ממליץ על אתר ל"חלקי חילוף" - PartsExpress
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רק אל תשכח להאיר את פרטי הכרטיס האשראי שלך שם
ותראה את השם שלך כאן: http://tech.walla.co.il/?w=/4/1890648
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תודה על האתר.
הרבה יותר קל למוכר בחנות לרשום את פרטי כרטיס האשראי לך+הCV בגב שלו (או פשוט לרשום רק את הCV ואחרי שתילך למשוך מתוך הקבלה או המחשב את פרטי כרטיס האשראי) מאשר לפרוץ לאתרים ולהתחיל להתעסק עם מסדי הנתונים שלהם.
לא חסרות כיום קופות רושמות שמדפיסות את הקבלה (אישור חתימה\קנייה) שנשארת אצל העסק עם המספר המלא של כרטיס האשראי.
דבר שמרגיז בפני עצמו. כל פעם שזה קורה, אני מוחק את המספר כולו ומשאיר רק את 4 הספרות האחרונות. ראיתי כבר איך קבלות מוצאות את דרכן לפח לפעמים במקום להגיע לבנק (לצורך אישור חתימה למקרה והעיסקה תבוטל ע"י הלקוח).
אם לא נאמר בציניות, אזי הפארנויה הזו תקפה לכל הרשת. לעיתים אני מרגיש (ובצדק) בטוח יותר כאשר אני מזמין ברשת מאשר מגהץ את הכרטיס באיזו חנות.JEXY כתב:רק אל תשכח להאיר את פרטי הכרטיס האשראי שלך שםותראה את השם שלך כאן: http://tech.walla.co.il/?w=/4/1890648
...
הרבה יותר קל למוכר בחנות לרשום את פרטי כרטיס האשראי לך+הCV בגב שלו (או פשוט לרשום רק את הCV ואחרי שתילך למשוך מתוך הקבלה או המחשב את פרטי כרטיס האשראי) מאשר לפרוץ לאתרים ולהתחיל להתעסק עם מסדי הנתונים שלהם.
לא חסרות כיום קופות רושמות שמדפיסות את הקבלה (אישור חתימה\קנייה) שנשארת אצל העסק עם המספר המלא של כרטיס האשראי.
Paypal זו לא תמיד אלטרנטיבה קיימת. אך זו בהחלט האפשרות המועדפת (אם כי, גם אותה אפשר לפרוץ- כמו כל דבר). כאשר קיים אתר שאין לי רפרנס עליו, אם קיימת אפשרות התשלום דרך Paypal זה סוג של תעודת "ביטוח\אחריות" לאמינות האתר.sivan77 כתב:או שתשלם ב- PayPal ותחסוך את החשש. ואם אי אפשר - אז ממקום אחר....
ביטחון אצל אתרים מחו"ל (כל עוד לא מדובר באתרים מוזרים) הרבה יותר טוב מאתרים בארץ.
למזל של אתרים בארץ - האקרים מקומיים לא נוגעים בהם בגלל שזה יותר מסוכן, והאקרים מחו"ל - לא מעניין אותם בגלל סיבוך עם שפה וגם בגלל שיש הרבה כרטיסים מקומיים שאין מה לעשות איתם.
האתרים האלו נפרצים כל יום, בכמויות רבות, אך אף אחד לא מפרסם כתבות על המקרים הבודדים האלו. או שלא מזההים פריצות, או מתעלמים מהם, או פשוט סוגרים את העניין ישירות עם חברות כרטיסי אשראי (שבד"כ לא קורא - זה יפגע ביחסים של חנות עם חברת בילינג של כרטיסי אשראי - בעלויות ביטוח\עמלות יותר גבוהות, עד להפרת הסכם עם החברה).
בכל אופן - להאקרים יש מספיק כרטיסים לשימוש - הרבה יותר מהביקוש.
הדרך הקלה ביותר למשוך כסף (לא קניות, אלה כסף נטו) - זה להעתיק את פס מגנטי של כרטיס + סיסמה לכספומט - ופשוט למשוך.
