חיבור מחשב דרך רסיבר אונקיו
שלום, אשמח לעזרה-
אני מנסה לחבר דרך HDMI את הנייד שלי לרסיבר.
יש לרסיבר 2 כניסות HDMI, הראשונה לאקסטרימר ורציתי להקדיש את השנייה למחשב.
כמובן שהרסיבר מחובר ב HDMI לטלויזיה.
דגם רסיבר- אונקיו HTR-640.
מחשב נייד- יציאת HDMI ו win7.
כשאני מחבר את הכבל HDMI לרסיבר, ולאחר מכן למחשב, מסך המחשב משחיר מייד, ואני בכלל לא יכול להכנס להגדרות מקרן. כמובן שאם אני מחבר את ה HDMI לטלויזיה, אין לי שום בעיות.
המחשב אמור להיות מחובר לכניסה השנייה של הרסיבר, תחת video2, כאשרכבר הגדרתי לרסיבר ש video2 אמור להיות דרך HDMI2.
אגב, אני זוכר שפעם הצלחתי לצפות במחשב דרך הרסיבר, כך שבתאוריה זה אמור לעבוד.
בקיצור:
1. עם מה אני יכול לשחק?למה מסך המחשב משחיר מייד (כלומר מזהה את הכניסה), אבל לא נותן לי להכנס להגדרות מקרן?
2. נניח והצלחתי, יש מצב לאיזה מדריך לאיך להגדיר הכי נכון את מסך הטלויזיה לאחר החיבור ב WIN7?
תודה רבה!
אני מנסה לחבר דרך HDMI את הנייד שלי לרסיבר.
יש לרסיבר 2 כניסות HDMI, הראשונה לאקסטרימר ורציתי להקדיש את השנייה למחשב.
כמובן שהרסיבר מחובר ב HDMI לטלויזיה.
דגם רסיבר- אונקיו HTR-640.
מחשב נייד- יציאת HDMI ו win7.
כשאני מחבר את הכבל HDMI לרסיבר, ולאחר מכן למחשב, מסך המחשב משחיר מייד, ואני בכלל לא יכול להכנס להגדרות מקרן. כמובן שאם אני מחבר את ה HDMI לטלויזיה, אין לי שום בעיות.
המחשב אמור להיות מחובר לכניסה השנייה של הרסיבר, תחת video2, כאשרכבר הגדרתי לרסיבר ש video2 אמור להיות דרך HDMI2.
אגב, אני זוכר שפעם הצלחתי לצפות במחשב דרך הרסיבר, כך שבתאוריה זה אמור לעבוד.
בקיצור:
1. עם מה אני יכול לשחק?למה מסך המחשב משחיר מייד (כלומר מזהה את הכניסה), אבל לא נותן לי להכנס להגדרות מקרן?
2. נניח והצלחתי, יש מצב לאיזה מדריך לאיך להגדיר הכי נכון את מסך הטלויזיה לאחר החיבור ב WIN7?
תודה רבה!
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חושב שגם במחשבים ניידים הנושא של מסך עיקרי ומשני קיים ולכן:
לא מכיר בפירוט את הרסיבר הנ"ל אבל זה קצת נשמע לי כאילו שברגע שאתה מחבר את הרסיבר, המחשב אוטומטית מכבה את המסך שלך כי ברגע שיש שני מסכים - מסך המחשב מוגדר כמסך 2 (ובהתאם להגדרות - הוא יכול להיות כבוי, להיות במצב של EXTEND למסך מספר 1 ולהיות במצב של DUPLICATE).
לדעתי נסה לחבר את המחשב לטלוויזיה, להגדיר את מסך המחשב כמסך מספר 1 ואז לנסות ולבדוק מה קורה במגבר.
לא מכיר בפירוט את הרסיבר הנ"ל אבל זה קצת נשמע לי כאילו שברגע שאתה מחבר את הרסיבר, המחשב אוטומטית מכבה את המסך שלך כי ברגע שיש שני מסכים - מסך המחשב מוגדר כמסך 2 (ובהתאם להגדרות - הוא יכול להיות כבוי, להיות במצב של EXTEND למסך מספר 1 ולהיות במצב של DUPLICATE).
לדעתי נסה לחבר את המחשב לטלוויזיה, להגדיר את מסך המחשב כמסך מספר 1 ואז לנסות ולבדוק מה קורה במגבר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחפש במחשב מקש שמפעילים איתו את מצב המסכים - FN + F7 או משהו דומה. כפתור פונקציה + הכפתור הייעודי. זה אמור לשנות את הגדרות הכרטיס מסך - מסך 1, מסך 2 או מסך 1+2
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עוד אפשרות היא אם יש לך Win7 ללחוץ ביחד על מקש הווינדוז יחד עם האות P - זה אמור לפתוח לך כמה אופציות לתצוגה כפולת מסכים, ומהן צריך לבחור את האופציה שהכי מתאימה לך...