לא מאבד תקווה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
רועי51 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 896
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

שאלתי פעם, שואל עוד פעם, האם למי מכם נסיון, דעה, אינפורמציה, מה שלא יהיה על מסך פלסמה של LG 42PW350 ? הוא לא FULL HD, הוא לא סמארט, אבל חשוב לי האופן בו רואים בו תמונה, בין SD בין HD, גם איכות השמע ופחות או יותר זהו. תודה.

lior6996
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 286
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

Idan-Golzman
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 59
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מדובר במסך מאוד סטנדרטי של LG, ברזולוציה של HD Ready, הוא נותן תמורה טובה לכסף בהתחשב במחיר שמשלמים עליו ובמה שמקבלים.

גם מבחינת איכות הצליל של המסך, היא דיי סטנדרטית, ייתכן והוא יישמע קצת יותר טוב ממסך LED דקיק באותו הגודל.

כשקניתי להורים שלי טלוויזיה התלבטתי בינו ובין ה X30 של פנסוניק, בגלל שהתלת מימד לא עניין אותי וקבלתי מחיר טוב בזמנו על הפנסוניק הלכתי עלייה. אבל אם מחירה של הLG היה יותר נמוך הייתי לוקח אותה.
visit us via facebook :)
www.facebook.com/morelaudiocenter

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

Idan-Golzman כתב:מדובר במסך מאוד סטנדרטי של LG, ברזולוציה של HD Ready, הוא נותן תמורה טובה לכסף בהתחשב במחיר שמשלמים עליו ובמה שמקבלים.

גם מבחינת איכות הצליל של המסך, היא דיי סטנדרטית, ייתכן והוא יישמע קצת יותר טוב ממסך LED דקיק באותו הגודל.

כשקניתי להורים שלי טלוויזיה התלבטתי בינו ובין ה X30 של פנסוניק, בגלל שהתלת מימד לא עניין אותי וקבלתי מחיר טוב בזמנו על הפנסוניק הלכתי עלייה. אבל אם מחירה של הLG היה יותר נמוך הייתי לוקח אותה.
...
למזלך רכשת פנאסוניק שמבחינת אמינות אין לו שום מתחרה ובטח גם מבחינת איכות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

התקוה בת שנות אלפיים

שלח תגובה