קניית מסך בדיוטי-פרי
שלום,
אני נוסע בקרוב לחו"ל וחשבתי לנצל את ההזדמנות על מנת לקנות מסך בדיוטי-פרי.
מה דעתכם על קניית מסך שם? האם זה בטוח?
בנוסף, האם ניתן לראות את המחירים והדגמים שמוכרים שם לפני הנסיעה? (אני לא רוצה להביא סתם עוד 3000-4000 דולר כדי לא לקחת את זה איתי לחו"ל...)
תודה,
אני נוסע בקרוב לחו"ל וחשבתי לנצל את ההזדמנות על מנת לקנות מסך בדיוטי-פרי.
מה דעתכם על קניית מסך שם? האם זה בטוח?
בנוסף, האם ניתן לראות את המחירים והדגמים שמוכרים שם לפני הנסיעה? (אני לא רוצה להביא סתם עוד 3000-4000 דולר כדי לא לקחת את זה איתי לחו"ל...)
תודה,
קודם כל תבדוק איזה מסך אתה רוצה לקנות, אחר כל תברר אם יש אותו שם, ואם הוא יותר זול, למרות שלא נראה לי שהמכיר יהיה זול יותר, המחירים שראיתי שם פעם אחרונה ממש לא היו נמוכים
יש להם אתר תעשה חיפוש, אבל לא האתר של סאקל, יש להם אתר שרשום את המחירים של הדיוטי פרי בדולרים
יש להם אתר תעשה חיפוש, אבל לא האתר של סאקל, יש להם אתר שרשום את המחירים של הדיוטי פרי בדולרים
קנייה כזאתי לא הייתי ממהר לקנות בדיוטיפרי תחשוב פעמיים
בטח שהמחירים שם לא בריצפה שמצדיקים לעשות זאת. אתה יכול פה בארץ למצוא אחלה דיל....
עם ראש שקט....
אני בכל אופן קנייה בסדר גודל כזה של מסך לא הייתי קונה שם!!!!
בטח שהמחירים שם לא בריצפה שמצדיקים לעשות זאת. אתה יכול פה בארץ למצוא אחלה דיל....
עם ראש שקט....
אני בכל אופן קנייה בסדר גודל כזה של מסך לא הייתי קונה שם!!!!
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
תודה על התגובות,
אני לא יודע איזה מסך בדיוק לקנות, אני גם לא סגור אם זה יהיה LCD או פלזמה...
בקשר לאתר של הדיוטי-פרי, ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שם מחירים של מכשירי אלקטרוניקה.
אני ממש יודע מה המחירים שם ובגלל זה אני רוצה לבדוק מראש, כדי לא להיסחב לחו"ל עם סכום כסף גדול במידה ואני לא אקנה...
בקשר לקנייה זולה בארץ, אני מעריך שברשתות כגולות כמו ביג בוקס, סנסור, מחסני חשמל ודומיהם, שבכולם ביקרתי לא ניתן למצוא דילים מיוחדים...
תוכלו לתת לי המלצה לחנות טובה ואמינה באזור חיפה?
אני לא יודע איזה מסך בדיוק לקנות, אני גם לא סגור אם זה יהיה LCD או פלזמה...
בקשר לאתר של הדיוטי-פרי, ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שם מחירים של מכשירי אלקטרוניקה.
אני ממש יודע מה המחירים שם ובגלל זה אני רוצה לבדוק מראש, כדי לא להיסחב לחו"ל עם סכום כסף גדול במידה ואני לא אקנה...
בקשר לקנייה זולה בארץ, אני מעריך שברשתות כגולות כמו ביג בוקס, סנסור, מחסני חשמל ודומיהם, שבכולם ביקרתי לא ניתן למצוא דילים מיוחדים...
תוכלו לתת לי המלצה לחנות טובה ואמינה באזור חיפה?
קודם כל תחשוב איזה דגמים אתה רוצה לראות, אתה לא הולך לחנות וקונה טלוויזיה לפי הדיל שיש או אין עליה, תעשה חיפש בפורום ותבדוק איזה דגמים מתאימים לך, לפי מה שאומלץ לאחרים, ואז ימליצו לך על חנות, לא כל חנות מחזיקה את כל החברות