התחדשתי ב7606

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה התחדשתי ב7606 ורואים מצויין!!!
ראיתי שיש פה כמה וכמה חברים שהתחדשו לאחרונה בטלווזיה נראה לי אפשר לפתוח שרשור לטלווזיה של שאלות ותשובות לגביי כיוונים וכו'.
ואני אתחיל עם כמה: למרות שאני עדיין מחכה לדונגל שקבילתי מתנה מהיבואן כשרכשתי את הטלווזיה ני מחובר כרגע עם כבל רשת מהמודם-ניסיתי לבצע עידכון גרסה וזה כותב לי שאין עדכון גרסה-אני כמעט בטוח שקראתי על משתמשים שביצעו עדכון.הסמארט כן עובד לי ככה שאין בעיה בחיבור.
לא קורא לי קבצי mkv מהכונן החיצוני משהו שאמור להשתפר עם עדכון גירסה או שאני צריך לקנות בוקסי וזהו?
מה צריך לעשות כדי להתחבר לעידן+

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!!!
כמה ג'ובות? איזה גודל? (Y)

Eliel1337
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

תתחדש בחירה מצוינת

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

תתחדש...ותהנה..אכן טוב יהיה לעשות שירשור למכשיר הנ"ללמידע כללי .
בברכה (b)

fredro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0

שליחה #5 

גם אני קניתי כזאת שבוע שעבר.
אוכל לתרום מידע רק לגבי עידן+ .
אנטנה פנימית אין, אנטנה חיצונית פשוטה (לעידן+) לא עבדה.
קניתי באייס (או בהום סנטר - הם נראים אותו הדבר)אנטנה חיצונית מוגברת (מחוברת לחשמל) ורואים יופי.
(סרוק ערוצים ב setup)

נראה לי שניתן לחבר את האנטנה לריכוז הטלויזיות (בכניסה לבית) כך שתקלוט עבור כל נקודות הבית אבל אני עוד עובד על זה.
תתחדש.

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

רואים יותר טוב מsdרגיל? כמה עולה אנטנה כזו? יש אנטנות טובות יוצר או פחות או שכולם אותו דבר? הטלוויזיה היא 42 קניתי ב6400 כולל דונגל מתקן תליה והתקנה

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #7 

אני קניתי את ה7606 די בהתחלה שהגיעה, עידן + אני רואה עם ממיר חיצוני (היה לי כזה), ללא אנטנה חיצונית חזקה משום מה לא קולטים, לכן הלכתי על ממיר חיצוני (שהיה לי) ורואים טוב מאוד.
לעיתים בקריאה ישירות מדיסק קשיח במידה שמשחקים עם הסרטים יותר מדי התמונה נתקעת (קרה לכם?)
כיול לקחתי את הכיול המומלץ מFLAT PANELS לדעתי לא כיול מוצלח מדי הייתי שמח לכיול שונה.
הסטרימר הפנימי לא תמיד קולט את הלפטופ ברשת?
השליטה מהסמארט פון בינונית (משום מה הוא מאבד קליטה)

goodboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

אני חיברתי אנטנה קטנה רגילה כזאת שבאה עם ממיר דיגיטלי והטלויזיה קולטת את הערוצים בלי בעייה. אפילו שהאנטנה זרוקה במדף בתוך השידה. כנראה שהכל תלוי באיזה אזור בארץ אתה נמצא ואם יש מספיק משדרים באזור.

ניסיתי גם לעדכן את הקושחה דרך האינטרנט והטלויזיה כתבה שיש לי את העדכון האחרון אבל זה לא נכון. הפירמוואר אצלי הוא 0.10.94.1
(בודקים בsetup/software settings/current software ) ובאתר הקושחה האחרונה היא 0.14.93.0
אפשר להוריד אותה כאן ולהתקין דרך דיסק און קי:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =en&scy=SA
לוחצים על Installation instructions באתר ושם יש הוראות וגם לינק להורדת הקובץ.
אני קצת חושש להתקין שלא יצוצו בעיות חדשות אבל הבנתי שהעדכון פותר בעיות של ניגון MKV דרך הUSB.

מישהו הצליח שמדריך התוכניות יהיה כתוב בעיברית?

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

כל הכבוד על היוזמה - באמת נראה שכמה מאיתנו התחדשנו במסך הזה לאחרונה.

לגבי הכיול, מספר כיולים שמצאתי באינטרנט לא כ"כ מצאו חן בעיניי, אבל עוד לא איבדתי את התקווה...

בינתיים, אני רואה סרטים וסדרות במצב CINEMA שבאמת משפר מאוד את התמונה ושידורי טלויזיה / ספורט במצב NATURAL. מצב VIVID מאוד מוגזם, אבל נסו לראות איתו את AVATAR - דווקא בסרט הזה התמונה חיה וחדה בצורה מטורפת שאפילו הצלחתי להנות ממנה

morenoy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

אני דווקא התקנתי את העדכון המדובר אבל משום מה הוא לא פתר לי את בעיית הניגון של קבצי MKV דרך הUSB...

