יש לי צלחת לווין פרטית, השאלה היא מה עושים אתה?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
EyalRock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עברתי אכשיו דירה והבעלים הקודם היה נחמד והחליט להשאיר לי שתי צלחות לווין פרטיות, שאני לא יודע מאיזה חברה הן או מה היכולות שלהן.. הוא טען שבעזרתן הוא קלט מאות ערוצים מכל העולם (בעיקר רוסיים), השאלה שלי היא.. איך אני משתמש בצלחות? מה אני צריך? כמה זה יעלה לי? ובנוסף, יש לי ממיר INNOVA 7002HD שידידה אמרה שתוכל לתת לי, השאלה היא האם הוא עוזר במשהו? הוא יכול להתחבר לצלחת ולקלוט ערוצים? האם אפשר להשתש בו כדיי לקלוט יותר מסתם את 5 הערוצים העלובים של עידן+?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78898
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

זה ממיר dtt, הוא לא יעזור לך.

קח מתקין לויינים שיבוא ויבדוק לאן הם מכוונות ואם ה lnb תקין.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

אם תוכל לבדוק איתו בדיוק אילו ערוצים קלט, או לאיזה לווינים הן מכוונות, תוכל לרכוש ממיר בכ-300 ש"ח ולצפות בערוצים אלו.
באתר lyngsat.com מופיעים שמות כל הערוצים בכל הלווינים הקיימים. מספיק שייתן לך מספר שמות של ערוצים שהיה צופה בהם, ותוכל לראות באיזה לווין הם.
אם קלט גם את הערוצים הישראלים, סביר להניח שאחת (אולי הקטנה מביניהן) היתה מכוונת לעמוס.
בדוק גם בפורום הישראלי ללווינים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

תשים תמונה של 2 הצלחות בפורום לוויינים הישראלי, וישר יגידו לך לאיזה לוויינים הן מכוונות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

רעיון לא רע בכלל ! חקור את הדייר הקודם, ופרסם את כל הממצאים שם בפורום- מובטחת לך תשובה. אין הרבה אופציות לאוסף גדול של ערוצים רוסיים. יש 2-3 לווינים מרכזיים לנושא.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”