לפני שאתם קוראים את ההודעה שלי תדמיינו תמונה עקומה על הקיר וכמה זה מעצבן ותמשיכו לקרוא:
- התקנת מסך -
ביחד עם קניית המסך הוצע לי התקנת של המסך על הקיר והיום הגיע אלי טכנאי להתקנת המסך, בציפייה שיגיע בן אדם מוסמך שיעשה זאת בצורה הטובה ביותר וכך גם לא אפגע באחריות שיש לי על המסך בשום צורה ויתרתי על התקנה עצמית והזמנתי את הטכנאי מבית ירוקום.
הטכנאי הגיע היום בבוקר וההתקנה השולמה במהירות אבל עם תקלות,המסך הותקן בצורה עקומה ואפילו אולי מסוכנת למסך, דבר ששמתי לב אליו רק כשאר התרחקתי מהמסך ולכן לא ראיתי את זה כאשר הטכנאי היה עדיין בביתי,
אציין גם שהטכנאי היה אצלי פחות מ10 דקות ומרוב הפזיזות שלו אף שכח כלי עבודה בביתי.
כ10 דקות אחרי שיצא מהבית שלי התקשרתי אליו במהרה והודעתי לו על המצב ועל מה ששכח והוא אמר שאין באפשרותו לחזור ומה שהוא שכח לא מספיק חשוב כדי שהוא יחזור בשבילו, וכדי שהוא יוכל יחזור הוא צריך אישור מאחראי הוא אמר לי שהוא יבדוק את זה ויחזור אלי עם תשובה אחרי כמה דקות התקשר ואמר שיחזרו אלי מהמוקד בשעה הקרובה לתאום פגישה נוספת ואין באפשרותו לחזור כרגע.
החדר הושאר בבלגאן ולכלוך בציפיה שהולכים לקדוח עוד פעם בקיר וכמובן שכל הרהיטים כוסו ומכשירי החשמל הוזז כדי לא לפגוע בהם לאחר שעה וחצי הבנתי שאני לא הולך לקבל טלפון מהם והתחלתי להכנס ללחץ כי גם המצב של הטלווויזיה לא נראה לי הכי בטיחותי שלא נדבר על יום עבודה שהפסדתי כדי להיות נוכח בהתקנה ואם הם לא יגיעו שוב היום אאלץ לקחת עוד יום חופש להתקנה נוספת,
מכאן בלית ברירה התקשרתי למוקד ההתקנות ופה החלו הטרטורים:
לאחר המתנה ארוכה מאוד למענה הגעתי סוף סוף לנציגה אנושית עוד לפני שהספקתי להסביר לה את המצב ברגע ששמעה את המילה התקנה היא שמה אותי על המתנה ולאחר 10 דקות של המתנה ענתה לי נציגה אחרת, סיפרתי לה את המצב וברגע שסיימתי לדבר אמרה לי בסדר ושמה אותי על המתנה בשנית, והפעם שוב אחרי 10 דקות המתנה ענה לי נציג וכבר באותו הרגע הבנתי שאני חייב לדבר מהר לפני שיעבירו אותי שוב ודבר ראשון שבקשתי ממנו זה לא להעביר אותי עד שהוא מקשיב לי עד הסוף, והוא אכן הקשיב לדבריי וברגע שסיימתי לדבר מבג לתת לי שום מענה שם אותי על המתנה בטענה שהוא אינו קשור להתקנות ושהוא יעביר אותי לנציג המתאים, לאחר עוד 10 דקות המתנה, ענתה לי אותה נציגה שהעבירה אותי אליו מלכתחילה, לאחר ששאלתי אותה למה מטרטרים אותי נאמר לי כי מחלקת התקנות עסוקה ביקשתי ממנה לעזור לי, והתשובה היחידה שקיבלתי היא שהם מודעים למקרה ושהם יחזרו אולי בשעה הקרובה,הסכמתי וניתקתי את הטלפון מחכה לשיחה.
