הבדל בין UE46D6510 לUE46D6500 - רק צבע המסגרת??
המסך עוד לא הגיע.
כרגע אני חושב להחליף ל6510 שזה הצבע הלבן. יתאים יותר למסגרת גבס בסלון.
המסך מגיע עם דפדפן מובנה.
אני חושב שאני ידע מה הפאנל רק אחרי שאני יקבל את המסך. חוץ מזה שלאמא שלי אין את הסבלנות לחפור למוכר שיבדוק פאנל פאנל בשביל שאני יקבל PVA ולא MVA וכו'.
רציתי לשאול עם כמה זוגות משפיים מגיע המסך? כי הוא כביכול עשה לנו "מחיר" וצירף מתנה משקף אחד. מה שבסך הכל יוצא שיש רק 2 משקפיים(אחד שמגיע עם המסך).
אנחנו צריכים עוד 2 משקפיים(4 סך הכל).
כרגע אני חושב להחליף ל6510 שזה הצבע הלבן. יתאים יותר למסגרת גבס בסלון.
המסך מגיע עם דפדפן מובנה.
אני חושב שאני ידע מה הפאנל רק אחרי שאני יקבל את המסך. חוץ מזה שלאמא שלי אין את הסבלנות לחפור למוכר שיבדוק פאנל פאנל בשביל שאני יקבל PVA ולא MVA וכו'.
רציתי לשאול עם כמה זוגות משפיים מגיע המסך? כי הוא כביכול עשה לנו "מחיר" וצירף מתנה משקף אחד. מה שבסך הכל יוצא שיש רק 2 משקפיים(אחד שמגיע עם המסך).
אנחנו צריכים עוד 2 משקפיים(4 סך הכל).
לך לא.ל.מ תבקש 25 אחוז הנחה על 2 זוגות משקפיים עם בטריות יצא לך 370 שקל על שניהם.
לחילופין לך לאיביי על הדגם 3050 החדש גם כן עובד על בטריות כ30 דולר למשקפיים עם משלוח חינם....
האופציות הטובות ביותר!
בהצלחה! תעדכן...
לחילופין לך לאיביי על הדגם 3050 החדש גם כן עובד על בטריות כ30 דולר למשקפיים עם משלוח חינם....
האופציות הטובות ביותר!
בהצלחה! תעדכן...
תודה (:
תגיד, בקשר למשקפיים בדגם 3700, האם אני צריך לקנות בנוסף גם את עמדת ההטענה האלחוטית?
לא הבנתי עדיין מה בא עם המסך ומה לא. האם מקבלים משקף אחד עם המסך?
ראיתי איפשהו שרשום שהמסך מגיע עם זוג אחד מדגם 3300 או שאפשר לבחור 2 זוגות מדגם 3100. לא כל כך מובן לי אם זה בכל חנות בארץ.
תגיד, בקשר למשקפיים בדגם 3700, האם אני צריך לקנות בנוסף גם את עמדת ההטענה האלחוטית?
ראיתי איפשהו שרשום שהמסך מגיע עם זוג אחד מדגם 3300 או שאפשר לבחור 2 זוגות מדגם 3100. לא כל כך מובן לי אם זה בכל חנות בארץ.
רוב החנויות זה הבחירה הזו קיימת 2 3100 עם סרטי שרק או אחד של 3300 נטען.Titan777 כתב:תודה (:
ראיתי איפשהו שרשום שהמסך מגיע עם זוג אחד מדגם 3300 או שאפשר לבחור 2 זוגות מדגם 3100. לא כל כך מובן לי אם זה בכל חנות בארץ....
דעתי לך על הבטריות עזוב אותך נטען חבל על הכסף לקנות עוד הבטריה מספיקה ל70 שעות ועולה 10 שקל במקרה הגרוע או בחו"ל תזמין חבילה של 5 באיביי עולה גרושים!
בקיצור תתקמצן