טוב לעיניינינו, הגעתי לערן למקומו החדש במושב נורדיה (במרכז ליד הוד השרון).
לאחר הפצרות של מספר חברי פורום להאזין לרמקולים שיש לו.
המגבר שלי הינו Pass labs int 30 A class a.
ומכיוון שאני מעדיף רמקולים נצילים מאד גם בגלל אופי הסאונד וגם מבחינת הדינמיות בווליום נמוך בסטיראו, בחרתי בסוג מסויים של רמקולים (אותם רמקולים דמויי ProAc, Devore וכמובן נשוא הפוסט Living Voice.
הגעתי. ערן חימם מגברים מבעוד מועד שננצל כול רגע ושהכל יהיה מוכן ומזומן להאזנה.
הושיב אותי ב Sweet Spot ו... היידה.
היה מושלם. אולם, רציתי לדעת כיצד ישמע אצלי. בבית עם האקוסטיקה שלי. וחשוב יותר. איך יתנהג עם המגבר האמתני שלי בסטאפ של בק״ב.
ערן לא היסס ובנחמדותו האין סופית הציע לקפוץ ביום שלמחרת.
כמובן ששמחתי מאוד על ההזדמנות והסכמתי.
ערן הגיע אלי בחמישי האחרון בשעה 4 ויותר מ 5 שעות כיוונן,כייל והיה נכון ונאות למלא כל שאלותי. כמובן שעברנו על מרבית מה cdים שלי ובשעתיים האחרונות שרשרנו את מגבר הpass שלי יחד עם ה sunfire 7 ערוצים.
היה מעניין.
ב 9 וחצי בלילה ערן הלך. היה צריך לגרור את הרמקולים מאחיזתי.
המעניין היה שנפרדנו בלחיצת יד. ללא כל מחויבות מצידי ללא כל לחץ מצידו וללא בקשת שכ״ט על הזמן שלו.
היום התקשרתי לערן בבוקר ואמרתי לו שלא כיף לי לשמוע מוזיקה יותר. ואני מעוניין ברמקול שלו. מדובר ברמקול בשם Living Voice Avatar IBX R2 הדגם הבכיר ה- 3 מתוך 4 מהרמות של החברה.
על החברה והרמקולים ואיך הכל משתלב אצלי בבית אני אפרסם פוסט נפרד, לאחר כיול.
סגרנו מחיר. ערן היה מוכן גם לעשות לי tread in לרמקולים שלי.
בצהריים ערן מתקשר ואומר לי שבגלל ה new year ובגלל סוג הגימור פרימיום שבחרתי. נראה לו שיקח קצת יותר זמן מהרגיל. אני כאחד שלא יודע לדחות סיפוקים התבאסתי
אחה״צ ערן מתקשר. אתה בבית. אני אומר כן. טוב אני בדרך אליך מביא לך את הרמקולים שהשמעתי לך עד שהחדשים יגיעו אליך.
אני סירבתי בנימוס. נראה לכם!!!!!!!!!
אין אח גדול, אין כלום יושב ושומעהמוזיקה על הדרך בפרץ של הכרה והוכרה החלטתי לכתוב את הפוסט.
דברים מהלב.
תודה לערן על השירות, המחיר על הרמקול המדהים (מבחינתי ולשימושי).
שבוע טוב ושנה אזרחית טובה לכולנו
ניר