יש לי צלחת לווין פרטית, השאלה היא מה עושים אתה?
עברתי אכשיו דירה והבעלים הקודם היה נחמד והחליט להשאיר לי שתי צלחות לווין פרטיות, שאני לא יודע מאיזה חברה הן או מה היכולות שלהן.. הוא טען שבעזרתן הוא קלט מאות ערוצים מכל העולם (בעיקר רוסיים), השאלה שלי היא.. איך אני משתמש בצלחות? מה אני צריך? כמה זה יעלה לי? ובנוסף, יש לי ממיר INNOVA 7002HD שידידה אמרה שתוכל לתת לי, השאלה היא האם הוא עוזר במשהו? הוא יכול להתחבר לצלחת ולקלוט ערוצים? האם אפשר להשתש בו כדיי לקלוט יותר מסתם את 5 הערוצים העלובים של עידן+?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78898
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה ממיר dtt, הוא לא יעזור לך.
קח מתקין לויינים שיבוא ויבדוק לאן הם מכוונות ואם ה lnb תקין.
קח מתקין לויינים שיבוא ויבדוק לאן הם מכוונות ואם ה lnb תקין.
אם תוכל לבדוק איתו בדיוק אילו ערוצים קלט, או לאיזה לווינים הן מכוונות, תוכל לרכוש ממיר בכ-300 ש"ח ולצפות בערוצים אלו.
באתר lyngsat.com מופיעים שמות כל הערוצים בכל הלווינים הקיימים. מספיק שייתן לך מספר שמות של ערוצים שהיה צופה בהם, ותוכל לראות באיזה לווין הם.
אם קלט גם את הערוצים הישראלים, סביר להניח שאחת (אולי הקטנה מביניהן) היתה מכוונת לעמוס.
בדוק גם בפורום הישראלי ללווינים.
באתר lyngsat.com מופיעים שמות כל הערוצים בכל הלווינים הקיימים. מספיק שייתן לך מספר שמות של ערוצים שהיה צופה בהם, ותוכל לראות באיזה לווין הם.
אם קלט גם את הערוצים הישראלים, סביר להניח שאחת (אולי הקטנה מביניהן) היתה מכוונת לעמוס.
בדוק גם בפורום הישראלי ללווינים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תשים תמונה של 2 הצלחות בפורום לוויינים הישראלי, וישר יגידו לך לאיזה לוויינים הן מכוונות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"