שלום,
אני מעוניין לקנות את הבוקסי, עכשיו חפרתי את האתר שלכם ועדיין נשארתי עם כמה שאלות קטנות לגביו, אני ישמח אם תעזרו לי
1)אני יודע שבבוקסי אין אפשרות להוספה של הארד דיסק אז השאלה היא האם החיבור USB 2.0 הוא מספיק מהיר וטוב כדי להעביר תכנים של HD באיכות טובה ואיכותית בלי יותר מדי הפרעות?
2)דבר נוסף שרציתי לדעת זה כמה טוב רואים סרטים באיכות HD כשמזרימים אותו דרך המחשב בתיקייה משותפת של הרשת?
תודה רבה לכל העוזרים
רק לידיעה - יש שרשור מיוחד לבוקסי בוקס עם המון מידע - שווה לנסות.
לשאלותיך:
1. כן
2. תלוי בחיבור (אלחוטי או חוטי, מהירות) ובסוג הסרט (720 מול 1080). בגדול - סרט של 720 על אלחוטי במהירות סבירה יעבוד מצוין - מעבר לזה - עדיף חיבור קווי או כל פתרון אחר שמהיר מאלחוטי כמו רשת על חשמל
קודם כל תודה רבה על התגובה oris74 לגבי השאלה השניה מדובר בחיבור אלחוטי ובמהירות של 12 מגה עכשיו המרחק מהראוטר הוא די רחוק מבחינת זה שזה מסורבל מדי להעביר כבל ארוך כל כך...רציתי לדעת לגבי השאלה הראשונה מה שאתה אומר בעצם זה שאין הבדל גדול כל כך בין הארד דיסק חיצוני להארד דיסק פנימי מבחינת איכות הצפייה והטיב שלה?
שוב תודה על העזרה
knazi תודה רבה על התגובה זה ברור לי שהמרחק בין הראוטר לבוקסי ישפיע על הניגון דרך הרשת השאלה היא אם ידוע על איזה מרחק מקסימאלי שיכול להיות בין הבוקסי לראוטר? (זה די ברור שעדיף שהוא יהיה כמה שיותר קרוב אבל זה לא התאפשר אצלי כנראה) אני שואל את זה כי הראוטר שלי נמצא בחדר למעלה ואני מתכוון לשים את הבוקסי בסלון שזה קומה אחת למטה עכשיו אם אני גולש עם לפטופ מהסלון והגלישה היא די טובה כמעט כמו המחשב שליד הראוטר זה יכול לשקף על היכולת של הבוקסי לשדר כמו הלפטופ? (יש לי ראוטר שתומך בטכנולוגיית N)
מצטרף לשאלה בעניין הבוקסי...
יש בשוק הרבה מזרימים, מול מי אני יכול להשוות את הבוקסי, הרי הוא בין הזולים.
האם הוא שווה את הסכום או שכדאי להשקיע באחד אחר ?
הבוקסי הוא הסטרימר הכי טוב שראיתי בקטגוריית המחיר הזאת, הוא ינגן כל מה שתזרוק לכיוונו, מנגן בלי שום בעיה ריפים של בלו ריי מ-USB2, הצלחתי גם לראות 720P בחיבור אלחוטי כשהקליטה בסביבות 40%, בלי שום בעיה.
מהשאלות שלך יש משהו בסיסי שאתה צריך להבין: אין כאן שאלה של "כמה טוב רואים" בחיבור כזה או אחר. רואים טוב בדיוק באותה מידה וזה בכלל לא משנה איך אתה מזרים את המדיה למכשיר. ההשפעה היחידה של חיבור חלש או איטי היא buffering ארוך מדי של המכשיר, ולי זה קרה רק עם תכני 1080P בחיבור אלחוטי.