איך ה Private Box בתור ראוטר?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
loko11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

הHTOBOX עושה לי מלא בעיות ואני נמצא בספקית אצל בזק בינלאומי אז חשבתי לקחת מהם את ה PRIVATE BOX ולחבר אותו כראוטר.

איך הוא כראוטר? אין דרישות מיוחדות של פתיחת פורטים, העיקר שינצל את כל המהירות בלי ניתוקים וקליטה טובה.

TomerP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

הייתי איתו כשנה בתשתית בזק + ספק בזק בינ"ל במהירות 8MBps - עשה את העבודה ולא הרגשתי ניתוקים מיוחדים (פחדתי בהתחלה לעבור מ Linksys אליו, בסוף זה קרה ולא התאכזבתי).

גם כששדרגתי לאחרונה ל 15MBps הוא תפקד מצוין אך נאלצתי להחזיר אותו (עוד לא קרה) בגלל ניתוק שירות הטלפוניה שלהם.

אם אני לא טועה, לא יתנו לך אותו בלי שתתחבר אליהם (בזק בינ"ל) לשירות הטלפוניה.

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

אני איתו למעלה משנה על תשתית הוט. פה ושם ניתוקים ואי-סנכרון עם המודם של הוט - אבל בסך הכל מוצר טוב.

אני שוקל להתחיל להשתמש בו כשרת מאחר ואני מבין שניתן לחבר אליו כונן חיצוני. מישהו ניסה?

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

afiul כתב:אני איתו למעלה משנה על תשתית הוט. פה ושם ניתוקים ואי-סנכרון עם המודם של הוט - אבל בסך הכל מוצר טוב.

אני שוקל להתחיל להשתמש בו כשרת מאחר ואני מבין שניתן לחבר אליו כונן חיצוני. מישהו ניסה?
...
בדקתי אתמול עם בב"ל - הדבר אפשרי, אך מוגבל לכוננים של עד חצי טרה בלבד - מה שמוריד את את האטרקטיביות מבחינתי

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

עטרה ליטבק שחם, סמנכ"ל השיווק בבזק בינלאומי מסרה כי "מרכז התקשורת הביתי החכם משתלב באסטרטגיה של החברה לפיה כל השירותים מעולם ה-IP צריכים להיות בסל השירותים של החברה אותם היא מציעה ללקוחותיה. השקת שירות ה- Private Box והרחבתו מאפשרים לנו להמשיך ולהוביל את חווית האינטרנט בישראל"
השירותים החדשים אותם מציעה בזק בינלאומי אינם כרוכים בתשלום נוסף והינם חלק מן העלות הכוללת של ה-Private Box, המוצע ללקוחות האינטרנט של בזק בינלאומי במחיר של 13.9 ש"ח לחודש בלבד.
השירות יושק בעתיד הקרוב.הודעה בדבר ההשקה תפורסם בדף הבית

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #6 

afiul כתב:
afiul כתב:אני איתו למעלה משנה על תשתית הוט. פה ושם ניתוקים ואי-סנכרון עם המודם של הוט - אבל בסך הכל מוצר טוב.

...
בדקתי אתמול עם בב"ל - הדבר אפשרי, אך מוגבל לכוננים של עד חצי טרה בלבד - מה שמוריד את את האטרקטיביות מבחינתי
...

זה מוחבר דרך usb

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”