PS3 עם 6740U של d-link
בגדול אין לי מושג וחצי מושג בראוטרים, פרוטוקולים, רשתות ושאר ירקות אז אני מבקש לקחת אותי בסובלנות.
בגדול בזק שידרגו לי את התשתית והביאו לי ראוטר 6740U של דילינק. כשעשיתי קינפוג מהיר הPS3 הזהיר אותי שהראוטר לא בטוח תומך בIP Fragmentation, אז החלטתי לנסות לברר מה זה בחיפוש בגוגל, הסברים מפורטים קיבלתי בוויקפדיה, אם כי הסבר של אם אני צריך את זה או לא, לא קיבלתי, אז הבנתי שאני לא צריך לקחת סיכון ופשוט לתקן את הבעיה.
חיפוש נוסף בגוגל הראה שזאת בעיה החוזרת על עצמה עם הראוטרים האלה ואנשים מצאו פתורונות חלקיים, לא הצלחתי ליישם אף אחד מהפתרונות שמצאתי אז אשמח לעזרה.
בגדול ראיתי שלחלק מהאנשים לשנות את הMLU ל1500 עובד(משזה לא יהיה, לא מצאתי בהגדרות), לחלקם עדכון קושחה עובד, ומצאתי פוסט שמישהו רושם ששנמוך גרסא פתר לו את הבעיה.
לא הצלחתי למצוא אפילו דרייברים לראוטר הזה =\ אז פניתי פה.
אשמח לעזרה ממישהו המנוסה בעניין או ממישהו שמסוגל לחקור את הנושא בצורה יותר יעילה ממני, תודה מראש.
בגדול בזק שידרגו לי את התשתית והביאו לי ראוטר 6740U של דילינק. כשעשיתי קינפוג מהיר הPS3 הזהיר אותי שהראוטר לא בטוח תומך בIP Fragmentation, אז החלטתי לנסות לברר מה זה בחיפוש בגוגל, הסברים מפורטים קיבלתי בוויקפדיה, אם כי הסבר של אם אני צריך את זה או לא, לא קיבלתי, אז הבנתי שאני לא צריך לקחת סיכון ופשוט לתקן את הבעיה.
חיפוש נוסף בגוגל הראה שזאת בעיה החוזרת על עצמה עם הראוטרים האלה ואנשים מצאו פתורונות חלקיים, לא הצלחתי ליישם אף אחד מהפתרונות שמצאתי אז אשמח לעזרה.
בגדול ראיתי שלחלק מהאנשים לשנות את הMLU ל1500 עובד(משזה לא יהיה, לא מצאתי בהגדרות), לחלקם עדכון קושחה עובד, ומצאתי פוסט שמישהו רושם ששנמוך גרסא פתר לו את הבעיה.
לא הצלחתי למצוא אפילו דרייברים לראוטר הזה =\ אז פניתי פה.
אשמח לעזרה ממישהו המנוסה בעניין או ממישהו שמסוגל לחקור את הנושא בצורה יותר יעילה ממני, תודה מראש.
לא זכור לי שקפצה לי הודעה כזו האמת, איפה זה קופץ לך? ניסית לשחק ברשת ולא הלך? תתאר את הבעיה אולי נוכל לעזור.Zilberlex כתב:זאת למרות שקפצה הודעה שip fragmenting might not be supported?Bonanja כתב:הייתי איתו שנה, עבד מעולה עם הPS3.
הגדרתי IP קבוע לPS3 ושמתי אותו בתור DMZ בראוטר ועבד יופי.......
זה קופץ כשאני עושה בדיקה של הרשת אחרי שאני עושה קונפיגורציה אוטומטית בפלייסטיישן.Bonanja כתב:לא זכור לי שקפצה לי הודעה כזו האמת, איפה זה קופץ לך? ניסית לשחק ברשת ולא הלך? תתאר את הבעיה אולי נוכל לעזור.Zilberlex כתב:זאת למרות שקפצה הודעה שip fragmenting might not be supported?Bonanja כתב:הייתי איתו שנה, עבד מעולה עם הPS3.
הגדרתי IP קבוע לPS3 ושמתי אותו בתור DMZ בראוטר ועבד יופי..........
ובישביל לא לפתוח אשכול חדש, כשאני מנסה לעשות פורט פורוורדינג בראוטר המעצבן הזה הוא מבקש server ip address שאין לי מושג מה זה אומר(זה לא אינטרנל, כל דבר שאני רושם הוא עושה לי invailid internal server address) וחיפוש קצר בגוגל לא מניב תוצאות, גם בipconfig אני לא מוצא שום דבר שימושי. אז אשמח עזרה גם בנושא הזה.
אז ככה, במקום לפתוח פורטים, תגדיר איפי קבוע בסוני ואת האיפי הזה תשים בDMZ בראוטר שלך, DMZ מדלג על כל הפורטים ונותן חיבור ישיר כביכול למודם, ואין שום הפרעה באמצע, תבדוק ותעדכן אם הצליח לך.Zilberlex כתב:זה קופץ כשאני עושה בדיקה של הרשת אחרי שאני עושה קונפיגורציה אוטומטית בפלייסטיישן.Bonanja כתב:לא זכור לי שקפצה לי הודעה כזו האמת, איפה זה קופץ לך? ניסית לשחק ברשת ולא הלך? תתאר את הבעיה אולי נוכל לעזור.Zilberlex כתב:זאת למרות שקפצה הודעה שip fragmenting might not be supported?Bonanja כתב:הייתי איתו שנה, עבד מעולה עם הPS3.
הגדרתי IP קבוע לPS3 ושמתי אותו בתור DMZ בראוטר ועבד יופי..........
ובישביל לא לפתוח אשכול חדש, כשאני מנסה לעשות פורט פורוורדינג בראוטר המעצבן הזה הוא מבקש server ip address שאין לי מושג מה זה אומר(זה לא אינטרנל, כל דבר שאני רושם הוא עושה לי invailid internal server address) וחיפוש קצר בגוגל לא מניב תוצאות, גם בipconfig אני לא מוצא שום דבר שימושי. אז אשמח עזרה גם בנושא הזה....