Tony4Eyes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה #11 

אחלה יוזמה :)
גם אני קניתי את הדגם הזה לפני שבוע! ועד עכשיו אני מבסוט עד הגג!!!
האמת שגם אני הייתי שמח אם מישהו יוכל לפרסם כאן הגדרות כיול ל-SD ול-HD (הדבר היחידי שקצת מפריע לי זה סצנות חשוכות בסרטים)..

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

טוב אז אחרי שניסיתי וניסיתי-מה צריך לעשות כדי לשדר סרטים מהמחשב לטלווזיה ברשת,
כרגע המחשב האישי שלי זה לאפטופ של לנובו קצת ישן בלי יציאת HDMI ככה שאני לא יכול לשדר בכבל HDMI את הסרטים,אז לפני שאני קונה בוקסי לפתור את הבעיה
מישהו יודע איך אפשר לשדר סרטים מהמחשב בחיבור לרשת או איך בכל זאת אפשר לשדר קבצי MKV דרך כונן חיצוני?!?!

goodboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

למה שלא תחבר כבל VGA מהמחשב לחיבור הPC של הטלויזיה? אין יציאת VGA ללפטופ?

הבנתי שהטלויזיה מאד בררנית לגבי הפורמט של קבצי הMKV דרך הרשת וביו אס בי: "the MKV format must be H264 and not X264"

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

כרגע זה מחובר בvga אבל אני כמעט בטוח שאני לא מקבל FHD מהvga כמו מכבל HDMI אני גם לא יכול לנגן ככה סרטי 3D

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #15 

יש לי דגם ישן יותר ואצלי מעולם לא התאפשר לי לשדרג ישירות מהאינטרנט אז לא הייתי מחכה. כמו שנכתב מעלה שדרגו דרך הusb. מנסיון זה מאד פשוט.

goodboy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

bsiz כתב:כרגע זה מחובר בvga אבל אני כמעט בטוח שאני לא מקבל FHD מהvga כמו מכבל HDMI אני גם לא יכול לנגן ככה סרטי 3D
...
VGA יכול להעביר HD כמו כמו כבל HDMI . השאלה האם הכרטיס מסך של הלפטופ שלך מסוגל להוציא רזולוציה של HD?
1920X1080?
הבנתי שהטלויזיה יכולה לשדר תלת מימד רק כשהשידור הוא ברזולוציה הזאת.

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

על פניו נראה שהוא מסוגל אבל יכול להיות שזה נדמה לי אבל כשחיברתי מחשב דיג לו יציאת HDMI עם כבל זה נראה יותר טוב בנוסף לזה שהמחשב עם יציאת הHDMI שידר מידית את התלת מימד ודרך הvga הטלוויזיה לא זיהתה את הקובץ כקובץ תלת מימד. ואיך מחברים את הטלוויזיה למחשב לרשת

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

טוב עשיתי בדיקה המעבד תמונה של המחשב זה NIVIDIA GEFORCE GO 7300...מישהו יודע איך אני יכול לבדוק אם אפשרי לשדר תלת מימד בVGA דרכו,הורדתי סרט 3D HSBS אני מתחיל לשדר אותו כמובן אני רואה שתי תמונות זהות אחת בצד ימין אחת בצד שמאל וכשאני לוחץ על כפתור הadjust בשלט של הטלוויזיה אין לי אפשרות להעביר את המסך לתלת מימד

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #19 

offerbk1 כתב:יש לי דגם ישן יותר ואצלי מעולם לא התאפשר לי לשדרג ישירות מהאינטרנט אז לא הייתי מחכה. כמו שנכתב מעלה שדרגו דרך הusb. מנסיון זה מאד פשוט.
...
לכל המשדרגים,

גם אצלי המסך מציין שמותקנת הגרסה האחרונה (0.10.94.1) - מזובר במסך 47".

הלינק שפורסם הוא עבור 42". באתר לא מצאתי עדכונים עבור 47".

מנסיונכם, האם זה משנה?

Tony4Eyes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה #20 

אני היום ביצעתי שדרוג גרסה לפיליפס 7606 47 אינץ׳ שלי באמצעות דיסק און קי (גם לי העדכון גרסה דרך הרשת ציין שאין צורך לעדכן):
צריך לפרמט את הדיסק און קי כ-FAT
לחבר את הדיסק און קי לטלוויזיה ולבחור:
Home -> Setup -> Software Update
ואז צריך לבחור USB
הטלוויזיה תיצור קובץ HTML על הדיסק און קי.
צריך לנתק הדיסק און קי ולחבר למחשב ושם ללחוץ על הקובץ שנוצר: זה יביא לאתר של פיליפס עם לינק להורדה של הרובץ המתאים.
את הקובץ צריך לפתוח באמצעות ווינראר ואת הקובץ היחידי שנפתח לשמור על הדיסק און קי.
ולסיום צריך פשוט לחבר את הדיסק און קי לטלוויזיה ותהליך השדרוג יתחיל בצורה אוטומטית..

בהצלחה :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”