לאחר שעה נוספת שעברה לא קיבלתי שום שיחה מיורוקום החלטתי להתקשר בשנית בידיעה שבקרוב נסגר המוקד ושאם לא יטפלו בי היום אני יתקע עם החדר המבולגן טלווזיה בסכנת נפילה ואיבוד של שני ימים עבודה במקום אחד.
בפעם השנייה שהתקשרתי שוב ענתה לי נציגה אחרי המתנה ארוכה כרגיל בטענה שהיא לא קשורה להתקנות, ושיחזרו אלי. אחרי שהתחננתי לעזרה הסכימה לנסות ליצור קשר עם האחראית על ההתקנות לאחר מכן התשובה שקיבלתי לא הייתה שונה והיא שהם מודעים למצב ושהיא תחזור אלי בזמן הקרוב ושכנראה לא יגיע טכנאי היום מכיוון שיש להם עוד התקנות, ביאוש רב ניתקתי וציפיתי לטלפון.
כאשר השעה נהייתה כבר ממש מאוחרת הבנתי שלא יתקשרו אליי היום ותכף השירות שלהם יסגר, אז החלטתי לעשות נסיון נואש אחרון והתקשרתי בפעם השלישית ושוב הופנתי לנציגה אשר אינה קשורה להתקנות, הפעם דרשתי לדבר עם האחראית באופו ישיר ולא "בטלפון שבור" ונאמר לי שהאחראית עסוקה מידי והיא אינה יכולה לדבר איתי אז ביקשתי מהנציגה לשאול אותה שוב מה קורה והיא חזרה אלי עם התשובה הבאה:
היא מודעת לעניין ושהיא צריכה אישור כדי לשלוח לי שוב טכנאי לבית, ואותו בן אדם שאמור לתת לה את האישור נמצא כל היום בישיבות ולכן היא מחכה, ושברגע שהיא תקבל תשובה היא תחזור אלי.
בקשתי ממנה לחזור אלי גם אם התשובה שלילית שלפחות אקבל מענה כלשהו והדגשתי את זה במפורש כי השעה הייתה כבר מאוחרת וחצי שעה לפני הסגירה של המוקד שלהם היא התחילה לגמגם ולא רצתה להבטיח לי שום דבר בעניין.
כאן כבר הבנתי שמסבנים אותי ומטרטורים זה הפך לזלזול בלקוח (כן לקח לי זמן) פשוט לא ידעתי שצריך את מנכ"ל יורוקם כדי לשלוח לי טכנאי לבית, אותה אחראית התנהגה בצורה לא מקצועית ולא בצעה את תפקידה כראוי ושלחה שליחים כדי לדבר בשמה דבר שהעצים את הזלזול.
בקיצור כך נגמר הסיפור נכון לעכשיו, הערב הגיע ואני עם תמונה עקומה על הקיר, חדר מבולגן ומלוכלך, 4 חורים מיותרים בקיר, כלי עבודה של טכנאי פזיז לא מקצועי ואכזבה מאוד גדולה מהשירות של יורוקום, אה וגם אני יודע לדקלם את השיר המתנה של יורוקום בעל פה.
ועכשיו אני שואל את עצמי כמה שאלות:
- מי צריך 5 שנות אחריות עם השירות הוא כזה ?
- מה יקרה כשאר ארצה לנצל את האחריות אם וכאשר אמצא שהמסך תקול?
- למה לעזאזל לא תליתי את המסך בעצמי
ציפיתי לקבל יחס הולם למצב ותגובה מהירה, אבל הטכנאי בחר להתעצל לחזור ולסדר את הטעות שעשה ואז נאלצתי לשבור את הראש בשביל לקבל טיפה של יחס מאותה אחראית על התקנות שבסופו של יום אפילו לא קיבלתי גם את אותה טיפה קטנה ואפילו לא ניסו לתאם איתי פגישה למחר, מאוכזב.