכשו בזאפ בחנות "אטרקטיבי" ב-5,350 ש"ח (כולל הראש).
מחיר חו"ל כ-1,500 דולר. לא ראיתי אותו למכירה במקום אחר בארץ חוץ מאטרקטיבי....