לא מאבד תקווה.
שאלתי פעם, שואל עוד פעם, האם למי מכם נסיון, דעה, אינפורמציה, מה שלא יהיה על מסך פלסמה של LG 42PW350 ? הוא לא FULL HD, הוא לא סמארט, אבל חשוב לי האופן בו רואים בו תמונה, בין SD בין HD, גם איכות השמע ופחות או יותר זהו. תודה.
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מדובר במסך מאוד סטנדרטי של LG, ברזולוציה של HD Ready, הוא נותן תמורה טובה לכסף בהתחשב במחיר שמשלמים עליו ובמה שמקבלים.
גם מבחינת איכות הצליל של המסך, היא דיי סטנדרטית, ייתכן והוא יישמע קצת יותר טוב ממסך LED דקיק באותו הגודל.
כשקניתי להורים שלי טלוויזיה התלבטתי בינו ובין ה X30 של פנסוניק, בגלל שהתלת מימד לא עניין אותי וקבלתי מחיר טוב בזמנו על הפנסוניק הלכתי עלייה. אבל אם מחירה של הLG היה יותר נמוך הייתי לוקח אותה.
גם מבחינת איכות הצליל של המסך, היא דיי סטנדרטית, ייתכן והוא יישמע קצת יותר טוב ממסך LED דקיק באותו הגודל.
כשקניתי להורים שלי טלוויזיה התלבטתי בינו ובין ה X30 של פנסוניק, בגלל שהתלת מימד לא עניין אותי וקבלתי מחיר טוב בזמנו על הפנסוניק הלכתי עלייה. אבל אם מחירה של הLG היה יותר נמוך הייתי לוקח אותה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
למזלך רכשת פנאסוניק שמבחינת אמינות אין לו שום מתחרה ובטח גם מבחינת איכות .Idan-Golzman כתב:מדובר במסך מאוד סטנדרטי של LG, ברזולוציה של HD Ready, הוא נותן תמורה טובה לכסף בהתחשב במחיר שמשלמים עליו ובמה שמקבלים.
כשקניתי להורים שלי טלוויזיה התלבטתי בינו ובין ה X30 של פנסוניק, בגלל שהתלת מימד לא עניין אותי וקבלתי מחיר טוב בזמנו על הפנסוניק הלכתי עלייה. אבל אם מחירה של הLG היה יותר נמוך הייתי לוקח אותה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"