שיתוף בנוגע לשירות מזלזל ומאכזב מבית יורוקום - ישראל !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

רציתי לשתף אותכם ביחס שקיבלתי מירוקום ישראל בעת התקנה של מסך טלוויזיה.
לפני שאתם קוראים את ההודעה שלי תדמיינו תמונה עקומה על הקיר וכמה זה מעצבן ותמשיכו לקרוא:

- התקנת מסך -
ביחד עם קניית המסך הוצע לי התקנת של המסך על הקיר והיום הגיע אלי טכנאי להתקנת המסך, בציפייה שיגיע בן אדם מוסמך שיעשה זאת בצורה הטובה ביותר וכך גם לא אפגע באחריות שיש לי על המסך בשום צורה ויתרתי על התקנה עצמית והזמנתי את הטכנאי מבית ירוקום.

הטכנאי הגיע היום בבוקר וההתקנה השולמה במהירות אבל עם תקלות,המסך הותקן בצורה עקומה ואפילו אולי מסוכנת למסך, דבר ששמתי לב אליו רק כשאר התרחקתי מהמסך ולכן לא ראיתי את זה כאשר הטכנאי היה עדיין בביתי,
אציין גם שהטכנאי היה אצלי פחות מ10 דקות ומרוב הפזיזות שלו אף שכח כלי עבודה בביתי.
כ10 דקות אחרי שיצא מהבית שלי התקשרתי אליו במהרה והודעתי לו על המצב ועל מה ששכח והוא אמר שאין באפשרותו לחזור ומה שהוא שכח לא מספיק חשוב כדי שהוא יחזור בשבילו, וכדי שהוא יוכל יחזור הוא צריך אישור מאחראי הוא אמר לי שהוא יבדוק את זה ויחזור אלי עם תשובה אחרי כמה דקות התקשר ואמר שיחזרו אלי מהמוקד בשעה הקרובה לתאום פגישה נוספת ואין באפשרותו לחזור כרגע.

החדר הושאר בבלגאן ולכלוך בציפיה שהולכים לקדוח עוד פעם בקיר וכמובן שכל הרהיטים כוסו ומכשירי החשמל הוזז כדי לא לפגוע בהם לאחר שעה וחצי הבנתי שאני לא הולך לקבל טלפון מהם והתחלתי להכנס ללחץ כי גם המצב של הטלווויזיה לא נראה לי הכי בטיחותי שלא נדבר על יום עבודה שהפסדתי כדי להיות נוכח בהתקנה ואם הם לא יגיעו שוב היום אאלץ לקחת עוד יום חופש להתקנה נוספת,
מכאן בלית ברירה התקשרתי למוקד ההתקנות ופה החלו הטרטורים:

לאחר המתנה ארוכה מאוד למענה הגעתי סוף סוף לנציגה אנושית עוד לפני שהספקתי להסביר לה את המצב ברגע ששמעה את המילה התקנה היא שמה אותי על המתנה ולאחר 10 דקות של המתנה ענתה לי נציגה אחרת, סיפרתי לה את המצב וברגע שסיימתי לדבר אמרה לי בסדר ושמה אותי על המתנה בשנית, והפעם שוב אחרי 10 דקות המתנה ענה לי נציג וכבר באותו הרגע הבנתי שאני חייב לדבר מהר לפני שיעבירו אותי שוב ודבר ראשון שבקשתי ממנו זה לא להעביר אותי עד שהוא מקשיב לי עד הסוף, והוא אכן הקשיב לדבריי וברגע שסיימתי לדבר מבג לתת לי שום מענה שם אותי על המתנה בטענה שהוא אינו קשור להתקנות ושהוא יעביר אותי לנציג המתאים, לאחר עוד 10 דקות המתנה, ענתה לי אותה נציגה שהעבירה אותי אליו מלכתחילה, לאחר ששאלתי אותה למה מטרטרים אותי נאמר לי כי מחלקת התקנות עסוקה ביקשתי ממנה לעזור לי, והתשובה היחידה שקיבלתי היא שהם מודעים למקרה ושהם יחזרו אולי בשעה הקרובה,הסכמתי וניתקתי את הטלפון מחכה לשיחה.

