לא משנה, לנעול
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הנתב שלך פשוט חלש מדי בשביל לעמוד בL2TP ב30 מגה, אבל קראתי שחלק מהאנשים כן מצליחים לעבוד עם 30 מגה בL2TP עם הנתבים החדשים של TPLINK ,למרות שצריך לבדוק את זה מקרוב אם זה באמת עובד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם לי יש את TPLINK 1043ND וחיבור 30 מגה - 014 גיימר PNGN והוטבוקס - הגדרת חיוג מהראוטר כמובן - הכל עובד בסדר
האמת שהראוטר שלי כבר היה מוגדר עם החיוג ושהחלפתי את המודם של הוט המוטורולה להוטבוקס - הכל עבד חלק ללא בעיות
האמת שהראוטר שלי כבר היה מוגדר עם החיוג ושהחלפתי את המודם של הוט המוטורולה להוטבוקס - הכל עבד חלק ללא בעיות
יש לי אותו חודש בערך, קניתי אותו בגלל המלצטת רבות שקראתי ברשת(כולל פה), בינתיים עובד באמת חלק, לא היה לי ניתוק אחד\איטיות וכו'.Mythos כתב:תודה!
הספק שלי הוא נטוויז'ן,אני לא יודע אם יש להם חבילת גיימר אבל אני חושב להישאר עם החייגן בעיקר כי חוץ משימוש בהוטבוקס בתור ראוטר הכל עבד לי בסדר גמור עד עכשיו.
אני אריץ פינג עד מחר כדי לראות אם ההוטבוקס ישאר יציב בתור מודם לפני שארכוש ראוטר חדש.
ה-1043ND מומלץ? הבנתי מהביקורות שהממשק שלו די דומה לראוטר הקודם שהיה לי (841N)שזה מעולה כי לא היו לי שום בעיות איתו,עד שהחליפו אותו בהוטבוקס כמובן.....
1043ND אחלה ראוטר, גם אני בכבלים עם הוטבוקס + נטויז'ן, לדעתי תוותר על החייגן ולא יהיו לך ניתוקים.
לגבי מהירות האינטרנט בשאר המחשבים - אני מניח שהם מחוברים אלחוטית ולא בחיבור חוטי, כך שזה הכל תלוי בעצמת הקליטה שמושפעת ממיקום הנתב ומיקום המחשבים (תמיד עדיף לשים ליד חלונות וכו', אני בטוח שבגוגל תוכל למצוא כל מיני דרכים לשפר את האות).
לגבי מהירות האינטרנט בשאר המחשבים - אני מניח שהם מחוברים אלחוטית ולא בחיבור חוטי, כך שזה הכל תלוי בעצמת הקליטה שמושפעת ממיקום הנתב ומיקום המחשבים (תמיד עדיף לשים ליד חלונות וכו', אני בטוח שבגוגל תוכל למצוא כל מיני דרכים לשפר את האות).