מהירות סטרימיניג ב-802.11n (בוקסי?)
האם אני יכול ע"ג 802.11n (שאני מבין שזה כל מה שבוקסי תומך) להעביר תכני HD?
ככה בניסיונות בבית, עם ראוטר TP-link 841ND, גם עם stock firmware וגם עם dd-wrt, אני מגיע ל-20-30Mbit, וגם זה ביום טוב, עם מע"מ. זה יוצא בסביבות 3-3.5MB, שזה לא נשמע לי מספיק לכלום, מה-NAS שלי (שמחובר חוטית לראוטר). בחיבור חוטי אני מגיע לביצועים של ~12MB, שזה המקס של 100MB, כך שבהחלט הבעיה ברשת. זה גם מה ש-iperf, בין שני מחשבים ברשת מוציא (אם כי באופן מוזר, עם מספר streams מקבילים, הוא עולה במהירות).
אם אני לא אצליח לקבל יותר, איך בדיוק מעבירים HD לבוקסי?
ככה בניסיונות בבית, עם ראוטר TP-link 841ND, גם עם stock firmware וגם עם dd-wrt, אני מגיע ל-20-30Mbit, וגם זה ביום טוב, עם מע"מ. זה יוצא בסביבות 3-3.5MB, שזה לא נשמע לי מספיק לכלום, מה-NAS שלי (שמחובר חוטית לראוטר). בחיבור חוטי אני מגיע לביצועים של ~12MB, שזה המקס של 100MB, כך שבהחלט הבעיה ברשת. זה גם מה ש-iperf, בין שני מחשבים ברשת מוציא (אם כי באופן מוזר, עם מספר streams מקבילים, הוא עולה במהירות).
אם אני לא אצליח לקבל יותר, איך בדיוק מעבירים HD לבוקסי?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש שרשור יעודי לבוקסי בוקס.
על גבי אלחוטי עם חיבור מהיר (לי יש 12M) אין בעיה עם HD 720. מעבר לזה (1080) זה כבר מקרטע.
האלטרנטיבה היא להשתמש בחיבור קווי או מתאם רשת על חשמל או HPNA ואם לא אז פשוט לחבר הארד דיסק חיצוני או DOK
על גבי אלחוטי עם חיבור מהיר (לי יש 12M) אין בעיה עם HD 720. מעבר לזה (1080) זה כבר מקרטע.
האלטרנטיבה היא להשתמש בחיבור קווי או מתאם רשת על חשמל או HPNA ואם לא אז פשוט לחבר הארד דיסק חיצוני או DOK
הבעיה היא לאו דווקא של הבוקסי בוקס, רשתות אלחוטיות מאז ומעולם היו דבר בלתי יציב ואתה בחיים לא תקבל את המהירות שמצוינת במפרט של התקן (54mbps ב-G או 150/300mbps ב-N).
איך בדיוק מעבירים 1080P לבוקסי? בחיבור חוטי, או באמצעות שני ראוטרים שאחד יושב ליד הבוקסי ומשמש כ-repeater.
איך בדיוק מעבירים 1080P לבוקסי? בחיבור חוטי, או באמצעות שני ראוטרים שאחד יושב ליד הבוקסי ומשמש כ-repeater.
א. אל תשתמש בSMB - זה פרוטוקול בעייתי להחריד ובזבזני להחריד. תעבור לדוגמא לBoxee Media Manager או לNFS.
ב. תשתמש בWIFI N נורמאלי - אני במרחק 7 מטר ו2 קירות פנימיים ואני מעביר 1080P ברוב המקרים ללא בעיה ב99% מהמקרים (כשהייתי יותר קרוב - במרחק 5 מטר ופחות קיר אחד - זה תמיד היה רץ חלק).
ליביו
ב. תשתמש בWIFI N נורמאלי - אני במרחק 7 מטר ו2 קירות פנימיים ואני מעביר 1080P ברוב המקרים ללא בעיה ב99% מהמקרים (כשהייתי יותר קרוב - במרחק 5 מטר ופחות קיר אחד - זה תמיד היה רץ חלק).
ליביו
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מהניסיון שלי אם מוכנים להשקיע ולעבוד קצת אפשר להגיע גם לתוצאות מקסימליות של 10-11MBps ולהזרים בלי בעיה אפילו בלו-ריי מלא, אבל אם מוכנים להשקיע כבר עדיף לעשות רשת קווית אלא אם אין אפשרות פיזית.
א. לא הייתי קורא ל-SMB בזבזני להחריד, למרות שאני לא מת עליו. ואם הוא לוקח 10-20% מרוחב הפס? זה מה שיציל אותי? בכל מקרה, לא השתמשתי בו, מדדתי באמצעות iperf.liviur כתב:א. אל תשתמש בSMB - זה פרוטוקול בעייתי להחריד ובזבזני להחריד. תעבור לדוגמא לBoxee Media Manager או לNFS.
ליביו...
ב. תגדיר 'נורמלי'. מה לא נורמלי אצלי? חוצמזה, היה נחמד לדעת באיזו מהירות אתה עובד במציאות.
תגובה אחרת דיברה על 'להשקיע' - במה? אנטנה חיצונית?
תודה ואשמח לתגובות רלוונטיות (כן, ברור לי שחוטי זה פתרון טוב).
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
איזה מידע חסר לך??
השאלה המקורית שלך היתה "איך בדיוק מעבירים HD לבוקסי?"
נראה לי שכבר קיבלת את כל המידע - אני טועה?
לסיכום - ואת המידע הזה תמצא בהמון שרשורים נוספים שמדברים על הזרמת תוכן, 720 אין בעיה עם אלחוטי, 1080 - גבולי (תלוי בקובץ, ביכולות הרשת האלחוטית וכו). וזה לא קשור לבוקסי - זה נכון באופן כללי להזרמת מידע ברשת.
השאלה המקורית שלך היתה "איך בדיוק מעבירים HD לבוקסי?"
נראה לי שכבר קיבלת את כל המידע - אני טועה?
לסיכום - ואת המידע הזה תמצא בהמון שרשורים נוספים שמדברים על הזרמת תוכן, 720 אין בעיה עם אלחוטי, 1080 - גבולי (תלוי בקובץ, ביכולות הרשת האלחוטית וכו). וזה לא קשור לבוקסי - זה נכון באופן כללי להזרמת מידע ברשת.