לאחר שעה נוספת שעברה לא קיבלתי שום שיחה מיורוקום החלטתי להתקשר בשנית בידיעה שבקרוב נסגר המוקד ושאם לא יטפלו בי היום אני יתקע עם החדר המבולגן טלווזיה בסכנת נפילה ואיבוד של שני ימים עבודה במקום אחד.

בפעם השנייה שהתקשרתי שוב ענתה לי נציגה אחרי המתנה ארוכה כרגיל בטענה שהיא לא קשורה להתקנות, ושיחזרו אלי. אחרי שהתחננתי לעזרה הסכימה לנסות ליצור קשר עם האחראית על ההתקנות לאחר מכן התשובה שקיבלתי לא הייתה שונה והיא שהם מודעים למצב ושהיא תחזור אלי בזמן הקרוב ושכנראה לא יגיע טכנאי היום מכיוון שיש להם עוד התקנות, ביאוש רב ניתקתי וציפיתי לטלפון.

כאשר השעה נהייתה כבר ממש מאוחרת הבנתי שלא יתקשרו אליי היום ותכף השירות שלהם יסגר, אז החלטתי לעשות נסיון נואש אחרון והתקשרתי בפעם השלישית ושוב הופנתי לנציגה אשר אינה קשורה להתקנות, הפעם דרשתי לדבר עם האחראית באופו ישיר ולא "בטלפון שבור" ונאמר לי שהאחראית עסוקה מידי והיא אינה יכולה לדבר איתי אז ביקשתי מהנציגה לשאול אותה שוב מה קורה והיא חזרה אלי עם התשובה הבאה:
היא מודעת לעניין ושהיא צריכה אישור כדי לשלוח לי שוב טכנאי לבית, ואותו בן אדם שאמור לתת לה את האישור נמצא כל היום בישיבות ולכן היא מחכה, ושברגע שהיא תקבל תשובה היא תחזור אלי.
בקשתי ממנה לחזור אלי גם אם התשובה שלילית שלפחות אקבל מענה כלשהו והדגשתי את זה במפורש כי השעה הייתה כבר מאוחרת וחצי שעה לפני הסגירה של המוקד שלהם היא התחילה לגמגם ולא רצתה להבטיח לי שום דבר בעניין.
כאן כבר הבנתי שמסבנים אותי ומטרטורים זה הפך לזלזול בלקוח (כן לקח לי זמן) פשוט לא ידעתי שצריך את מנכ"ל יורוקם כדי לשלוח לי טכנאי לבית, אותה אחראית התנהגה בצורה לא מקצועית ולא בצעה את תפקידה כראוי ושלחה שליחים כדי לדבר בשמה דבר שהעצים את הזלזול.

בקיצור כך נגמר הסיפור נכון לעכשיו, הערב הגיע ואני עם תמונה עקומה על הקיר, חדר מבולגן ומלוכלך, 4 חורים מיותרים בקיר, כלי עבודה של טכנאי פזיז לא מקצועי ואכזבה מאוד גדולה מהשירות של יורוקום, אה וגם אני יודע לדקלם את השיר המתנה של יורוקום בעל פה.

ועכשיו אני שואל את עצמי כמה שאלות:
- מי צריך 5 שנות אחריות עם השירות הוא כזה ?
- מה יקרה כשאר ארצה לנצל את האחריות אם וכאשר אמצא שהמסך תקול?
- למה לעזאזל לא תליתי את המסך בעצמי ????