כשאתם ניגשים למשוך כסף, תשימו לב שאיו מתקנים מולבשים על החריץ של הכנסת כרטיס. על תמשכו כסף בכספומטים שלא נראים לכם שייכים לבנקים, או סתם דגם מוזר שאינו מוכר לכם.
את המצלמה (כדי להקליט קוד סודי) מאוד כל להסתיר, ולא תמצאו אותה.
אך לפני הכל - PAYPAL זה דרך הטובה ביותר לעשות קניות בחו"ל. רק תשמרו את המחשב שלכם נקי מסוסים טרויאניים, ואל תקלידו סיסמה של פייפאל במחשבים שלא מוכרים לכם (מחשבים של חברים, מחשבים במקומות ציבוריים וכו).
כמובן, סיסמה של פייפאל וסיסמה של מייל שלכם צריכות להיות שונות, וגם שונות משאר אתרים באינטרנט.
לגבי האתר הנ"ל - המחרים שלו בשמיים. זה לא בעיה כאשר צריך כמה רכיבים בודדים, אך ברגע שיש צורך לקנות קצת יותר מ1-10 רכיבים, הקנייה יוצאת יקרה מידי.
למזל של אתרים בארץ - האקרים מקומיים לא נוגעים בהם בגלל שזה יותר מסוכן, והאקרים מחו"ל - לא מעניין אותם בגלל סיבוך עם שפה וגם בגלל שיש הרבה כרטיסים מקומיים שאין מה לעשות איתם.
האתרים האלו נפרצים כל יום, בכמויות רבות, אך אף אחד לא מפרסם כתבות על המקרים הבודדים האלו. או שלא מזההים פריצות, או מתעלמים מהם, או פשוט סוגרים את העניין ישירות עם חברות כרטיסי אשראי (שבד"כ לא קורא - זה יפגע ביחסים של חנות עם חברת בילינג של כרטיסי אשראי - בעלויות ביטוח\עמלות יותר גבוהות, עד להפרת הסכם עם החברה).
בכל אופן - להאקרים יש מספיק כרטיסים לשימוש - הרבה יותר מהביקוש.
הדרך הקלה ביותר למשוך כסף (לא קניות, אלה כסף נטו) - זה להעתיק את פס מגנטי של כרטיס + סיסמה לכספומט - ופשוט למשוך.
כשאתם ניגשים למשוך כסף, תשימו לב שאיו מתקנים מולבשים על החריץ של הכנסת כרטיס. על תמשכו כסף בכספומטים שלא נראים לכם שייכים לבנקים, או סתם דגם מוזר שאינו מוכר לכם.
את המצלמה (כדי להקליט קוד סודי) מאוד כל להסתיר, ולא תמצאו אותה.
אך לפני הכל - PAYPAL זה דרך הטובה ביותר לעשות קניות בחו"ל. רק תשמרו את המחשב שלכם נקי מסוסים טרויאניים, ואל תקלידו סיסמה של פייפאל במחשבים שלא מוכרים לכם (מחשבים של חברים, מחשבים במקומות ציבוריים וכו).
כמובן, סיסמה של פייפאל וסיסמה של מייל שלכם צריכות להיות שונות, וגם שונות משאר אתרים באינטרנט.
לגבי האתר הנ"ל - המחרים שלו בשמיים. זה לא בעיה כאשר צריך כמה רכיבים בודדים, אך ברגע שיש צורך לקנות קצת יותר מ1-10 רכיבים, הקנייה יוצאת יקרה מידי.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
במקרה והמשלוח יקר, אני ממליץ לשלוח את החבילה לUSHOPS.
מהניסיון שלי, המשלוח זול מהמשלוחים של UPS וFEDEX. כמו כן, אין הפתעות ועמלות שקר כלשהן בכניסה לארץ.
מהניסיון שלי, המשלוח זול מהמשלוחים של UPS וFEDEX. כמו כן, אין הפתעות ועמלות שקר כלשהן בכניסה לארץ.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com