אם נמאס לכם לגבות כל פעם את הקבצים החשובים לכם ע"י העתקה ידנית, כדאי לכם לקרוא את הביקורת הזו. בעזרת התוכנה של אקרוניס תוכלו לבצע באופן אוטומטי גיבוי מקצועי של החומר של המחשבים שלכם בבית.
agent__smith,
ההערה שלך לא ברורה. כל Image "קפוא" בזמן לאותה נקודה בה הוא נעשה, כנ"ל כל גיבוי, זאת הרי המשמעות של גיבוי. אם מוסיפים גיבוי Differential או Incremental כמו ש- Acronis תומך, ניתן להשיג גיבויים עדכניים יותר במחיר נמוך יותר מגיבוי מלא.
הנקודה הזו לא בדיוק מובנת למשתמשי קצה, רוב האנשים לא זוכרים שגיבוי שכזה עדכני לאותה נקודה,
כמו כן אם יש תקלה בחלונות היא גם "תכנס" לIMAGE, כנ"ל ווירוסים ושאר דברי המתיקה.
אתה הולך לכיוון אחר ומניח שהמשתמשים יותר הדיוטים ממה שאתה חושב שהם.
טענת שהחסרון של המערכת הזאת זה שהיא עושה גיבוי קפוא בזמן. אני אומר שזה הולך יד ביד עם המילה "גיבוי".
Acronis מכיל Scheduler מובנה, על מנת לשמור על עדכניות הגיבויים.
לגבי הפרדת המידע מתוכנות, לא חושב שזה נכון עבור המשתמש הביתי. יש יותר מידי דברים לקחת בחשבון, כמו שימוש בכוננים נפרדים, שינוי הגדרות של תוכנות שיעבדו מול כונן אחר, שימוש במחיצות אחרות וכדומה. גיבוי מלא מבטיח מינימום הגדרות תצורה ומינימום זמן אחזור למצב עבודה מלא. הדבר אומנם עולה לנו בנפח הגיבוי, אבל הרבה יעדיפו את זה מאשר גיבוי נפרד לפי סוג התוכן.
תודה על הסקירה.
לא ברור לי איזה פטנט יש לחברה על דיסק אימג'.
ומבחינת יצירת אימג'ים מיקרוסופט בהחלט מספקת את הסחורה עם כלי הגיבוי בWIN7, עבורי בהחלט תם עידן הGHOST.
החסרון היחידי שלה (ושל כל התוכנות האחרות, לפחות ממה שידוע לי) היא שינוי ה alignment בפריסת ה image בכונני SSD.
הם כבר תקופה ארוכה מדברים על שיחרור גירסה שלא תשנה את ה alignment.
GioraS,
1. הגיבוי המקוון של Acronis עולה $5 לחודש. כמה יקר יותר זה משאר האלטרנטיבות שהצעת? בנוסף, זה פתרון מובנה בתוכנת הגיבוי.
2. גם אם השירות בארץ, אתה עדיין מוגבל למהירות ה- Upload שלך, לכן רצוי לגבות על אמצעי פיזי מקומי.