ציפיתי לקבל יחס הולם למצב ותגובה מהירה, אבל הטכנאי בחר להתעצל לחזור ולסדר את הטעות שעשה ואז נאלצתי לשבור את הראש בשביל לקבל טיפה של יחס מאותה אחראית על התקנות שבסופו של יום אפילו לא קיבלתי גם את אותה טיפה קטנה ואפילו לא ניסו לתאם איתי פגישה למחר, מאוכזב.
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 02/01/2012 20:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

מרגיז :evil:

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #3 

תרשום להם בתמציתיות את הסיפור בפייסבוק, תפחיד טיפה את הלקוחות הפוטנציאליים, אולי זה קצת יזרז את העניין...
(n)
Utopia

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #4 

עדיין יש אצל יורוקום את ה - 14 ימי ניסיון? אם כן הייתי מחזיר להם.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #5 

יורו-עקום.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

לא הבנתי למה התקנה עצמית פוגעת באחריות.

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

DorM כתב:עדיין יש אצל יורוקום את ה - 14 ימי ניסיון? אם כן הייתי מחזיר להם.
...
לצערי כבר חשבתי על זה והקנייה של הטלוויזיה נעשתה לפני יותר מ14 יום.

התקנה עצמית יכולה לפגוע באחריות במקרה ונעשה ליקוי במסך כתוצאה מההתקנה, עקירה של הברגים מהמקום או מהקיר ונפילת הטלוויזיה או משהו בסגנון...
כל המטרה שלי הייתה שתהיה התקנה הנכונה ככל האפשר ועכשיו המסך עקום ואני מפחד לתלות אותו.

חיפשתי באתר שלהם מקום לטענות ומענות אבל לא הצלחתי למצוא משהו חוץ מהצור קשר.
ואני כנראה שאפרסם בפייסבוק, הייתי רוצה תגובה הולמת וראויה מפי נציג שלהם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

ronensud כתב:לא הבנתי למה התקנה עצמית פוגעת באחריות.
...
נניח שהלקוח מוציא את המסך מהקרטון והוא נופל ונשבר.
האם זה הזוי לדמיין לקוח שייתקשר לחנות/יבואן וייתלונן ש"ככה המסך הגיע"?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #9 

atraf כתב:
DorM כתב:עדיין יש אצל יורוקום את ה - 14 ימי ניסיון? אם כן הייתי מחזיר להם.
...
לצערי כבר חשבתי על זה והקנייה של הטלוויזיה נעשתה לפני יותר מ14 יום.

התקנה עצמית יכולה לפגוע באחריות במקרה ונעשה ליקוי במסך כתוצאה מההתקנה, עקירה של הברגים מהמקום או מהקיר ונפילת הטלוויזיה או משהו בסגנון...
כל המטרה שלי הייתה שתהיה התקנה הנכונה ככל האפשר ועכשיו המסך עקום ואני מפחד לתלות אותו.

חיפשתי באתר שלהם מקום לטענות ומענות אבל לא הצלחתי למצוא משהו חוץ מהצור קשר.
ואני כנראה שאפרסם בפייסבוק, הייתי רוצה תגובה הולמת וראויה מפי נציג שלהם.
...
לפני כמה חודשים יורוקום פירסמו שכל מסך פנסוניק שקונים יש 14 ימי ניסיון עם המסך, ואם לא מתאים אפשר להחזיר ולהזדכות.

מתי התקינו לך את המסך? היום? אז אם אני מבין נכון צריך להיות לך 14 ימים החל מהיום הראשון שאתה מתחיל להשתמש במסך, שזה היום.[/b]

atraf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

המסך היה בשימוש עוד לפני, המסך נקנה ב7.12.11 הוא פשוט היה עם התושבת על שולחן .. והמוכר בחנות אמר לי שלא כדאי לי לתלות אותו מבלי התקנה רשמית שלהם בגלל הסכנה שבתלייה, ככה שהמצב אצלי קצת שונה, מלבד האחריות הרגילה של המסך, יש לי את האחריות למקרה של תלייה לא נכונה של המסך ופגיעה במסך.. כדוגמה עיקומים בפח מאחורה וכל מיני כאלה ...

