האם למישהו יצא להתנסות עם ה m2Tech evo dac?
שקלתי ואני עדיין שוקל לשדרג את הסאונד של המוזיקה שאני שומע מהמחשב (FLAC) ע"י חיבור USB ל m2Tech Hiface
ומשם ל MF V-DAC II החדש.
אבל ל- m2Tech יש עכשיו evo dac, מעניין אם למישהו יצא להתנסות איתו והאם לא עדיף כבר ה-evo מאשר לקנות hiface ולחבר ל DAC אחר?
תודה
אלעד
ומשם ל MF V-DAC II החדש.
אבל ל- m2Tech יש עכשיו evo dac, מעניין אם למישהו יצא להתנסות איתו והאם לא עדיף כבר ה-evo מאשר לקנות hiface ולחבר ל DAC אחר?
תודה
אלעד
כן ליאור, קראתי את הביקורתLiorDrZ כתב:קח בחשבון שה M2TECH hiFace Evo הוא גירסה בכירה יותר של ה M2TECH hiFace שנותנת לך עוד יציאות SPDIF עם קונקטורים של RCA / BNC יציאת toslink + יציאת AES/EBU עם קונקטור XLR. על המחיר של ה M2TECH hiFace Evo אתה צריך להוסיף מחיר של ספק כח חיצוני כי הוא לא מגיע איתו. אם אתה לא צריך כ"כ הרבה יציאות ה M2TECH hiFace יספיק לך לחלוטין. מה גם שהעלות כולל ספק של ה M2TECH hiFace Evo היא יותר מפי 5...
בכל אופן יש ביקורת טובה בעברית בפורום השחור על ה M2TECH hiFace Evo...
השאלה היא לגבי המוצר החדש
http://www.m2tech.biz/evo_dac.html
אני חושב שאתה התכוונת לזה:
http://www.m2tech.biz/evo.html
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני לא הייתי מוותר על ה M2Tech hiFace כי למכשיר הזה אין כניסת USB. אז בשביל לקבל Bit Perfect אתה תצטרך את ה M2Tech hiFace. קח בחשבון שגם מכשיר זה מגיע ללא ספק כח.eyosha כתב:הוא הגיעLiorDrZ כתב:שווה לבדוק עם היבואן כי זה מוצר חדש יחסית וצריך לבדוק אם הוא הגיע לארץ....
השאלה אם הוא ייתן לי גם את היתרונות שבשבילם אני רוצה HiFace ?...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עוד דבר קטן... קראתי עכשיו את המניואל של ה DAC הזה. ובשביל לקבל 32bit אתה תהיה חייב לרכוש את ה M2Tech hiFace Evo ולהתחבר ל M2TECH Evo DAC בעזרת חיבור ה I2S input ועם כבל CAT 5. רק הכניסה הזו תומכת ב 32Bit.eyosha כתב:תודה ליאור וכך אעשהLiorDrZ כתב:"
אני לא הייתי מוותר על ה M2Tech hiFace כי למכשיר הזה אין כניסת USB. אז בשביל לקבל Bit Perfect אתה תצטרך את ה M2Tech hiFace. קח בחשבון שגם מכשיר זה מגיע ללא ספק כח.......
[left]
I2S input. Connect the I2S output of the hiFace Evo to this input using a straight CAT-5
cable (not included). Please avoid using long cables in order to preserve the great jitter
performance of this connection. 50cm or 1m cables are preferred. This input allows for up
to 192kHz operation and up to 32 bits resolution.
9) ToslinkTM input. Legacy ToslinkTM receiver for compatibility. Connect this input to the
ToslinkTM output of a digital source (CD player, digital receiver, computer…) using a
ToslinkTM optical fiber interconnect. This input allows fro up to 96kHz operation and up to
24 bits resolution.
10) S/PDIF input. Connect this input to the S/PDIF output of a digital source (CD player,
digital receiver, computer, hiFace…) using a 75 Ohms digital interconnect. This input
allows fro up to 192kHz operation and up to 24 bits resolution.
[/left]