תמונה חתוכה (מג'יק HD)
-
omer14
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
יש לי טלוויזיה מדגם פיליפס 42pfl4606h רואים בה מצויין היה לי ממיר של הוט מג'יק רגיל וראו בסדר גמור והיום החלפתי להוט מג'יק HD, וכשאני רואה טלוויזיה במיוחד שידורי SD אז התמונה חתוכה מדי פעם בצדדים, לפעמים יש מצבים שזה בסדר וזה על כל המסך ולפעמים זה חתוך.
הטלוויזיה על מצב wide screen וניסיתי את שאר המצבים לא ראיתי שינוי, דיברתי עם שירות לקוחות של הוט והגדרתי כפי שאמרו, אין שינוי, יש לכם פתרון? המסך לא היה חתוך לפני השימוש בממיר מג'יק HD.
הטלוויזיה על מצב wide screen וניסיתי את שאר המצבים לא ראיתי שינוי, דיברתי עם שירות לקוחות של הוט והגדרתי כפי שאמרו, אין שינוי, יש לכם פתרון? המסך לא היה חתוך לפני השימוש בממיר מג'יק HD.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
נסה לשנות ברזולוציה של הhd בהגדרות תמונה ל720 ...
-
omer14
-
- חבר שרק התחיל

אבל אז זה יתן לי תמיד על 720 כשבפועל אני יכול להריץ עד 1080p
וזה גם לא עבד
וזה גם לא עבד
נערך לאחרונה על ידי omer14 ב 03/01/2012 20:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- joelsnet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
magichd כתב:נסה לשנות ברזולוציה של הhd בהגדרות תמונה ל720 ......
זו לא חוכמה להמליץ לקנות מרצדס וליסוע בה רק בהילוך ראשון . . .
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
הHD שמשודר בארץ הוא לא 1080P אלא 1080I, חלק מהאנשים אומרים ש720P עדיף וחלק מהאנשים אומרים ש1080I עדיף, תנסה קודם לראות אם עובד ב720P ואם אתה בכלל רואה הבדל.
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
נסה להעביר את הטלויזיה ל-unscaled. גם אצלי בפיליפס זה קורה מדי פעם ואז כיבוי והדלקה של הממיר (בד"כ מספר פעמים) פותרים את הבעיה. אחד הטכנאים שהיה כאן אמר לי שיש להם בעיית תאימות עם חיבור ה-HDMI של טלוויזיות פיליפס והציע לי להשתמש בחיבור קומפוזיט במקום....
-
omer14
-
- חבר שרק התחיל

מה זה בעצם unscaled?
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
אצלי נסתי הכל אני מעדיף לראות 720 מאשר לראות חתוך בצדדים.. זה מציק לעין.. בכל מקרה ... כמו שהבנת אין למי לפנות בהוט אז הסתדרתי לבד.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
גם אצלי יש את הבעיה הזאת(מסך של שארפ).
הפתרון המאולתר, להגדיר את הממיר במצב STRECHED, ואז ברגע שהממיר מחובר מחדש לחשמל, יש צורך להעביר לערוץ עם שידור מסך רחב, לכבות ולהדליק את הממיר מחדש עם השלט, ואז זה יסתדר עד לפעם הבאה שהממיר יתנתק מהחשמל(וחוזרים על התהליך).
אגב, במסך שארפ אצלי, משום מה אין אפשרות בכלל להגדיר רזולוציה, ניתן לשים רק AUTO.
הפתרון המאולתר, להגדיר את הממיר במצב STRECHED, ואז ברגע שהממיר מחובר מחדש לחשמל, יש צורך להעביר לערוץ עם שידור מסך רחב, לכבות ולהדליק את הממיר מחדש עם השלט, ואז זה יסתדר עד לפעם הבאה שהממיר יתנתק מהחשמל(וחוזרים על התהליך).
אגב, במסך שארפ אצלי, משום מה אין אפשרות בכלל להגדיר רזולוציה, ניתן לשים רק AUTO.