אני אפרסם בפייסבוק ואקווה לתגובה הולמת ורשמית.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

atraf כתב:המסך היה בשימוש עוד לפני, המסך נקנה ב7.12.11 הוא פשוט היה עם התושבת על שולחן .. והמוכר בחנות אמר לי שלא כדאי לי לתלות אותו מבלי התקנה רשמית שלהם בגלל הסכנה שבתלייה, ככה שהמצב אצלי קצת שונה, מלבד האחריות הרגילה של המסך, יש לי את האחריות למקרה של תלייה לא נכונה של המסך ופגיעה במסך.. כדוגמה עיקומים בפח מאחורה וכל מיני כאלה ...

אני אפרסם בפייסבוק ואקווה לתגובה הולמת ורשמית.
...
כאחד שעבד הרבה עם יורוקום, לי ניראה שאתה מגזים קצת.
במידה ומשהו לא נראה לך בהתקנה אתה יכול להגיד לטכנאי או באותו רגע למוקד השירות או אפילו למנהל ישיר של אותו טכנאי.
ידוע שביורוקום תמיד מוכנים לעזור והם מחזיקים מספר קבלני משנה לביצוע ההתקנות. יכול להיות שדווקא אתה נפלת באותה שעה על מתקין שבגלל לחץ זמן לא התקין את המסך עם פלס ושכח איזה מברג, אך בסופו של דבר המסך הותקן, המסך לא שבור ואתה יכול לצפות בו. במידה וחתמת על תעודת המשלוח לטכנאי אין לך מה לדאוג, אז אולי לא מחר ואולי רק בשבוע הבא יבוא צוות התקנה (בדרך כלל זה צוות של 2 טכנאים) ויסדרו לך את ההתקנה.
העיקר ישר להיכנס לפייסבוק ולפרסם בכל מקום אפשרי, למה השירות כל כך גרוע... יצא לי לתקן בעצמי טעויות של טכנאים ולפצות לקוחות אך אין מה לעשות, כולנו בני אדם, ואם טכנאי סיבב את המברג יותר מידי וגרם לשבר, יש מי שיגבה אותו ויסדר את התקלה.
אחריות של 5 שנים ניתן לך על חלקי המסך (חומרה), על ההתקנה בדרך כלל נותנים שלושה חודשים.
תפנה לשירות לקוחות, תדבר עם איתי (אני מקווה שהוא עדיין עובד שם), הוא יעזור לך.

המשך שבוע טוב.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

Jexy,
הייתי מסכים איתך לו היו עובדים פה אחרת, אבל הבחור לא היה נכנס לפורום או לפייסבוק להתלונן בגלל ההתקנה, בשלב הזה הוא עוד קיווה לטוב, הוא נכנס להתלונן בגלל השירות שלאחר מעשה, המתנות אין סופיות על הטלפון ונציגים שלא לוקחים אחריות וזה בהחלט מעיד על שירות גרוע ולא משנה כמה ניסיון יש לך עם יורוקום.
מספיק שנציג אחד היה חוזר אליו, מרגיע אותו, מבטיח לו שהוא בידיים טובות ולא משנה מה יקרה הם אחראים והסיפור היה ניראה אחרת.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

MartinHSabag כתב:
...
...
לצערי לא הזוי כלל.
ואם המסך נופל מהקיר שנה לאחר שההתקנה בוצעה ע״י החברה, האם תהיה אחריות על הנזק?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #14 

לא קונים מוצרים מחברת יורוקום!!!!! (n) (n) (n) (n) (n)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

mp3lll כתב:לא קונים מוצרים מחברת יורוקום!!!!! (n) (n) (n) (n) (n)
...
מבלי לזלזל בעגמת הנפש שנגרמה לבחור נראה לי שנסחפת.

אם תפסול יבואן ענק כמו יורוקם על סמך חוות דעת שלילית אחת, אתה מוזמן לפסול כבר את כולם.
נראה לך שיש יבואן עם מאה אחוז שביעות רצון?
השאלה היא איך יורוקום בשקלול.
מדובר בחברה שמוכרת מאות אלפי מוצרים בשנה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #16 

ולכן על סמך מה שהבחור כתב, זכותי לפסול אותם.
ראית כמה נציגים הוא עבר? אפילו אחד לא היה חסיד וניסה לסייע, כולם הכניסו אותו להמתנה.
אין שם תודעת שירות נקודה.

