איך ה Private Box בתור ראוטר?
הHTOBOX עושה לי מלא בעיות ואני נמצא בספקית אצל בזק בינלאומי אז חשבתי לקחת מהם את ה PRIVATE BOX ולחבר אותו כראוטר.
איך הוא כראוטר? אין דרישות מיוחדות של פתיחת פורטים, העיקר שינצל את כל המהירות בלי ניתוקים וקליטה טובה.
איך הוא כראוטר? אין דרישות מיוחדות של פתיחת פורטים, העיקר שינצל את כל המהירות בלי ניתוקים וקליטה טובה.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
הייתי איתו כשנה בתשתית בזק + ספק בזק בינ"ל במהירות 8MBps - עשה את העבודה ולא הרגשתי ניתוקים מיוחדים (פחדתי בהתחלה לעבור מ Linksys אליו, בסוף זה קרה ולא התאכזבתי).
גם כששדרגתי לאחרונה ל 15MBps הוא תפקד מצוין אך נאלצתי להחזיר אותו (עוד לא קרה) בגלל ניתוק שירות הטלפוניה שלהם.
אם אני לא טועה, לא יתנו לך אותו בלי שתתחבר אליהם (בזק בינ"ל) לשירות הטלפוניה.
גם כששדרגתי לאחרונה ל 15MBps הוא תפקד מצוין אך נאלצתי להחזיר אותו (עוד לא קרה) בגלל ניתוק שירות הטלפוניה שלהם.
אם אני לא טועה, לא יתנו לך אותו בלי שתתחבר אליהם (בזק בינ"ל) לשירות הטלפוניה.
בדקתי אתמול עם בב"ל - הדבר אפשרי, אך מוגבל לכוננים של עד חצי טרה בלבד - מה שמוריד את את האטרקטיביות מבחינתיafiul כתב:אני איתו למעלה משנה על תשתית הוט. פה ושם ניתוקים ואי-סנכרון עם המודם של הוט - אבל בסך הכל מוצר טוב.
אני שוקל להתחיל להשתמש בו כשרת מאחר ואני מבין שניתן לחבר אליו כונן חיצוני. מישהו ניסה?...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עטרה ליטבק שחם, סמנכ"ל השיווק בבזק בינלאומי מסרה כי "מרכז התקשורת הביתי החכם משתלב באסטרטגיה של החברה לפיה כל השירותים מעולם ה-IP צריכים להיות בסל השירותים של החברה אותם היא מציעה ללקוחותיה. השקת שירות ה- Private Box והרחבתו מאפשרים לנו להמשיך ולהוביל את חווית האינטרנט בישראל"
השירותים החדשים אותם מציעה בזק בינלאומי אינם כרוכים בתשלום נוסף והינם חלק מן העלות הכוללת של ה-Private Box, המוצע ללקוחות האינטרנט של בזק בינלאומי במחיר של 13.9 ש"ח לחודש בלבד.
השירות יושק בעתיד הקרוב.הודעה בדבר ההשקה תפורסם בדף הבית
השירותים החדשים אותם מציעה בזק בינלאומי אינם כרוכים בתשלום נוסף והינם חלק מן העלות הכוללת של ה-Private Box, המוצע ללקוחות האינטרנט של בזק בינלאומי במחיר של 13.9 ש"ח לחודש בלבד.
השירות יושק בעתיד הקרוב.הודעה בדבר ההשקה תפורסם בדף הבית
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
afiul כתב:בדקתי אתמול עם בב"ל - הדבר אפשרי, אך מוגבל לכוננים של עד חצי טרה בלבד - מה שמוריד את את האטרקטיביות מבחינתיafiul כתב:אני איתו למעלה משנה על תשתית הוט. פה ושם ניתוקים ואי-סנכרון עם המודם של הוט - אבל בסך הכל מוצר טוב.
אני שוקל להתחיל להשתמש בו כשרת מאחר ואני מבין שניתן לחבר אליו כונן חיצוני. מישהו ניסה?......
זה מוחבר דרך usb