לא תגיד הוא מבקש משהו מופרח, בסך הכל לקבל שירות פשוט.
אם הוא היה כותב שנאמר לו "יבוא מחר מתקין ייבדקו לך את הנושא" על זה הוא מתלוננן לא הייתי אומר כלום.

לדבר עם נציג הוא לא הצליח.

אם זה היה קניה, היה מקבל שירות מייד. (n)

לכן אני כצרכן, לעולם לא ארכוש מוצרים מיורוקום. :!:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #17 

mp3lll, זו הצהרה מרחיקת לכת. סוף שנה זו תקופה קשה מאוד. קשה בקטע שבו למעשה כולם מבקשים לסגור הכל כמה שיותר מהר - התקנות, אספקות וכדומה. כתוצאה מזה נוצר מצב שבו לא עומדים בכל הדברים. שוחחתי עם חבר עם נציגות השירות ביורוקום - גם בסוף שנה (הוא רכש מסך הביתה וביקש לדעת מתי יסופק בעקבות הודעה שקיבל לנייד) - לקח לו לא מעט זמן. בסוף אישרו לו כי יש הרבה לחץ בזמן הזה, ספירות מלאי וכדומה.
אני חושב שכדאי לפרסם את המידע הזה בצורה רגועה, זה לא אומר שלא תקבל את המוצר, אל זה אומר שיתכנו עיכובים.
באשר ללא לרכוש מיורוקום יותר, אני חושב שאם תתייחס לכל יבואן בנקודת זמן שונה לא תרכוש מאף אחד דבר.
לרוכש - ניסית לפנות לחנות ממנה רכשת ? עדכנת אותם במצב ? אתה יכול לשלוח להם תמונה ולהראות להם איך זה נראה, לפעמים מקום הרכישה יכול להפעיל לחץ ולסייע לך, למרות זמן האספקה שחלף לו לעומת זמן ההתקנה.
מקווה שתהיה מרוצה בסופו של יום. למרות עוגמת הנפש.
Vocare Ad Regnum

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #18 

ronensud כתב:
MartinHSabag כתב:
...
...
לצערי לא הזוי כלל.
ואם המסך נופל מהקיר שנה לאחר שההתקנה בוצעה ע״י החברה, האם תהיה אחריות על הנזק?
...
יש אחריות מוגבלת על ההתקנה. אם אני לא טועה שלושה חודשים
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #19 

Mp3lll,
אני מציע שנרגיע את הטונים ואת ההתלהמות.
תקלות קורות וכבר קיבלנו פניה מיורוקום שהם ייטפלו בזה.

Atraf
צור עימי קשר בפרטי או במייל ושלח לי פרטי קשר ע״מ שנעביר ליורוקום לאיש הרלוונטי.
About.me

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

MartinHSabag כתב:Mp3lll,
אני מציע שנרגיע את הטונים ואת ההתלהמות.
תקלות קורות וכבר קיבלנו פניה מיורוקום שהם ייטפלו בזה.

Atraf
צור עימי קשר בפרטי או במייל ושלח לי פרטי קשר ע״מ שנעביר ליורוקום לאיש הרלוונטי.
...
מרטין,

לאור הקשר ההדוק שיש לאתר עם כל העוסקים בתחום, וכוחו של האתר לסייע לגולשים (כפי שאני למד מהיממה האחרונה), יהיה זה עוול גדול מאוד לטעמי לסגור את פורום מסחר.

יתרה מכך, בעיניי זו עשייה עם תוכן ומשמעות גדולים יותר מפוסטים שלמים שנפתחים ורק מכילים ברכות ואיחולים לאנשים שהתחדשו בכל מיני פריטים.

OM2C

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”